Şimdi Ara

Münevver Karabulut cinayetine başka bir yönden bakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
21.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün boşluktan o kadar sıkılmışızki işte bu münevver karabulut cinayetini falan konuşuyoruz, cem garipoğlu'nun caniliğini falan ve oradan konu şuraya geldi...

kızların zengin çocuklarına olan ilgisi (başka bir tanımlama var ama ayıp söylenmez), şimdi karabulut ailesi tvlerden izlediğimiz kadarıyla oldukça fakir insanlar, ama garipoğlu ailesi tam tersine yurdun en zengin insanlarından bir grup...

ve bence mantıksızlık burada başlıyor burada tek örnek münevver değil ama bazı kızlar kendi yaşam standardına bakmadan, bu zenginlik hayaline hiç olmayacak çocuklarla sevgili olabiliyorlar...

hatta gördüğüm kadarıyla münevverin kardeşininde (artık dizi gibi oldu ) bir sürü cem garipoğlu'yla fotoları var, o da farkında olayın....

anlatmak istediğim nokta kızların hep böyle lüks içinde yaşamyı hayal etmesi ve paranın büyüsüne kapılması ve yanlış tercihler yapması...

arkadaşlar son olan olayda ne kadar haklı olduğumu ortaya çıkardı,

Babadan şoke eden istek

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, canlı yayında Gariboğlu ailesinden bir istekte bulundu..

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden 3 milyon euro helallik istedi.

TEKLİF GARİPOĞLU AİLESİ'NDEN GELDİ
    Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.
    Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.
    Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi

eğer haber doğruysa gerçekten çok yazık...
    nedir bu lüks sevdası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycan87 -- 30 Ağustos 2009; 21:32:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Münevver Karabulut Cinayetine Farklı Bir Bakış

Münevver Karabulut'un trajik cinayetinin ardından yaşananlar, çeşitli soruları ve alternatif bakış açılarını gündeme getirmiştir.

Bazı kaynaklar, Karabulut'un arkadaşlarının cinayetle ilgili şüpheli ifadeler verdiğini belirtmektedir. Yakın arkadaşları, Karabulut'un ilişkilerinde şiddete maruz kaldığına dair ipuçlarına sahip olduklarını öne sürmüşlerdir.

Bir başka tartışmalı konu ise Karabulut'un öldürüldüğü gece telefonla görüştüğü "Deniz Hoca" olarak bilinen kişiyle ilgilidir. Karabulut'un günlüğü, "Deniz Hoca" ile Cem Garipoğlu arasında bir ilişki olabileceğini gösteren bazı girişler içermektedir.

"Deniz Hoca"nın gerçek kimliği henüz tam olarak aydınlatılamasa da bazı iddialara göre Garipoğlu'nun dini hocası olduğu öne sürülmektedir. Karabulut'un cinayete kurban gitmeden önce bu kişiyle görüştüğü ve öldürüldüğü gece de onunla iletişim kurduğu iddia edilmektedir.

Karabulut'un günlüğünde yer alan yazılar, cinayet gecesi yaşananlar hakkında bazı ipuçları sağlamıştır. Ancak bu günlüklerin güvenilirliği ve doğruluğu konusunda da tartışmalar yaşanmaktadır. Günlüklerin Karabulut'un öldürülmesinden sonra kaybolduğu ve daha sonra Garipoğlu'nun ailesi tarafından polise teslim edildiği iddia edilmektedir.

Münevver Karabulut cinayetinin tüm yönlerinin aydınlatılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması önemlidir. Bu doğrultuda, arkadaşlarının yorumları, "Deniz Hoca"nın kimliği ve Karabulut'un günlüğünde yer alan yazılar gibi unsurların incelenmesi gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İşin ucunda kafası kesilip çöp kutusuna atılan bi kız var.Bu gerçeği bu olayın hangi yönünden bakarsanız bakın değiştiremezsiniz.
  • şimdi tam olarak şahit olmadığımız için bu olay hakkında yorum yapmamız yanlış olur, ha genel olarak kızların böyle bir eğilimi var doğru, ancak münevverin hangi koşullar cem garipoğluyla çıktığını bilmiyoruz, münevveri tanımıyoruzda. İşin canilik yani evrensel insanlık boyutu bizi ilgilendirmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

İşin ucunda kafası kesilip çöp kutusuna atılan bi kız var.Bu gerçeği bu olayın hangi yönünden bakarsanız bakın değiştiremezsiniz.

