Şimdi Ara

Must Filtre Kahve 1100G 64 Lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realistspary

Fiyatlar çok iyiymiş hocam. Bilgilendirme için teşekkürler ilk kez duydum ama efsane bir yermiş.
    Hangi çeşidini önerirsiniz? En kalitelisi hangisi acaba bu kahveler içinde?

Alıntıları Göster
    ben en son bunu aldim
    Genelde Guatemala Arabica aliyorum ama degisiklik olsun istedim.
    ilk alisverisim Etiyopya Sidamo Peaberry idi ve gercekten cok guzeldi, sonradan ismini degistirdiler ve siparis linkine tiklayinca bu link geliyor
    Ama tam olarak ayni kahve mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 22 Mayıs 2020; 15:1:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

ben en son bunu aldimhttps://www.sanalbaharat.com/urun/kahve-etiyopya-yirgacheffe-1kg-cekirdek-standart-kavrum
    Genelde Guatemala Arabica aliyorum ama degisiklik olsun istedim.
    ilk alisverisim Etiyopya Sidamo Peaberry idi ve gercekten cok guzeldi, sonradan ismini degistirdiler ve siparis linkine tiklayinca bu link geliyorhttps://www.sanalbaharat.com/urun/kahve-etiyopya-sidamo-1kg-cekirdek-ogutulmemis
    Ama tam olarak ayni kahve mi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Hocam daha önce Kahve Dünyası veya Jacobs markalarından filtre kahve denediyseniz karşıştırma yapabilir misiniz?

• ilk ben yazayım;
    Bu fiyata kahve olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem robusta hem de paketler yarım kiloluk. Bayatlayıp çöp olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rioba Filtre Kahve %80 Arabica %20 Robusta Öğütülmüş 1000 gr bu kahveyi kullanıyorum 60 lira civarında, lezzeti hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Smurf

Hocam daha önce Kahve Dünyası veya Jacobs markalarından filtre kahve denediyseniz karşıştırma yapabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Ofise Jacobs geliyordu, karşılaştırmak bile hata olur. Jacobs içince kusasım geliyor yemin ediyorum.
  • firfiryok F kullanıcısına yanıt
    lan trollemeyin artık şu konuları, bıktım artık sizin gibi fake insanlardan
  • arkadaşlar türk kahvesi olarak sizce hangisi daha kaliteli satılıyor internet yada marketteki markalardan, ben geçenlerde seç-al marketten kendin öğütüyosun şeklinde biraz kahve aldım 200 gr mı neydi 2,50 tlmi ne vermiştim.
  • hocam kahvede sıcak fırsat olmaz.

bu logitech mouse gibi değildir. ucuza kahve istiyorsanız bulayım size kilosu 40 tl... cidden bulurum, leş gibi bomboş tadı var ne içtiğin belli değil.

yıllardır evinde öğüten espresso yapan biri olarak söylüyorum, kilosu 90-100 tl aşağısındaki onlarca kahveyi denedim saman gibi.

o yüzden bu ürünün de tek olayı fiyatının ucuz olması. sıcak fırsat olamaz.
  • velour de classic

• quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

arkadaşlar türk kahvesi olarak sizce hangisi daha kaliteli satılıyor internet yada marketteki markalardan, ben geçenlerde seç-al marketten kendin öğütüyosun şeklinde biraz kahve aldım 200 gr mı neydi 2,50 tlmi ne vermiştim.
    Oooo daha da b*ktan bir mevzu bu :)

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Bu kilosu 40 olanlardan hiç denediniz mi? Merak ettim bu fiyata nasıl bir kahve geliyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

velour de classic
    Rafine ve işlenmiş kahve daha kötü(nescafe, velour vs) o köpük kahve yağından bile gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabroni

Bu kilosu 40 olanlardan hiç denediniz mi? Merak ettim bu fiyata nasıl bir kahve geliyor diye.
    Denedim ama soğuk demleme ile içmiştim, o yüzden yorum yapmam pek doğru olmaz

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Şu kahvelerini bulamiyorum daha. O kadar güzeldi ki
    Must Filtre Kahve 1100G 64 Lira
    daha sonra aldigim şu kahveyi içemeden çöpe attım. Yani her 40 tl lik kahbe pek güzel olmuyormus onu anladim :) Şu üstteki kahve fiyat performans olarak muazzamdi.

• Elitizm olsun diye ucuz kahve içmiyor değiliz. Kahve heryerde yetişen bir meyve değil. Yüksek rakımda yetişiyor ve ağaçlarının meyve vermesi uzun zaman alıyor. Düşük rakımda ekilirse böceklerden korumak için ilaçmak gerekiyor ki bu sıkılan ilacı da emiyor. Aşağıda bir yazı bıraktım. Kısaca alacağınız kahvenin kökeni önemli. Kavrumu da önemli. En güzel çekirdeği alıp kömür yaparsanız o da zararlı. Maalesef starbuck bunu yapıyor, çok kavuruyor. 125 ml bir flitre kahve elde etmek için 7 gram kahve yeterli. kilosu 200Tl olan kahve alıranız bir bardak kahve için 1.4 TL ödemiş olursunuz. 40 tl alırsanız 0.28 TL (buradan yola çıkarak 3in1 kahve midir siz söyleyin) Buna değer mi siz karar verin?
    https://seyfedd.in/writing/kahve-uzerine/

• Denemek için 5 kg aldım kardeşim. Beğenirsem 10 kg daha alıcam.

• Paylaşım için teşekkürler ama filtre kahve diye sattıkları ürün %80 robusta %20 arabica, böyle filtre kahve olmaz, bu oranlarla espresso da olmaz, alacak arkadaşlara hiçbir beklentiye girmemelerini tavsiye ederim. Bence almayın da, böyle bi blend çekirdekle hazirlanacak kahveyi tatmak bile istemem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.