Şimdi Ara

Münevver Karabulut cinayetine başka bir yönden bakmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
21.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar büyümesinin sebebi siyasilerin tavrı yok sahip çıksalarmışda falanmış filanmış ilgi çekmesinin bir sebebide bu yoksa böyle olay çokça var. Kız fakir cocuk zengın degıl ama çoooook var
  • bu aptal oğlan bu kızı öldürdüğünde kafasını kesmeseydi şimdi rahat rahat yaşıyor oluyordu.şimdi saklan bakalım çukurunda
  • Bunlarda münevver karabulutun günlükleri, Bu günlüklerde de lüx peşinde koştuğunu anlıyoruz,
    Demem o ki kızın lüx peşinde koşması sonu olmuş, Cani, satanist kılıklı herifin teki tarafından vahşice öldürülmüş...
    Kızlar için İbret olması gereken bir cinayet..

10 OCAK CUMARTESİ

Dershane'de öğlenciydim. Hava yağmurlu, soğuktu. Akşamüstü 4'üncü dersteyken Cem mesaj attı, "Canım akşam abimin doğum günü var. Akşam gelirsen çok mutlu olurum" yazmış. Dershaneden çıktım eve gittim, annemden izin aldım. Elbise giyecektim ama kısa diye giymemi istemedi. Nişantaşı'nda buluştuk Cem'le. BJK Plaza'nın 13'üncü katına Vouge'a gittik. Tüm boğaz önümüzdeydi. Kız Kulesi bile görünüyordu. Ördek yedik, keyifliydi. Cem'in abisinin arkadaşları vardı. Ela ve Sakine de vardı. Saat 23.00'de kalktım. Cem beni Reina'ya davet etti. Ben de "Teşekkür ederim ama yarın dershanem var" dedim. Cem de geldiğim için bana teşekkür etti. Eve gittim. Gerçekten benim için de çok güzeldi:)

11 OCAK PAZAR
    Dershane çıkışına Cem gelecek:) Bej eteğimi, bej gömleğimi giydim. Şıkır şıkırdım... Gürcan Hoca 'Düğüne mi kız sosyetik' diyor. Cem gelince Nişantaşı'na gittik. Leea'de kahve içtik. Cem'in abisi benim için "İyi kız" demiş. Ela da "Çok tatlı, birbirimize ketçapla mayonez kadar yakışıyorsunuz" demiş. Cem de "Anlatamam yaşadıklarımızı" demiş. Leea'dan sonra City's'e uğradık. Sergiyi gezdik. En kısa zamanda İt's Joke'e geleceğiz. Sonra Starbucks'ta oturduk. 21.00 gibi ayrıldık.

12 OCAK PAZARTESİ
    Son 3 ders boştu. Eve geldim, üstümü değiştirdim. Kahve Dünyası'na indim. Cem'i de çağırdım. Fal baktılar. Konuştuk sohbet ettik Astoria'ya gittik sonra. Ordan çıktık Citys'e İt's Joke'a gittik. Acayip orijinal bir yer. Yemek yedik Cem, Fatih Terim'in tabağından yemek yedi. Sonra Starbucks'a gittik. Cem alkolü bırakacakmış. Çok sevindim. Doktora gitmiş bugün, kontrol... Tahlil, check up yaptırmış halasıyla birlikte.

14 OCAK ÇARŞAMBA
    Cem aradı yarın sabah Uludağ'a gidiyormuş. Cem'in abisi Miami'ye gidiyormuş bir aylığına. Onunla birlikte olmak istiyormuş.