+1
  • quote:

İşin ucunda kafası kesilip çöp kutusuna atılan bi kız var.Bu gerçeği bu olayın hangi yönünden bakarsanız bakın değiştiremezsiniz.

olayın o kısmında cem garipoğlu'nun direkt müebbet yemesi gerekiyor..benim anlatmak istediğim kızların lüks isteği...

münevver karabulut'tan çıkarak anlatıyorum...

çoğu kız zengin koca hayaliyle , yanlış tercihler yapabiliyor...

ve evde oturup zengin koca bekleyen kızlar sadece Türkiye'de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

şimdi tam olarak şahit olmadığımız için bu olay hakkında yorum yapmamız yanlış olur, ha genel olarak kızların böyle bir eğilimi var doğru, ancak münevverin hangi koşullar cem garipoğluyla çıktığını bilmiyoruz, münevveri tanımıyoruzda. İşin canilik yani evrensel insanlık boyutu bizi ilgilendirmeli

cinayet kısmı zaten tam bir hayvanlık, örnek olarak münevver karabulut'u verdim

hatta bu halis toprak'la evlenen 17 yaşındaki kızda buna örnek verilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

şimdi tam olarak şahit olmadığımız için bu olay hakkında yorum yapmamız yanlış olur, ha genel olarak kızların böyle bir eğilimi var doğru, ancak münevverin hangi koşullar cem garipoğluyla çıktığını bilmiyoruz, münevveri tanımıyoruzda. İşin canilik yani evrensel insanlık boyutu bizi ilgilendirmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin demek istediğin konuyu anladım ama burdan yola çıkman pek sağlıklı olmaz.

Halis Toprak ve 17 yaşındaki karısından yola çıksan daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baycan87

quote:

olayın o kısmında cem garipoğlu'nun direkt müebbet yemesi gerekiyor..benim anlatmak istediğim kızların lüks isteği...

münevver karabulut'tan çıkarak anlatıyorum...

çoğu kız zengin koca hayaliyle , yanlış tercihler yapabiliyor...

ve evde oturup zengin koca bekleyen kızlar sadece Türkiye'de var

doğru söze ne denir

• quote:

Senin demek istediğin konuyu anladım ama burdan yola çıkman pek sağlıklı olmaz.

Halis Toprak ve 17 yaşındaki karısından yola çıksan daha iyi olurdu

quote:

cinayet kısmı zaten tam bir hayvanlık, örnek olarak münevver karabulut'u verdim

hatta bu halis toprak'la evlenen 17 yaşındaki kızda buna örnek verilebilir

• Erkeklerin de güzel kız eğilimi var.
  • Görmedim sende aynı düşünmüşsün
  • akranım olan kızlar yavas yavas evlenmeye basladı..

güzel olanlar lisede bıraktı okumayı... bi kısmıda 2 yıllıklara gitti okulları bitti.. bakıyorumda hepsi bi zengin koca bulmus... adam kıza araba almıs.. laptop filan.. nişanlı.. diğeri evlenmiş sekreterlik yaptığı şirketten bi genel müdürle... güzel olmayanlan ve lise terk olanlarıda dia da, migrosta, bimde filan görüyorum... onlarda kısmetlerini bekliyorlar bi şekilde.. sonucta zengine kapağı atmak güzellerin çoğunda işe yaramış

kimse unutmasın ki liseyi bitirmiş üni okumayan her kız için aileden yoğun bir evlen artık baskısı gelir... zaten trde evlenme yası oldukça dusuk.. üni okuyanlarda bi yerde çalışmaya baslasın daha 1yıl dolmadan anneanne babaanne vs. koalisyonu torun bekliyorum ayağına kızı evermeye, surekli bi cocukla tanıstırma telesına duşer..

vaybe 2 sene once öyle ozgur ozgur salına salına gezen yavrular şimdi evlenmeye basladı biz daha okulu bitiricez, askere gitcez 2 yıl , iş bulcaz 1 yıl 30 da anca artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 29 Ağustos 2009; 22:40:11 >

• 300 Askerimiz ölse bu kadar süre haber yapmazlar vallahi sıktılar artık
  • İyi de fakir dediğiniz kız yazlıkta felan kalıyormuş,anladığım kadarı ile bu ailenin yazlığı felan mı varmış?Teğmenle felan mesajlaşmış diyorlar ya hani?Kız da sağlam ayakkabı değilmiş bence,lan her önüne gelen erkeğe cep mi verilir,samimi mi olunur?

