Şimdi Ara

Must Filtre Kahve 1100G 64 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Instagramda reklam olarak gördüm sitesine girip baktığımda fiyatı uygun geldi şu anki piyasaya göre. Arayan arkadaşlara faydası dokunur belki diye paylaşıyorum.
    100 lira üstüne kargo bedava sanırım.
    https://www.mustespressoturkiye.com/urun/2-x-500-gr-cremoso-filtre-kahve-avantaj-paketi-hediyeli/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabroni -- 22 Mayıs 2020; 12:34:55 >

• Bıkmadınız sanırım dostum şu Dükkanın ahaha olayından. Sürekli kahve alan ve tüketen biriyim ve benim gibi olan arkadaşların belki işine yarar diye attım. 1 mesajı var o da dükkanın hayırlı olsun :d mesajı. Bıktırdınız artık şu 12 yaşında komik olan muhabbetlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabroni -- 22 Mayıs 2020; 12:25:36 >
  • Denemek için 2 kg mı sipariş geçtin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek için 2 kilo kahve sipariş etmek de ne bileyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat gayet iyi...Stoğum olmasa yapıştırmıştım...
  • Fiyat çok iyi.

Çekirdek şeklinde alamıyor muyuz? Ben göremedim de...
  • Çekirdek yok. Yorumlarda eski tarihli ve çekilmiş olarak gönderildiği şeklinde bilgi var. Fiyat olarak uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 22 Mayıs 2020; 12:55:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESPRESSOLAB 40 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabroni

Bıkmadınız sanırım dostum şu Dükkanın ahaha olayından. Sürekli kahve alan ve tüketen biriyim ve benim gibi olan arkadaşların belki işine yarar diye attım. 1 mesajı var o da dükkanın hayırlı olsun :d mesajı. Bıktırdınız artık şu 12 yaşında komik olan muhabbetlerden.
    O kadar haklısın ki bu tipler yüzünden sıcak fırsat açmaya çekinmeye başladı forumdaşlar. Ama yılmayalım fırsat paylaşımına devam. Dükkanın yazmadan önce adamın bir profiline gir kaç yıllık üye, açtığı konulara bak..klavyeden sallamak kolay. Espri amaçlı ise soğudu artık kimse gülmüyor bu espriye
  • %80 Robusta ağaçlarından
    obusta çekirdekleri; Brezilya ve Uganda’da 0 ile 600 rakımın arasında yetişen

dandik yani

ayrıca

CREMOSO FİLTRE KAHVE KAHVE – 2 X 500 GR

1 kg ürün 1.1 değil.

ve şu ürün daha ucuz.
    Avansas
    Jacobs Monarch Filtre Kahve 500 gr Alana 2.si %50 İndirimli | Avansas
    https://www.avansas.com/jacobs-monarch-filtre-kahve-500-gr-alana-2-si-50-indirimli-p-79359

• Bunu alacağınıza sanalbaharwt alın. 1- çoğu robusta çekirdek 2- pestit içerebilir farm ve rakım belirtmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahvegibikahve
    %100 Arabica ne demektir? Neyi ifade eder? | Kahvegibikahve
    https://kahvegibikahve.com/blog/100-arabica-ne-demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

%80 Robusta ağaçlarından
    obusta çekirdekleri; Brezilya ve Uganda’da 0 ile 600 rakımın arasında yetişen

dandik yani

ayrıca

CREMOSO FİLTRE KAHVE KAHVE – 2 X 500 GR

1 kg ürün 1.1 değil.

ve şu ürün daha ucuz.
    https://www.avansas.com/jacobs-monarch-filtre-kahve-500-gr-alana-2-si-50-indirimli-p-79359
    jacobs çok bayat olmuyormu?

• vakumlu paket olduğu için tazeliğini koruyor. ( diye ümit ediyorum)
  • Ben 1 yıldır sürekli sanalbaharat tan alıyorum ve fiyatları da çok uygun, paket geldiği zaman üzerinde kavrulma tarihi yazılı oluyor, mis gibi kokan taze kahve gönderiyorlar. Ben çok memnunum şimdilik, müşteri hizmetleri de inanılmaz. Bizzat firmanın kurucusuna mail atıp öneri alma seçeneğiniz bile var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Ben 1 yıldır sürekli sanalbaharat tan alıyorum ve fiyatları da çok uygun, paket geldiği zaman üzerinde kavrulma tarihi yazılı oluyor, mis gibi kokan taze kahve gönderiyorlar. Ben çok memnunum şimdilik, müşteri hizmetleri de inanılmaz. Bizzat firmanın kurucusuna mail atıp öneri alma seçeneğiniz bile var
    Ben de geçenlerde duydum sanalbaharatı bakınırken 40 liraya bile 1 kiloluk filtre kahveleri var gerçekten böyle mi fiyatları yoksa bir şey mi var diye şüphede kaldım doğrusu.
  • sanalbaharattan heralde 1,5 yıldır falan sipariş veriyorumdur. toplamda 8-10 kg kahve almışlığım vardır. çok çok üst kalite beklemeyin. ben günlük çok kahve tüketen biriyim. nescafe vs gibi granül kahveleri de hiç içemiyorum. gayet lezzetli içimi olan kahveleri var. çeşitleri de fena değil bariz farkları algılıyorsunuz. Ben öneririm açıkçası çalıştığım yerde bi kaç kahve sever arkadaş da buradan almaya başladı. Kahveleri taze cidden geldiğinde anlıyorsunuz zaten. Demlediğimde vs köpüğünden de.
  • Sanalbaharat candır gerisi heyecan
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

sanalbaharattan heralde 1,5 yıldır falan sipariş veriyorumdur. toplamda 8-10 kg kahve almışlığım vardır. çok çok üst kalite beklemeyin. ben günlük çok kahve tüketen biriyim. nescafe vs gibi granül kahveleri de hiç içemiyorum. gayet lezzetli içimi olan kahveleri var. çeşitleri de fena değil bariz farkları algılıyorsunuz. Ben öneririm açıkçası çalıştığım yerde bi kaç kahve sever arkadaş da buradan almaya başladı. Kahveleri taze cidden geldiğinde anlıyorsunuz zaten. Demlediğimde vs köpüğünden de.
    Fiyatlar çok iyiymiş hocam. Bilgilendirme için teşekkürler ilk kez duydum ama efsane bir yermiş.
    Hangi çeşidini önerirsiniz? En kalitelisi hangisi acaba bu kahveler içinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabroni

Ben de geçenlerde duydum sanalbaharatı bakınırken 40 liraya bile 1 kiloluk filtre kahveleri var gerçekten böyle mi fiyatları yoksa bir şey mi var diye şüphede kaldım doğrusu.

Alıntıları Göster
    ben 1 yildir cesit cesit kahvelerini aldim, kahve gurmesi degilim ama ben bir sorun yasamadim, posedini acinca mis gibi kokuyor kahveleri, istediginiz olcude ogutup gonderiyorlar, ben cekirdek halinde aliyorum. isterseniz farkini odediginiz takdirde (poset fiyatlari) 250 gramlik posetlere koyup ayri ayri ogutum sekillerinde de gonderiyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.