27 OCAK SALI
    Cem dershane çıkışıma geldi. Bebek Koru Kahvesi'ne gittik. Cafe De Paris yedik. Ortaköy'e geçtik. X Cafe'de waffle yedik. İddiaya girdik Cem alkolü bir aylığına bırakacak diye. Sonra Enver de geldi. Güzel bir gündü

FALCI iKi OKUL OKUYACAKSIN DEDi
    17 OCAK CUMARTESİ
    Taksim'e fal baktırmaya gittik. Falcı, "Üniversite hayatın çok güzel, iki okul okuyacaksın" dedi. "Yurtdışı bağlantılı bir işin olacak" dedi. "İçinde e,r,m harfleri olan bir çocukla duygusal anlamda bir beraberliğin var. Bu çocuk seni yoruyor, korkuları var ama alttan alacaksın" dedi. Söyledikleri hoşuma gitti. Mutlu oldum:)

21 OCAK ÇARŞAMBA
    Süslendim bugün. Starbucks'a gittim. Çağla "Helal olsun sana elinde tutuyorsun, böyle çocuğu kolay değil yani" dedi. Cem geldi, Deniz Hoca'yla Cafe Pi'de buluştuk. Cem'le bana "Birbirinizin kıymetini bilin. Münevver çok akıllı bir kızdır. İkiniz de olgunsunuz zaten. İleride evliliğe kadar gidebilir. Münevver'in üzülmesini istemem, benden çekebilirsin o zaman" dedi.

Bu yazılardan da kızın ne kadar bu tarz mekanlara özendiğini görüyoruz ve bu tarz yerler o kadar hoşuna gitmiş ki bütün yerleri günlüğüne kaydetmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 29 Ağustos 2009; 23:12:46 >

• Herkes suskunluk sarmalının bir parçası olmuş. Toplumun hemen hepsi aynı fikirde, farklı bişey söyleyenj çıkınca hemen kınanıyor. Toplum da 10 kişiden 9 u Münevver ve ailesinin yanında ama bu kafa kesilme olayı olana kadar neden o kız o çocukla beraberdi sorusunu kimse sormuyor. Soranda cevap alamıyor. Zaten Türk olmak demek zayıfın yanında olmak demekken, Münevver ve ailesi medya tarafından tamamen zayıf bir şekilde lanse edildi topluma, ki Cem i sülaleye bakınca gerçekten öyle. Böylece Cem ve Münevverin ailelerinin arasındaki uçurum gerçekten çok açık bir şekilde gözler önüne serildi. Şimdi gelelim neden haberlerin aslı arkası kesilmiyor. Bunun birçok nedei oılabilir. Birkaçını sıralarsak;

* Cem in zanlı olduğu ilk dönemde adli tıp ta bir takım çirkin durumlar meydana geldi. Belkide ortaya yalancı suçlular çıkarmak ve Cem in suçunu hafifletmek için yapıldı.
    * Medya bangır bangır bu haberleri verirken izleyenleri daha dikkatli olamaya teşvik ediyor ama anlayana !!!
    * Bazı medya patronlarının Garipoğlu ailesine gıcıkları da olabilir, ki bu durumda ahberleri manşetlerden indirmiyorlar
    * Yada bir takım medya AKP döneminde olan bu olayı hükümeti yıpratmak için kullanmak istiyordur. Hatırlayın bu çocuk yuvalarında taciz olayı haberleri patladığında AKP hükümeti ve o zamanki bakan ne kadar da sıkıştırılmıştı medya tarafından...

Ne olursa olsun herşey Cem bulunupta ifadesi alınana kadar muallak olarak kalacak, tabi o da bulunabilirse ...

• quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

İşin ucunda kafası kesilip çöp kutusuna atılan bi kız var.Bu gerçeği bu olayın hangi yönünden bakarsanız bakın değiştiremezsiniz.

olayın o kısmında cem garipoğlu'nun direkt müebbet yemesi gerekiyor..benim anlatmak istediğim kızların lüks isteği...

münevver karabulut'tan çıkarak anlatıyorum...

çoğu kız zengin koca hayaliyle , yanlış tercihler yapabiliyor...

ve evde oturup zengin koca bekleyen kızlar sadece Türkiye'de var

Sorun kızın ailesinde.Herif zengin ya bırakmışlar kızı sahip çıkmamışlar.Ölünce kız anladılar ama iş işten geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Bunlarda münevver karabulutun günlükleri, Bu günlüklerde de lüx peşinde koştuğunu anlıyoruz,
    Demem o ki kızın lüx peşinde koşması sonu olmuş, Cani, satanist kılıklı herifin teki tarafından vahşice öldürülmüş...
    Kızlar için İbret olması gereken bir cinayet..

