Şimdi Ara

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarzını seven sevmeyen herkesin hayatında en az 1 kere şarkılarını dinlediği bir isimdi Müslüm Baba.Her tarz şarkıyı kendi tarzında söyleyebilen bir sanatçıydı. Allah rahmet eylesin.
  • allah rahmet eylesin unutamayacagim :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizligenc

Kalbi durmuş fakat yapılan şok ile tekrardan kalbi çalıştırılmış. Hala ölmemiş. Allah şifalar versin inşallah.

Ölmüş. Allah rahmet eylesin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hizligenc -- 3 Mart 2013; 11:51:15 >
  • Allah rahmet eylesin.

ilk sayfadan yerimizi alalım.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eğlesin

Ama unutamayacağım falan abartmayın bence bal gibide unutursunuz,bi gün hepimiz öleceğiz zaten.

Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

seni ve eserlerini unutmayacağız BABA...
  • Arabesk müziği sevmeyen bana bile buğulu sesi, tarzı ve yorumuyla dinletmiş ve sevdirmiş; büyük Galatasaray'lı, sevecen ve babacan insan... Daha sesinle yorumlanacak çok şarkı; sesinle arabeski dinlemesi gereken nesiller vardı. Nur içinde yat Müslüm baba.

"Ölsem Bir Köşede Duyanım Olmaz,Arkadaşsız Dostsuz TEK BAŞIMAYIM.."

http://interaktif.ntvmsnbc.com/muslumgurses/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 3 Mart 2013; 12:03:27 >
  • mekanın cennet olsun baba
  • Ah Baba Be Şarkılarla Darmadağın Ettin Bizi Mekanın Cennet Olsun
  • Şener, şöyle konuştu:

“Müslüm Baba’yı maalesef kaybettik. Ailesinin, dostlarının, sevenlerinin, tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Bu sabah tansiyonu düştü, kalbi durdu. Yapılan müdahalelere rağmen maalesef kendisini kaybettik.

Uzun tedavi sürecini birlikte yaşadık, söyleyecek bir şey yok. Allah sevenlerine sabır versin, hepimizin başı sağolsun. Sabah 08.30 gibi problemler başladı. 10.30 civarında kendisini kaybettik.”

Müslüm Gürses, 18 Kasım'da Hastanede by-pass ameliyatı geçirmişti. Ameliyat sonrasında sanatçıda karaciğer, böbrek yetmezliğinin yanı sıra bağırsak ve akciğer sorunları baş göstermişti. Gürses, 4 aydır yoğun bakımda devam eden yaşam mücadelesini bugün kaybetti.

MÜSLÜM GÜRSES'İN HAYATINDAN SATIR BAŞLARI

Haberin Devamı;http://adarehberim.net/haber-detay.asp?id=2689&M%C3%BCsl%C3%BCm_G%C3%BCrses_Vefat_Etti_

• Bi baris mancoya cok uzulmustum, hatta o oldugunde cocuktum agladigimi hatirliyorum bir de babaya cok uzuldum, gece gece baya kotu oldum bogazim dugumlendi resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun BABA
  • Allah rahmet eylesin . arabesk kesimden rock dinleyenine kadar herkese hitap etmiş , kalbi temiz bir insandı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Blueman

Türkiye den sanatçı çıkmaz da bu önemli şahsiyet bir baska ıdı. Topragı bol olsun

Aşık Veysel, neşet Ertaş... Diye gider saymayım şimdi

Allah rahmet eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

http://www.kirikhan.net/gundem/muslum-gurses-oldu-mu-muslum-gursesin-kalbi-durdu-son-durumu-h6979.html

Allah rahmet eylesin

Hocam seni hep ölüm konularında görüyorum nedense
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.