quote:Orjinalden alıntı: cliffburnstein güzel bişimiş bi tane çok fonksiyonel victorinox çakı aldım gayet güzel beysbol sopası nerede bulabilirim ankarada Beyzbol sopasını İzmir Caddesindeki Ülkealan Pasajından alabilirsin
quote:Orjinalden alıntı: feath muşta önemli deil esas erkek muştasız boş elle kavga eder ve vurduunu devirir Bu çıplak el erkekliği geride kaldı. Sen öyle erkeklik muhabbeti ederken muştayla suratına bir yumruk yersin ne erkeklik kalır ne surat.
quote:Orjinalden alıntı: neyazabilirimki quote:Orjinalden alıntı: tpt_hf bi yumruğa bakar of ne güzel parlıyo be bendekinin resmini de eklerim birazdan benimki bunun biraz daha büyüğünün ucu sivri olanı
Güvenlik amaçlı bunun gibi birşey taşıyacağına biber spreyi kullan daha etkili olur bence suç da olmaz taşırken yakalanmak.
muştayla yumruk atılmış bir insanın suratı nasıl olur merak ediyorum wallaquote:Orjinalden alıntı: GamingExpert Güvenlik amaçlı bunun gibi birşey taşıyacağına biber spreyi kullan daha etkili olur bence suç da olmaz taşırken yakalanmak. spreyde fena değil aslında
quote:Orjinalden alıntı: cliffburnstein o resim hem al hem satta vardı bende zaten benim çektiğim demedim benimkinin resmi dedim temsilen yani istersen bende çekip gönderebilirim aynısı bi fark yok