10 OCAK CUMARTESİ

Dershane'de öğlenciydim. Hava yağmurlu, soğuktu. Akşamüstü 4'üncü dersteyken Cem mesaj attı, "Canım akşam abimin doğum günü var. Akşam gelirsen çok mutlu olurum" yazmış. Dershaneden çıktım eve gittim, annemden izin aldım. Elbise giyecektim ama kısa diye giymemi istemedi. Nişantaşı'nda buluştuk Cem'le. BJK Plaza'nın 13'üncü katına Vouge'a gittik. Tüm boğaz önümüzdeydi. Kız Kulesi bile görünüyordu. Ördek yedik, keyifliydi. Cem'in abisinin arkadaşları vardı. Ela ve Sakine de vardı. Saat 23.00'de kalktım. Cem beni Reina'ya davet etti. Ben de "Teşekkür ederim ama yarın dershanem var" dedim. Cem de geldiğim için bana teşekkür etti. Eve gittim. Gerçekten benim için de çok güzeldi:)

11 OCAK PAZAR
    Dershane çıkışına Cem gelecek:) Bej eteğimi, bej gömleğimi giydim. Şıkır şıkırdım... Gürcan Hoca 'Düğüne mi kız sosyetik' diyor. Cem gelince Nişantaşı'na gittik. Leea'de kahve içtik. Cem'in abisi benim için "İyi kız" demiş. Ela da "Çok tatlı, birbirimize ketçapla mayonez kadar yakışıyorsunuz" demiş. Cem de "Anlatamam yaşadıklarımızı" demiş. Leea'dan sonra City's'e uğradık. Sergiyi gezdik. En kısa zamanda İt's Joke'e geleceğiz. Sonra Starbucks'ta oturduk. 21.00 gibi ayrıldık.

12 OCAK PAZARTESİ
    Son 3 ders boştu. Eve geldim, üstümü değiştirdim. Kahve Dünyası'na indim. Cem'i de çağırdım. Fal baktılar. Konuştuk sohbet ettik Astoria'ya gittik sonra. Ordan çıktık Citys'e İt's Joke'a gittik. Acayip orijinal bir yer. Yemek yedik Cem, Fatih Terim'in tabağından yemek yedi. Sonra Starbucks'a gittik. Cem alkolü bırakacakmış. Çok sevindim. Doktora gitmiş bugün, kontrol... Tahlil, check up yaptırmış halasıyla birlikte.

14 OCAK ÇARŞAMBA
    Cem aradı yarın sabah Uludağ'a gidiyormuş. Cem'in abisi Miami'ye gidiyormuş bir aylığına. Onunla birlikte olmak istiyormuş.

27 OCAK SALI
    Cem dershane çıkışıma geldi. Bebek Koru Kahvesi'ne gittik. Cafe De Paris yedik. Ortaköy'e geçtik. X Cafe'de waffle yedik. İddiaya girdik Cem alkolü bir aylığına bırakacak diye. Sonra Enver de geldi. Güzel bir gündü

FALCI iKi OKUL OKUYACAKSIN DEDi
    17 OCAK CUMARTESİ
    Taksim'e fal baktırmaya gittik. Falcı, "Üniversite hayatın çok güzel, iki okul okuyacaksın" dedi. "Yurtdışı bağlantılı bir işin olacak" dedi. "İçinde e,r,m harfleri olan bir çocukla duygusal anlamda bir beraberliğin var. Bu çocuk seni yoruyor, korkuları var ama alttan alacaksın" dedi. Söyledikleri hoşuma gitti. Mutlu oldum:)

21 OCAK ÇARŞAMBA
    Süslendim bugün. Starbucks'a gittim. Çağla "Helal olsun sana elinde tutuyorsun, böyle çocuğu kolay değil yani" dedi. Cem geldi, Deniz Hoca'yla Cafe Pi'de buluştuk. Cem'le bana "Birbirinizin kıymetini bilin. Münevver çok akıllı bir kızdır. İkiniz de olgunsunuz zaten. İleride evliliğe kadar gidebilir. Münevver'in üzülmesini istemem, benden çekebilirsin o zaman" dedi.

