Son yıllarda bu kadar sinirlendiğim bir pozisyon hatırlamıyorum. O pozisyonda Hilbert sakatlansa ne olacak?
Sonra kasaplar ligi deyince bozuluyorlar...
Şu pozisyona kırmızı kart göstermeyen hakem yarın ilk iş hakemliği bıraksın. Açıklaması olamaz.
Kırmızı kart görmeliydi, hakem zaten 5-0 mağluplar bide ben vurmayayım mantığıyla sarı gösterdi
pokemon olsa seçilmez
O pozisyona kırmızı kart göstermeyecek başka bir hakem yok.Çoban Deniz'den başka bir hakem olsa,o hakemin cebinde kırmızı kart olmasa,kendi kanını akıtır yine de kırmızıyı gösterir.O derece.İyi kulaklarını çınlattım hakemin.
Maçı izlemedim de noldu? Sert filan mı daldı
quote:
Orijinalden alıntı: l3bron
Maçı izlemedim de noldu? Sert filan mı daldı
Koşan fil çarpsa daha iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
pokemon olsa seçilmez
hahaha
Ne güzel giden maçın içine etti bu marangoz adamı...Hem taraftarı çileden çıkardı hemde hakemin rengini açık etti...Hilbert çok kötü madara etti o tarafta onu, o yüzden hırsını alamadı adam...
Hilbert öyle bir geçti ki, bir an "Ulan Gareth Bale'in ne işi var orda ?" dedim kendi kendime Ama düşürdü Marangoz
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
Hilbert öyle bir geçti ki, bir an "Ulan Gareth Bale'in ne işi var orda ?" dedim kendi kendime Ama düşürdü Marangoz
maçı tersten izliyodun galiba :D
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
maçı tersten izliyodun galiba :D
Geçiş tarzı aynıydı, her ne kadar kanatlar farklı olsada
tamam hilbert in sinirlerine hakim olamayip (dogal olarak ) sari kart gormesi oyun kurallari icinde normal ancak bu adam acik alanda giden bir oyuncuya arkadan cift dalip sari kart gormesi , hilbert inde sari kart gormesi bu işde bir adaletsizlik var diye dusunduruyor