Şimdi Ara

Münevver Karabulut cinayetine başka bir yönden bakmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
21.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızların böyle paralı vatandaşlarla ilgilenmesini küçük bir denklem ile anlatacak olursak;

Kız = Para x Zaman

Vakit nakit ise;

Kız = Para x Para

Yani;

Kız = (Para)'nın karesi

Problemin kökü paraya dayanıyorsa;

(Problem)'in kökü = Para

(Para)'nın karesi = Problem

Sonuç: KIZ = PROBLEM

• quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

sözlerine dikkat et. Ben burada vefat etmiş arkadaşın hakkında birşey söylemedim. sadece Cem'in bu şekilde yagısız infaz edilmesine olan tepkimi koyuyorum. Bir insan cinayet işlese bile hangi şartlar altında işlediğinin önemi vadır. mahkemelerce suçlu bulunana kadar da her insan masumdur. Sen de masum bir insanın ardından saygısızlık etme.

bu kadar kaçmayla adam zaten sucunu itiraf etti bile.. ceset bulunman once yurt dışına acele acele ne diye kadarki bi insan baska??
  • @Teokrat
    Ben dikkat etceksem sende et! Madem Cem işlemedi suçu nerde o zaman? Neden kaçıyor ya da arkadaşları neden onu yapabileceğini söylüyor? Bak ben bu olayı senin gördüğünden çok farklı bi açıdan görüyorum çünkü ben onun yakın arkadaşıydım!

Ayrıca 1. sayfadaki mesajımda da belirttiğim gibi münevver fakir değildi sadece garipoğlu ailesene göre fakirdi!

bkz:

Münevver fakir değildi ki, sadece ailesi kendisinin Garipoğlu ailesine göre fakir olduğunu belirtiyor.. Münevverin zengin koca hayali yoktu zaten yediği önünde yemediği ardındaydı.. Yani çoğu kıyafeti markaydı, gittiği takıldığı yerles vs.. Ve başarılı bi öğrenciydi ki bu da ilerde lüks yaşam sürebileceğinin göstergesidir. Tabii tv'den dinleyerek atıp tutmak kolay.

Yukarda da arkadaşın söylediği gibi; bu kız canice kesilerek öldürülmüş.. Nasrettin hocanın bi fıkrası var; bi gün eşeğini kapıya bırakmış sonra çalınmış herkes başlamış nasrettin hocaya kızmaya o da demiş hırsızın hiç mi suçu yok diye.. Aynı bu hesap.

Ayrıca olaya şöyle de bakın, trilyoner bi kadın size gelip evlenme teklifi etse, yatlar katlar sunsa önünüze, ya bu kadın beni keser mi diye düşünürmüsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuberlin -- 30 Ağustos 2009; 0:31:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlmosT

quote:

Orijinalden alıntı: Otorite

Bu konunun artık kapanması lazım.Çünki konunun sonunda yine haklı olanlar ban yiyecekler.Ortaya çıkan seviyesiz kişiler saçmaca konuşacak Teokrat nickli kişi gibi haklı olanlar küfür veya argo kullandığı zaman onlar ban yiyecek nasıl bir adalettir bu.

Kesinlikle katılıyorum. Benim Allahtan tek isteğim Münevver hakkında "kaşar, zengin meraklsı şöyle böyle" diye konuşanlar inşallah aynı acıyı hatta kat kat fazlasını yaşarsınız.. Ölünün arkasından böyle konuşmak bu kadar basit mi? O zaman ben ölmüşleriniz anasına avradına sayayım nasıl olur?

@Teokrat

Lan öküz herif sen kimsin de Cemin haklı olduğunu savunuyorsun? Cem sana g*t mü verdi? O kız benim arkadaşımdı senin gibi şerefsiz itlerin onun hakkında konuşmasına izin vermem. Ne ceza veriyosanız verin ben arkadaşımın arkasından böyle konuşturtmam!!!

sözlerine dikkat et. Ben burada vefat etmiş arkadaşın hakkında birşey söylemedim. sadece Cem'in bu şekilde yagısız infaz edilmesine olan tepkimi koyuyorum. Bir insan cinayet işlese bile hangi şartlar altında işlediğinin önemi vadır. mahkemelerce suçlu bulunana kadar da her insan masumdur. Sen de masum bir insanın ardından saygısızlık etme.

Haklı olabilirdiniz fakat değilsiniz.