Bu yazılardan da kızın ne kadar bu tarz mekanlara özendiğini görüyoruz ve bu tarz yerler o kadar hoşuna gitmiş ki bütün yerleri günlüğüne kaydetmiş...

Arkadaşım kızın sevgilisi baya bir zengin sonuçta kız istemese bile onu böyle lüks yerlere götürecekti sonuç olarak.Kız ayrıca bu günlükleri okuduğum kadarıyla kaprisli bir kızda değil kız yediği yemeklerin güzel olduğundan bahsetmiş.Bu onu lüks yerlere çok düşkün birisi yapmazki.

• kafaları çalışmıyor bunların kız orada kaç trilyonluk villaya gidiyor babasının haberi yok... fotoğrafları hep lüks yerlerde çekilmiş para için yapıyor birşeyler artık ondan sonra öldü mü kız babası devlete söyleniyor... bir tane daha
  • Münevver fakir değildi ki, sadece ailesi kendisinin Garipoğlu ailesine göre fakir olduğunu belirtiyor.. Münevverin zengin koca hayali yoktu zaten yediği önünde yemediği ardındaydı.. Yani çoğu kıyafeti markaydı, gittiği takıldığı yerles vs.. Ve başarılı bi öğrenciydi ki bu da ilerde lüks yaşam sürebileceğinin göstergesidir. Tabii tv'den dinleyerek atıp tutmak kolay.

Yukarda da arkadaşın söylediği gibi; bu kız canice kesilerek öldürülmüş.. Nasrettin hocanın bi fıkrası var; bi gün eşeğini kapıya bırakmış sonra çalınmış herkes başlamış nasrettin hocaya kızmaya o da demiş hırsızın hiç mi suçu yok diye.. Aynı bu hesap.

Ayrıca olaya şöyle de bakın, trilyoner bi kadın size gelip evlenme teklifi etse, yatlar katlar sunsa önünüze, ya bu kadın beni keser mi diye düşünürmüsünüz?

@h.k.k

Dilerim bi gün senin başına da aynı şey gelir ve sende aynı acıları hissedersin sonra biri kalkıp senin için aynı lafları söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuberlin -- 29 Ağustos 2009; 23:27:27 >

• oğlanla takılıyorken
    başka erkekle konuşması yanlış,ama çoğu kız bir erkekle takılırken,başka erkeklerlede arkadaşlık ediyor
    kızın babası teğmen olayını bılıyormuş,denızde tanısmıs falan
    ayrıca asgari ücret,insanda para verselerdi
    fakir kızlarda zengin erkek peşinde olmazdı
    nerde manavcı,bakakkalcı var
    devletin başına yönetime geliyor
    eskilere dedim,eskiden gelme sorun bu maaş asgari ücret olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.k.k

kafaları çalışmıyor bunların kız orada kaç trilyonluk villaya gidiyor babasının haberi yok... fotoğrafları hep lüks yerlerde çekilmiş para için yapıyor birşeyler artık ondan sonra öldü mü kız babası devlete söyleniyor... bir tane daha

Evli değilsin nişanlı değilsin o fotolar ne öyle kardeşim.Bu fotoğrafları basına veren kızın ailesidir.Benim kızım olacakta bu kadar samimi fotoğraflar çektirecek ben birşey demeyeceğim.Belli ki aile herif zengin diye göz yummuş.

