Şimdi Ara

'Mustafa Marangoz'a hal hatır sorma başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  'Mustafa Marangoz'a hal hatır sorma başlığı

Ben bu arkadaşın tedavülden kaldırılmasını tavsiye ediyorum.
    Sizlerde buyrun, düşüncelerinizi paylaşın.

• bir alex değil.
  • Bundan sabun bile olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

Bundan sabun bile olmaz.

+9
  • Kulaklarını iyi çınlattım.Ayrıca Antep'in teknik direktörüne de saygı duydum sarı karttan sonra onu çıkarınca.
  • Hayir anlamiyorum pozisyon bariz kirmizi erif sari cikario pesss yaa!!! Aurelio yapsa direk kirmizi pess abicim pesss
  • Yediremedi heralde çalımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son yıllarda bu kadar sinirlendiğim bir pozisyon hatırlamıyorum. O pozisyonda Hilbert sakatlansa ne olacak?

Sonra kasaplar ligi deyince bozuluyorlar...

Şu pozisyona kırmızı kart göstermeyen hakem yarın ilk iş hakemliği bıraksın. Açıklaması olamaz.
  • Kırmızı kart görmeliydi, hakem zaten 5-0 mağluplar bide ben vurmayayım mantığıyla sarı gösterdi
  • pokemon olsa seçilmez
  • O pozisyona kırmızı kart göstermeyecek başka bir hakem yok.Çoban Deniz'den başka bir hakem olsa,o hakemin cebinde kırmızı kart olmasa,kendi kanını akıtır yine de kırmızıyı gösterir.O derece.İyi kulaklarını çınlattım hakemin.
  • Maçı izlemedim de noldu? Sert filan mı daldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Maçı izlemedim de noldu? Sert filan mı daldı

Koşan fil çarpsa daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

pokemon olsa seçilmez

hahaha

• Ne güzel giden maçın içine etti bu marangoz adamı...Hem taraftarı çileden çıkardı hemde hakemin rengini açık etti...Hilbert çok kötü madara etti o tarafta onu, o yüzden hırsını alamadı adam...
  • Hilbert öyle bir geçti ki, bir an "Ulan Gareth Bale'in ne işi var orda ?" dedim kendi kendime Ama düşürdü Marangoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Hilbert öyle bir geçti ki, bir an "Ulan Gareth Bale'in ne işi var orda ?" dedim kendi kendime Ama düşürdü Marangoz

maçı tersten izliyodun galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Hilbert öyle bir geçti ki, bir an "Ulan Gareth Bale'in ne işi var orda ?" dedim kendi kendime Ama düşürdü Marangoz

maçı tersten izliyodun galiba :D

Geçiş tarzı aynıydı, her ne kadar kanatlar farklı olsada

• tamam hilbert in sinirlerine hakim olamayip (dogal olarak ) sari kart gormesi oyun kurallari icinde normal ancak bu adam acik alanda giden bir oyuncuya arkadan cift dalip sari kart gormesi , hilbert inde sari kart gormesi bu işde bir adaletsizlik var diye dusunduruyor
  • Hilbert hazımsızlık yaptı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.