Haklı olabilmeniz için Cem G. şu an yargılanıyor olmalı ve karar verilmemiş olmalıydı.O zaman derdiniz ki daha dava devam ediyor,nereden biliyorsununz suçlu olduğunu,vs. Hukuka göre evet haklı olurdunuz.

Ancak bu kişi 200 güne yakındır kaçıyor,zaten hiçbirşeyden değilse (ki bu imkansız) kaçmaktan suçlu.

Aklı mantığı olan kimse Münevver'in ailesinin hiç hatası yok,melek demez zaten ki aile de bunu kabul ediyor;daha dikkatli olmalılardı.

Ama bu Cem G.'nin suçu yanında yok gibi birşey,insan insana bunu yapamaz,daha da ötesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 30 Ağustos 2009; 0:33:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

Orijinalden alıntı: NGabbyNGaGe

konunun açılış amacı farklı siz farklı yönlere taşımışınız

evet arkadaşlar burada kim suçlu kim değil tartşımıyoruz, statü farkları olan 2 insanın nasıl sevgili olabildiklerini sordum

münevver bir örnek sadece, konuyu saptırmayalım...garipoğlu'nun yaptığı çok büyük bir suçtur ve hapse girmesi gerekmektedir onun tartışılacak bir yanı yok

Türk filmlerinde gördüğümüz zengin erkek fakir kız senaryosunun
    Bir benzeri olan Zengin erkek, ona göre durumu daha az olan kızın hikayesi..
    ve Hikaye o filmlerin kötü sonla bitiminden daha da kötü bir sonla bitmiş ve Katili hala yakalanamamış..

konu sürekli farklı noktalara çekiliyor, geçenlerde de yine aynı tema üzerine bu hikayenin konusu açılmıştı oda seviyesiz mesajlar yüzünden mahfolmuştu..

• hala aynı konu sıkılmadınız mı ya

babası kızına sahip çıkmasa o kıza herşey olur
  • Haber kanallarının dikkat çekme amaçlı spekülasyonlarıya gaza gelip masum insanları yargılıyorsunuz. Cem de bundan nasibini sayenizde alıyor, çocuğu bir katil figürüne dönüştürüp hayatını karartıyorsunuz. Oysa şimdiye kadar ki ispatlanmış tek suçu varlıklı bir ailede doğmuş olmak. İddiaların hiçbiri kanıtlanmış değil. Durun bakalım altından neler çıkacak daha yeni mesajlaşmalar bulundu.
  • TESTERE ALDIĞI KANITLANDI,HERHALDE BABASININ VİLLASINDAKİ AĞAÇLARI KESMEYE ALMADI DEĞİL Mİ?
    RUH HASTASI OLAN,BOŞLUĞA DÜŞMÜŞ BİR ZENGİN SIPASINI LÜTFEN SAVUNMA İSTERSEN:)

quote:

Haber kanallarının dikkat çekme amaçlı spekülasyonlarıya gaza gelip masum insanları yargılıyorsunuz. Cem de bundan nasibini sayenizde alıyor, çocuğu bir katil figürüne dönüştürüp hayatını karartıyorsunuz. Oysa şimdiye kadar ki ispatlanmış tek suçu varlıklı bir ailede doğmuş olmak. İddiaların hiçbiri kanıtlanmış değil. Durun bakalım altından neler çıkacak daha yeni mesajlaşmalar bulundu.
  • star bucks etiler nişantaşı alışveriş merkezleri markalar çantalar ayakkabılar bunlar üzerine kurulu bir hayat (bkz: münevverin günlüğü)
  • Bu admin arkadaşlar lütfen konuyu kapatsın artık yoksa "babası kızına sahip çıkmasa o kıza herşey olur "böyle kişiler yüzünden kendimi tutamıycam haddini bildiricem böyle kişilerin.Lütfen kapatın artık konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmosT

@Teokrat
    Ben dikkat etceksem sende et! Madem Cem işlemedi suçu nerde o zaman? Neden kaçıyor ya da arkadaşları neden onu yapabileceğini söylüyor? Bak ben bu olayı senin gördüğünden çok farklı bi açıdan görüyorum çünkü ben onun yakın arkadaşıydım!