• bize göre yanlış tercih ama kızlara göre hayat kurtarmanın en kestirme yolu zengin erkek kapısı

geneli başarılı oluyor hedeflerinde ama ara sıra böyle kötü sonlarda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

oğlanla takılıyorken
    başka erkekle konuşması yanlış,ama çoğu kız bir erkekle takılırken,başka erkeklerlede arkadaşlık ediyor
    kızın babası teğmen olayını bılıyormuş,denızde tanısmıs falan
    ayrıca asgari ücret,insanda para verselerdi
    fakir kızlarda zengin erkek peşinde olmazdı
    nerde manavcı,bakakkalcı var
    devletin başına yönetime geliyor
    eskilere dedim,eskiden gelme sorun bu maaş asgari ücret olayı

usta o zaman fakir erkek napsın, fakir kız zengin kocaya giderse

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

kafaları çalışmıyor bunların kız orada kaç trilyonluk villaya gidiyor babasının haberi yok... fotoğrafları hep lüks yerlerde çekilmiş para için yapıyor birşeyler artık ondan sonra öldü mü kız babası devlete söyleniyor... bir tane daha

Evli değilsin nişanlı değilsin o fotolar ne öyle kardeşim.Bu fotoğrafları basına veren kızın ailesidir.Benim kızım olacakta bu kadar samimi fotoğraflar çektirecek ben birşey demeyeceğim.Belli ki aile herif zengin diye göz yummuş.

Fotolar nerde?

• haberlerde her gün gösteriyorlar
  • @baycan87

Şimdi buraya kaba tabirle yazıyorum özürdilerim ama kızların çok çok büyük bölümü salak, hiç kafası almıyor zengin erkek senle oynar para mutluluk getirmez.

Bir sürü efendi dürüst aklı başında çocuk boştadır ama serseriler züppeler her gün bi kızla neden ? Kimin suçu?

Ben bir kıza nasıl ısınayım hayatı selena gibi zannediyorlar. Aptallara hayatta tahamülüm yok
  • quote:

Şimdi buraya kaba tabirle yazıyorum özürdilerim ama kızların çok çok büyük bölümü salak, hiç kafası almıyor zengin erkek senle oynar para mutluluk getirmez.

Bir sürü efendi dürüst aklı başında çocuk boştadır ama serseriler züppeler her gün bi kızla neden ? Kimin suçu?

Ben bir kıza nasıl ısınayım hayatı selena gibi zannediyorlar. Aptallara hayatta tahamülüm yok
    kesinlikle katılıyorum
  • Arkadaşlar bu kadarda acımasız olmayın artık ya kız zengin hayatı yaşamak için sevgili olmuşda o kişiyle.Kızın günlüklerinden bile anlayabiliyorsunuz nasıl bir insan olduğunu biraz okusanız.Kimin hoşuna gitmezki lüks yerlerde yemek yemek,kızlar için söylüyorum bunu sevdiği insanın parası pulu olmasını.Msn konuşmaları falanda vardı bir ara haberlerde kızın hiç zannetmiyorum bu kişiyle parası için birlikte olduğunu.Ayrıca kızın babasıda belirttiğiniz gibi birine benzemiyo adam hakkını arıyo sonuçta şimdi o mu suçlu oldu hakkını aradığı için dediğiniz gibi bir adam olsa kızının hayatının filminin çekilmesine izin verir para kazanmaya çalışırdı bu olaydan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

quote:

Orijinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

Fotolar nerde?

bunlardan bahsediyor arkadaş galiba

Münevver Karabulut cinayetine başka bir yönden bakmak

• kız isterse ruhospunun önde gideni olsun.. aileside godoşlukta rekorlar kırsın...

adam kızın kafasını kesip tüydü.. aileside parasıyla, imkanlarıyla korudu... bide çıkıp utanmadan basın açıklamaları yapıyorlar... yok biz görmedik , nerde bilmiyoruz filan diye.... hala kızın ailesi göz yummuş diyenler var...

öldüresiye sizin kardeşinizi dövseler kafasını kesip çöpe atsalar umarım aynı şeyleri söyleyebilecek kadar objektif olurdunuz..

ayrıca fotolarda bişey yok... hayet normal fotolar... (sadece yukardakiler için konusuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 29 Ağustos 2009; 23:42:37 >
  • bu olayı konuşmak tehlikeli bi anda polisi kapınızda görürsünüz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.