Şimdi Ara

murat kurum tam bir profesyonel (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    murat kurum tam bir profesyonel (!)ʙᴇʟʟɪ's (@portovecchiaaa) on Xtwitter
    Yalan hiç böyle sırıtarak söylenmezdi. Millet her şeyi yediği için, sanki saklama gereği de duymuyorlar artık. Herkes gülüyor, çok ilginç
    https://twitter.com/portovecchiaaa/status/1762738666902892610

Ama yalan söyleme konusunda. murat kurum tam bir profesyonel (!) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeQuiet! -- 2 Mart 2024; 15:24:5 >

• Neye karşısınız gene tam olarak ?

Yoksa laf olsun sözde muhaliflik yapayım diye mi uğraşıyorsunuz. Hayır belgesi var bilgim var şu malı mı var diyorsunuz yoksa at yalanı bulunur inananı derdinde misiniz ?

• Bu adam belediye başkanı falan olamaz net

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halk da bir karşılığı yok, kazanmasına imkan vermiyorum. Çıktığı programlarda da hiç hazır görünmedi.

Ekrem reyis kazanır tekrar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ya git işine allahını seversen adamın suratından belli yalan konuştuğu neymiş 2 ev 1 arabası birazda borcu varmış banka borcu değilmiş kredi borcuymuş falan filan adamın mimiklerinden belli hala gelmiş neye karşısınız diyorsun.

• BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Bir insana yalancı diyorsan DOĞRUSUNU BELGESİ BİLGİSİ KAYNAĞI İLE SUNMAN LAZIM... Mimikten mal mülk analizi mi yapıyorsun !

Not: Ekrem İmamoğlunun mal varlığını duyunca felç flan geçirirsin o zaman sen.

Not2: Ayrıca bu tarz üst düzey isimler mal beyanlarında ilerde farklı bir mal çıkarsa veya malını bildirmediyse cezası var 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve söylemediği malına halksız elde etme deyip devlet EL KOYABİLİYOR.

murat kurum tam bir profesyonel (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2024; 15:42:31 >
  • Bide maddeleri resim atmış murat kurum tam bir profesyonel (!) Adamın yediği nane bini geçmiş cezası varmış mış kim içeri atıyorsun sen. Badem bıyıklılarda yalan yuva yapmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haydar ne oluyor tam olarak
    16 yıl önce açıldı
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Dostum imamoğlu inşaatçı zaten :D şaşırmayız yani
    Bu adam ülkede bakan olmuş, şimdi en önemli koltuk için aday ve ben sade bir vatandaş olmama rağmen mal varlığım bu adamdan kat kat fazla, neyi yönetebilir ki bu adam?:D
    Deprem sürecini gördük.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seçime bu girmiyorki Erdoğan giriyor.Erdoğan zaten Murat birşeyi beceremeyecek die hergün sahada

Gerçekten azcık kaliteli muhalefet istiyorum. Çok değil azcık ya. Yalan diyorsan doğrusunu ispat et diyorum bu kadar basit.

Çocuk oyuncağı değilk bazı şeyler. Siz çocuk oyuncağu sanıyorsunuz. Ayrıca AKP iktidarda 1000 yıl mı kalacak ? Haksız hukuksuz bir şey varsa geriye dönükte işlem yapılabiliyor.

Bu ülkede merkez bankası başkanı zamanında dolar yükseldemeden önce dolar alıp stokladığı için görevden alındıktan 3-5 yıl sonra yargılandı hapis yattı bir kamyon ceza ödedi. Haksız kazanç sağlandığını veya yanlış mal beyan ettiğini kanıtlayacak bir siyasetçi çıksın ÇATIR ÇATIR EL KONULUR MAL VARLIKLARINA.

Ama çıkıp yok mimiği şöyle yok gözü böyle sakalı böyle o yüzden yalan söylüyor demek muhalifçilik olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2024; 15:58:32 >
  • Ama sen akp 1000 yıl iktidarda kalacakmış gibi kör kütük 7/24 her başlıkta savunuyorsun :)

Kanıta falan ihtiyaç yok 2 ev 1 araba yalanına sadece senin gibi akçılar inanır.

Hay senin o supervisoruna 1 gun mesai ucretini ben verim yazma

Gerçekten şaka gibisiniz. Muhalefet böyle kötü olduğuna iktidar gidemiyor işte. Zorla iktidarda tutuyorsunuz AKP'yi.

Ayrıca Murat Kurum'un 10 tane evi olsa BANA nee ? Mansur Yavaş'ın 10 Dükkan 11 evi varmış mesela BANA NE ! Ekrem İmamoğlunun onlarca dairesi dükkanı arsası arazisi milyonlarca parası varmış BANA NE !

Murat Kurum'uın 2 evi varmış o zaman oy vermiyorum diğerinin 10 evi varmış ona oy verecem diye mi bakıyorsunuz siz olaylara.

Gerçekten şu at yalanı bulunur inananı siyasetini bırakın artık. Bir bildiğiniz varsa açık açık yazın yoksa saçmalamayın lütfen. Murat Kurum'da bu söylediği dışında mal varlığı varsa muhalefet için bulunmaz fırsat işte kanıtlasınlar meydanlarda anlatsınlar. Ama yalan ile yapmayın şunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2024; 16:10:13 >
  • Adam zaten tam olarak dediğin sondan ikinci cümleyi uyguluyor. murat kurum tam bir profesyonel (!) Stüdyodakiler de yememiş ama sen yersin. Mesele kanıt falan değil ne kadar malı varda değil adam ekran karşısına çıkmış dalga geçer gibi rahat rahat yalan atıyor sırıtarak. Belli yani kendini kandırma istediğin kadar yırtınabilirsin kanıt nerde diye.

Halen yalan diyor yaa :) Ne denebilir ki böyle birine. Muhalifçilik oynamaya devam et sen iftira at ama belge bilgi sunma böyle böyle muhalefet çok başarılı olur sanmaya devam et.

Azcık yetişkin bir birey gibi davranabilseniz keşke. Devlet yönetiminde çocuk oyuncağı değil bunlar 20 yıl 50 yıl sonra bile olsa insanın karşısına çıkar Haksız kazanç veya YALAN BİR ŞEY VARSA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Şubat 2024; 16:19:30 >
  • Kurum demek is demek

• Karşısındaki sunucu bile adamı iplemiyor. Ne söylüyor la bu s.f der gibi el hareketi yaptığı yerde koptum. Sunucunun cesaretine hayran kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok düşük profil çıktı yahu, bakanken arada kaynadı demek. Adam borcum var diyor, sunucu banka borcumu diyor, o da hayır kredi diyor, banka dışında kredi veren var mı, hani banka olsa ne olur olmasa ne olur. İşte olayı nasıl çeviririmi düşünürken hatalar hatalar murat kurum tam bir profesyonel (!)  Onu geçtim, onun yaşta karı koca standart memurun bile 2 ev ve arabası var. Sen bunca yıl yapa yapa bunu mu yaptın, demek ki kazancını değerlendirememişsin. Belediyeyi nasıl yöneteceksin.

Zaten adamın toki arsalarını bile verememesinden belliydi. Konut demiyorum, hadi konutu yap et anlarım, ilk evim arsayı bile veremedi, inşaat maliyetleri uçtu gitti daha millet arsa için bekliyor. Dımdızlak arsayı bile veremeyen adamdan hizmet beklemekte ilginç.

• eko olduysa bu her türlü olur...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.