Ayrıca 1. sayfadaki mesajımda da belirttiğim gibi münevver fakir değildi sadece garipoğlu ailesene göre fakirdi!

bkz:

Münevver fakir değildi ki, sadece ailesi kendisinin Garipoğlu ailesine göre fakir olduğunu belirtiyor.. Münevverin zengin koca hayali yoktu zaten yediği önünde yemediği ardındaydı.. Yani çoğu kıyafeti markaydı, gittiği takıldığı yerles vs.. Ve başarılı bi öğrenciydi ki bu da ilerde lüks yaşam sürebileceğinin göstergesidir. Tabii tv'den dinleyerek atıp tutmak kolay.

Yukarda da arkadaşın söylediği gibi; bu kız canice kesilerek öldürülmüş.. Nasrettin hocanın bi fıkrası var; bi gün eşeğini kapıya bırakmış sonra çalınmış herkes başlamış nasrettin hocaya kızmaya o da demiş hırsızın hiç mi suçu yok diye.. Aynı bu hesap.

Ayrıca olaya şöyle de bakın, trilyoner bi kadın size gelip evlenme teklifi etse, yatlar katlar sunsa önünüze, ya bu kadın beni keser mi diye düşünürmüsünüz?

Hocam çok güzel anlatmışsın ama malesef bazılarının anlamaya kapasiteleri yetmiyor.
    Ayrıca testereyi aldığı dükkanda cekilmiş kamera kayıtları var

• şimdi agalar aklıma bişey takıldı bu cem garipoğlu soyismi garipoğlu diyor babası garip olan birisi nasıl zengin oluyor yahu bu bir ikilem değil mi?
  • iyide neden oldurmus bu kizi nasil bir sapiktir bu ya

ama neden boyle bir cinayet islemis
  • konu nereye kaydı ya

arkadaşlar sorduğum soru , fakir kızın lüks düşkünlüğünün sonuçları nelerdir?

örnek münevver karabulut
  • 25 Ağustos 2009, 09:01

3 Eylül’de Garipoğlu ailesine hediyem var!”
    Etiler’de başı kesilmiş halde bulunan Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun firariliği sürerken, acılı baba Süreyya Karabulut yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anne Nagihan Karabulut’la birlikte Seda Sayan’ın Kanal D’de yayınlanan Susma programına katılan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesine bir sürprizi olduğunu söyledi.

Cem Garipoğlu’nun halasının araştırılması gerektiğini belirten ve baba Garipoğlu’nun cezaevinde parası sayesinde beş yıldızlı otel konforunda yaşadığını iddia eden Karabulut, 3 Eylül tarihinde bir hediye vereceğini açıkladı.

İşte o açıklama…

S. K.: Ben 3 Eylül’de Garipoğlu ailesine çok güzel bir hediye vereceğim.

S. S.: Ne bu? S.K.: O bana ait.

S.S.: Allah korusun kötü bir şey yapmayacaksınız umarım.

S. K.: Hayyam Garipoğlu çıkacağına halası, kızkardeşi gelsin. Hande gelsin! O bana aittir. Kötüsü veya iyisi… Ben zaten yanmışım. Bunu şu anlamda söylüyorum. Bu gelgeç olayı değil. Bu olayın haber konusu olarak işlenilmesi doğru değil. Yok mu araştırmacı bu ülkede? Münevver Karabulut niçin katledilmiştir, sebebi nedir? Baba olarak TBMM’ye gittim. Devlet bana namus sözü verdi. Devletin Emniyet Müdürü namusu kolay değil. Bu namusu Garipoğlu lekeleyecekse 70 milyona yazıklar olsun. Bir namus ortaya konmaz, devlet ortaya koydu. Ben sözlerimin arkasındayım. Baba şu anda cezaevinde yatmıyor, beş yıldızlı otelde yatıyor. İddia ediyorum parayla normal mahkum muamelesi görmüyor.

Süreyya Karabulut’un açıklamalarından çarpıcı notlar…

İstanbul’da lüks semtlerde bu çocuklar var. Özünde ailenin evladına terbiye vermesi lazım.

40 kişilik gruba bu da dahil oluyor. Birebir kızımla arkadaşlık yapmıyor. İlk önce kızımın arkadaşlık grubuna giriyor. Sonra kızımla arkadaşlık yapıyor. Yani bu 3-4 aylık bir mesele. Kızımla Cem Garipoğlu’nun arkadaşlığını etmezdim.

Bu normal bir cinayet değil. Aptal, sapık, psikopat değil son derece mantıklı ve zeki bir insan… Bunu arkadaş grubunun içindekiler söylüyor.