Sonuç olarak üzücü bir vakadır,ama çok ama çok abarttılar.Türkiye'nin bunları aşması lazım artık:)
  • quote:

ülkedeki ilk kafası kesilip öldürülen birisi değil ama 170 günlük bir geçmişle hala gündemde olmasının bence başka nedenleri var
  • Sonuçta kız evladı. Ailenin fazla serbest bıraktığını düşünsemde ne onlar haksız ne de yaptığım yorumda ben haklı gözükebilirim. Talihsizlik diyelim kısaca. Cem denen zırtonun kanı bozukmuş. Her zengin adam öyle değil şimdi yukarıda Allah var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

akranım olan kızlar yavas yavas evlenmeye basladı..

güzel olanlar lisede bıraktı okumayı... bi kısmıda 2 yıllıklara gitti okulları bitti.. bakıyorumda hepsi bi zengin koca bulmus... adam kıza araba almıs.. laptop filan.. nişanlı.. diğeri evlenmiş sekreterlik yaptığı şirketten bi genel müdürle... güzel olmayanlan ve lise terk olanlarıda dia da, migrosta, bimde filan görüyorum... onlarda kısmetlerini bekliyorlar bi şekilde.. sonucta zengine kapağı atmak güzellerin çoğunda işe yaramış

kimse unutmasın ki liseyi bitirmiş üni okumayan her kız için aileden yoğun bir evlen artık baskısı gelir... zaten trde evlenme yası oldukça dusuk.. üni okuyanlarda bi yerde çalışmaya baslasın daha 1yıl dolmadan anneanne babaanne vs. koalisyonu torun bekliyorum ayağına kızı evermeye, surekli bi cocukla tanıstırma telesına duşer..

vaybe 2 sene once öyle ozgur ozgur salına salına gezen yavrular şimdi evlenmeye basladı biz daha okulu bitiricez, askere gitcez 2 yıl , iş bulcaz 1 yıl 30 da anca artık

+1

ama aynı olay yakışıklı erkekte olmuyor...

istediği kadar yakışıklı olsun güzel kızla evlenemiyor parası yoksa...

fakir oğlan zengin kız sadece filmlerde artk..

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan64

quote:

ülkedeki ilk kafası kesilip öldürülen birisi değil ama 170 günlük bir geçmişle hala gündemde olmasının bence başka nedenleri var

bunun olayı çok farklı ama... mesela mj öldü.. kim ipledi?? hala haberi yapılıyormu tektürk hatta hayır... onunda ölümüyle ilgili birçok gizem bilinmezlik vr iddalar var?? zaten mj ününü yiyitmişti belli bir kitleye hitap ediyordu...

ama bu olay çok farklı direkt olarak haklı etkileyen bir olay.. içinde halk kendi durumunu görüyor..
    çünkü zengin bir çocuk fakir bir kızı(muhtelemen ailesi memur filandır) öldürüyor.. hemde hayvanca bir şekilde... sonra ailesi çocuğu alıp yurt dışına götürüyor.. ve çocuk kurtuldu...
    sonucta bir zengin çocuk insan öldürerek parasıyla kurtulmus olacak... ve buna zengin ailesi seyirci kalcak , çocuğu koruyacak.. pişkin pişkin televizyona çıkarak biz gormedik etmedik diye demeçler vermiş olacak...

bunun türkçesi "bizimki bi çılgınlık yaptı gençliğine verdik, bundan sonra babayı bulursunuz. paramız var sonsuza kadar saklayabiliriz" demek... işte bu bütün fakir insanlara oldukça fazla batan bir olay....

• * Kız kendinden defalarca zengin birisiyle beraber, o zaman ailenin hiçbir itirazı yok. Ama olay buraya gelince kız tamamen suçsuz oldu. Babası hergün tv lere çıkıyor ama neden cem ile beraber oldunun cevabını veremiyor. Efendim neymiş işte onlar kızlarını sıkmazlarmış, kızlarına güvenirlermiş. Zengin çokcukla gezip tozarken iyidi ama.

Ben bu açıdan aileyi çok hatalı buluyorum. Yinede ne dersek diyelim kıza yapılanları hiçbirşey meşru kılmaz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.