Şimdi Ara

Muşta nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
119.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Muşta Nedir?

Muşta, genellikle metalden yapılmış, yumruk gücünü artırmak için ellere takılan bir silahtır. Geleneksel olarak dövüş sanatları ve kendini savunma amacıyla kullanılmıştır.

Muştanın Özellikleri:

• Bir çiftten oluşur ve her biri bir ele takılarak kullanılır.
    • Çeşitli boyut ve şekillerde gelirler ve genellikle parmak deliklerine veya kayışlara sahiptir.
    • Malzeme olarak pirinç, çelik veya dökme demir kullanılır ve bazıları sivri uçlar veya bıçaklar gibi ek özellikler içerebilir.

Muştanın Kullanım Alanları:

• Dövüş Sanatları: Boks, muay thai ve kung fu gibi dövüş sanatlarında saldırı ve savunma silahı olarak kullanılır.
    • Kendini Savunma: Yasa dışı saldırılara karşı kendini korumak için kullanılabilir.
    • Törensel Amaçlar: Bazı kültürlerde törensel etkinliklerde ve dini ritüellerde sembolik olarak kullanılır.

Muşta Kullanımının Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Yasalara Uygunluk: Muşta kullanımı birçok ülkede yasa dışıdır veya katı düzenlemelere tabidir. Kullanmadan önce yerel yasalara başvurulması önemlidir.
    • Güvenlik: Muştalar, dikkatsiz veya uygunsuz şekilde kullanıldıklarında ciddi yaralanmalara neden olabilir. Eğitimli bir profesyonelden talimat alınması önerilir.
    • Etik Hususlar: Muştanın kullanımı, bazı durumlarda etik endişelere yol açabilir. Kullanım nedenini dikkatlice düşünmek ve başkalarına zarar verme veya şiddeti teşvik etme amacıyla kullanılmaması önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ele geçiyor. yumruğu attınmı izi yüzünde beliriyo
  • google görsellerde muşta yaz.çıkan resimlerdeki deliklere parmaklarını iyice geçirip karşıdaki nesneye vurmak için bir alet
  • Google .. Arama motorumu burası

Ama al bakalım ..

Muşta nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 22 Temmuz 2008; 23:49:49 >
  • Parmaklara takılan demir alet..Taşıması suç..Bir yumrukta elmacık kemiği,burun,yada çene kemiği kırmak için tasarlanmıştır..Ayrıca iğnelileri vb birçok çeşidi vardır..
  • muşta korkaklar için bana göre
    bilek gücüne güvenmeyenler
  • www.google.com

Arama butonuna muşta yazılır görseller kısmı seçilir.

Sonuç:

Muşta nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    Jop Taşımak Yasak mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muşta nerede satılır?
    koruma amaçlı ne bulunduracaz
  • Yasaktır muşta taşımak . Cezası var .

Ama bit pazarlarına bakabilirsin.
  • Benim arkadaşımın var. Sıkıldıkça dolabının kapağına yumruk atıyor.
  • güzel bişimiş bi tane çok fonksiyonel victorinox çakı aldım gayet güzel
    beysbol sopası nerede bulabilirim ankarada
  • bnce en iisi makinalı tufek :D

ama harbiden surata yıyınce cok acıyo :(
  • muşta güzel ya bi sefer arkadaşlarla kavga etmeye giderken lisede arkadaş cebinden çakı çıkartıp vereceğine muşta vermişti yumruk attığım kişi şuan yaşıyomu bilmeem ama vurduğumda burnundan booşalan kanı gördüm. baya acımıştım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 22 Temmuz 2008; 23:57:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

muşta güzel ya bi sefer arkadaşlarla kavga etmeye giderken lisede arkadaş cebinden çakı çıkartıp vereceğine muşta vermişti yumruk attığım kişi şuan yaşıyomu bilmeem ama vurduğumda burnundan booşalan kanı gördüm. baya acımıştım yaw

yok ozaman ben muşta almıyım
    ama bu devşrde koruyucu gerek bi tane bodyguard falan tutmak lazım
  • muşta önemli deil esas erkek muştasız boş elle kavga eder ve vurduunu devirir
  • Ankara'da nerden alabilirim ben bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

Ankara'da nerden alabilirim ben bunu?

yasakmış ama
  • en iisi sivas kangalı al :D yada pit bull buyuyunce snı de yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

quote:

Orjinalden alıntı: St0n3C01d

Ankara'da nerden alabilirim ben bunu?

yasakmış ama

Boşver yasağı
  •  Muşta nedir?

bi yumruğa bakar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.