Bu cinayetin arka bahçesinin aşydınlatılması için Meclis’e gittim. Ben katillerin çıkıp yüce adalete teslim olmasının peşindeyim. Sayın Cerrah benim hakkımda suç duşurusunda bulunacakmış. Ben ölmüşüm ya! Ölüye, mezar taşına dava açsan ne olur? Diyorum ki bir grup kızımı hedef seçti. O grup, Cem Garipoğlu’nu görevlendirdi ve kızım katledildi.

Hala Garipoğlu’nu bir araştıracak yürekli bir kalem yok mu bu ülkede? Bugün bu zanlı kaçıyor değil mi, hangi şartlar altında kaçırıldığını ben biliyorum baba olarak! Nagihan Karabulut: Kızımın bana herşeyi söylediğine inanıyorum. Anne dersaneye gidiyorum çıkınca arkadaşlarla buluşacağım. Hatta Cem’le buluşurken başka bir arkadaşlarını da çağırırmış. (Kanaldhaber.com.tr)

• Otorite ve Almost;
    siz sadece kendi açınızdan gördğklerinizi yorumluyorsunuz. Objektif bakmayı deneyin duygularınızı katmayın işin içine. Yoksa tarafsız olamazsınız. İstersen Almost biraz da sen düşün oğlun böyle bir işin içine karışmış olsaydı sen ne yapardın? lütfen sözlerinize dikat edin. Duymak istediğiniz şu mu: Cem gebersin, kör testereyle kesilsin! o zaman beni de öyle söylemiş kabul et. Ama gerçekleri değiştirebilecek mi! ya düşündüğünüz gibi değilse olay, ya sen olsaydın suçlanan! bakkaldan biri sakız çaldın diye ithamda bulunsa ve kendini savunamasan ne hissedersin acaba? şu anda da tüm tv kanallarında birisi cinayet işledi diye 19 yaşında henüz kişiliği oturmamış bir ergene haber yapıyor. ya değilse.. benim deek istediğim bu. yoksa mağdur tarafın mağduriyeti değil tartıştığım.
  • quote:

Otorite ve Almost;
    siz sadece kendi açınızdan gördğklerinizi yorumluyorsunuz. Objektif bakmayı deneyin duygularınızı katmayın işin içine. Yoksa tarafsız olamazsınız. İstersen Almost biraz da sen düşün oğlun böyle bir işin içine karışmış olsaydı sen ne yapardın? lütfen sözlerinize dikat edin. Duymak istediğiniz şu mu: Cem gebersin, kör testereyle kesilsin! o zaman beni de öyle söylemiş kabul et. Ama gerçekleri değiştirebilecek mi! ya düşündüğünüz gibi değilse olay, ya sen olsaydın suçlanan! bakkaldan biri sakız çaldın diye ithamda bulunsa ve kendini savunamasan ne hissedersin acaba? şu anda da tüm tv kanallarında birisi cinayet işledi diye 19 yaşında henüz kişiliği oturmamış bir ergene haber yapıyor. ya değilse.. benim deek istediğim bu. yoksa mağdur tarafın mağduriyeti değil tartıştığım.

o kdr parlrı var kacmk yerne avukt tutp sucsz oldgnu solesn?

• quote:

Otorite ve Almost;

AlmosT nickli arkadaş 7 gün ceza almış.Gerçekten bu forumun adaletini anlıyamıyorum bazen neden almosT gibi arkadaşları küfür ve argo kullanmaya teşvik eden sen değilde hep haklı olan bizler ceza alıyoruz anlıyamıyorum.Böyle yapınca adalet yerini bulmuş mu oluyo şimdi ne diyeyim artık bilemiyorum ki.

• konunun boku çıkmış resmen. ilginç yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

bu aptal oğlan bu kızı öldürdüğünde kafasını kesmeseydi şimdi rahat rahat yaşıyor oluyordu.şimdi saklan bakalım çukurunda

Sen böylemi düşünüyorsun ? bu herif şimdi keyif içinde yaşiyor Belki tr'de belki yurt dısında ama cok iyi korundugu kesin. Aslinda bu cemin sülalesini A'dan Z'ye tüm akraba eş dost herkesi gizli şekilde telefon konusmalarini dinleseler , evlerini dinleseler , ve herkesi takip etseler sonuca ulaşirlar bi yerde açık verecekler kesin. tabii Cemi koruyanlarda ceza almasi lazim.

%100 suçlu olan cem ama sadece şuclu olan bu degildir. munevverinde ailesi bana göre suclu , ve olayi ayditlatmayan cemin aileside suclu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.