Şimdi Ara

Muşta nedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
119.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mustali biri suratima vurunca anladim ne oldugunu.
  • Arkadaşta var bi işe yaramadı şu ana kadar. Bi kere mangal kömürü kırmıştık..
  • bilmeyenler kavga etmemiş olanlar atıp tutmasın, elle deviririm vurduğumu yıkarım diyenler ağız bölgesine bir yumruk atınca eldeki kırılma hissini hiç duymamıştır bence
    işte muşta bu gibi durumlarda senin kemiklerinin çatlamasındansa adamın dişlerinin dökülmesini sağlar.lakin arkadaşlarında dediği gibi profesyonel sporcu olmayanların muşta-mıtçıka-zincirli demir sopa(adını hatırlamıorum) bu aletleri taşıması yasaktır
  • koyunca indirir , boşluğa vur bayıltır çeneye koy kaydırır kola koy kırdırır çok fena bişey genellikle amerikan çeteleri kullanıyo-muş.
  •  Muşta nedir? ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: IaMChak0

yassı olanlar genelde elmacık kemiğini kırma amaçlıdır artık cezası 37 milyar oldugu ıcın pek tasıyan tanımam ben kendı yaptırdıgım var 4 tane çıkığa sahip ucları keskın bıcak gibi vurduktan sonra yatay cekıyorum hem kırıyo hem kesıyo

beyler ne 37 milyarı ya abartmayın 2 ay önce kuzenimle gece yarısı muhabbet ediyoduk dışarıda dolaşıyoduk ekip arabası yanımızda durdu kimlik istedi verdik sonra üstümüzü aradılar bende muşta vardı paltonun iç cebinde aldı onu. dedi bunun cezası olduğunu bilmiyo musun dedi neden taşıyosun falan dedi ben de kendimi korumak için taşıdığımı söyledim istanbul esenyurtta oturuyorum orada oturanlar bilir pislik bir yerdir her neyse dedi 182 lira cezası var dedi. ben de düzgün cevap verince bunu alıyorum ama bir daha yakalarsam cezayı yersin dedi gittiler . NOT : 17 yaşındayım .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.