Şimdi Ara

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mekanın cennet olsun baba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

• Shaggy'e döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Tarzını seven sevmeyen herkesin hayatında en az 1 kere şarkılarını dinlediği bir isimdi Müslüm Baba.Her tarz şarkıyı kendi tarzında söyleyebilen bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin.

Tarzini sevmiyorum hicbir sarkisini isteyerek veya istemeyerek hic dinlemedim. Hicbir sarkisinin adini vs. bilmiyorum

• Müslüm baba vefat etti, Ferdi Tayfur yüz felci geçirdi sağlığı eskisi gibi değil, İbrahim Tatlıses'de silahlı saldırı sonucunda sol tarafı felç oldu, Orhan Gencebay da geçtiğimiz yıllarda Amerika'da bypass ameliyatı geçirmişti.. Umarım eskisi gibi sıhhatlerine kavuşur ve uzun yıllar daha sevdiklerine şarkılarını söylemeye devam ederler..

Müslüm Gürses'e Allah'tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.. Mekanı cennet olsun..
  • Üşüyoruz Müslüm reyiz. Allah rahmet eylesin.
  • "Sev bütün insanları, say bütün insanları

Kin gütme, unut gitme geçmişte olanları

Dürüst ol, insancıl ol düşün öbür dünyayı

Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Geçmişten geleceğe yaratılmış ne varsa

Unutma ki hepsinin de bir sahibi var

Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa

Düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat"

Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.kirikhan.net/gundem/muslum-gurses-oldu-mu-muslum-gursesin-kalbi-durdu-son-durumu-h6979.html

Allah rahmet eylesin

Hocam seni hep ölüm konularında görüyorum nedense

Toprak çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Tarzını seven sevmeyen herkesin hayatında en az 1 kere şarkılarını dinlediği bir isimdi Müslüm Baba.Her tarz şarkıyı kendi tarzında söyleyebilen bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin.

Tarzini sevmiyorum hicbir sarkisini isteyerek veya istemeyerek hic dinlemedim. Hicbir sarkisinin adini vs. bilmiyorum

ee napalım.
  • Duruşuyla, mütevaziliğiyle adam gibi adamdı, arabesk dinleyen dinlemeyen herkesin saygısını kazanmış bir insandı. Mekanı cennet olsun. Çok erken gitti.
  • sıra kimde acaba ibrahim tatlısestemi
  • Vay anasini

• quote:

quote:

anladık entelsin kardeş. Farklı bir boyuttasın diğer insanlardan. Niye bu kadar kastın ki bunu yazmak için ?
  • Allah rahmet eylesin çok sevdiğim bir sanatçıydı.

• Allah rahmet eylesin.Burda salak saçma yorum yapan ergen arkadaşlar malmısınız?
  • Allah rahmet eylesin...
  • quote:

quote:

10 yaşında mısın ,
  • Gün Oldu Hangimiz Sevmedik, Gün Oldu Kaç Kadeh Kırdık Bilemedik. Böyle Yaşamadan Bıktık Usta Ama Sensiz Olmaz Dedik. Aşk Tesadüfleri Sever Dedik Ayırdılar Sevenleri. Aldandık Çocuksu Mahsun Yüzlerine, Bu Da Geçer Dedik Adını Sen Koydun Baba. İçelim Unutalım Dedik, İçme Bu Kadar Arkadaş Dediler Unutamadık. Anladık Ki İçmek Çare, Değilmiş. Dünya Ne Hale Gelmiş Dedik Dünya Boştur Dedik... Kısaca Zor Zamanlarımızda Sana Sığındık Baba. Mekanın Cennet Olsun... MÜSLÜM GÜRSES ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.