Şimdi Ara

multipower iso drink nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil için geldigim almanyada Türkiye de bulunmayan soyle bi ürün gördüm ve tam amacıni cozemedim bilen kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum teşekkürler

Resimler

https://drive.google.com/folder/d/0B-KJcNoZL3tHa3VEcEtWcTRBdk0/edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsar -- 20 Kasım 2014; 12:50:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi fikri olan?

• Spor sırasında veya hemen sonrasında kullanılması için yapmışlar. Hızlı carb , bcaa falan içeriyo. Fantazi olsun diye l carnitine koymuşlar. Biraz mineral serpmişler.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Yok usta bunda l-carnetine kutusunun resmini cektim ama yukliyemiyorum malesef ama tekrar denicem veya size başka yollardan ulastirayim

• http://www.multipower.com/uk/product/iso-drink-16901

Burda yazıyo.

Gereksiz bi ürün alma boşuna zaten.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Iyide usta benim buldugum ürünün uzerinde bcaa+glutamine yaziyor yani linkteki ürün değil

• ISO drink , eskiden senesini hatırlamıyorum ama 90 lar olabilir Sporcu içeceği vardı, adını hatırlayamadığım popülerdi, vücuda enerji şeker tuz ihtiyacı falan karşılıyordu, multipower iso drink ile coca cola powerade izotonik sporcu içecekleri desem günümüze daha uygun olur. Ben yararını görmezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Icerigine bakarsak cok yararli biseymis gibi geliyo bana ama anliyamadim mantigi ne

• Vücudun kaybettiği tuzu minerali vs. geri kazanımı
    Bunu bcaave gulatamine ile mi yapiyor? Bunlar zaten kas yapimindaki temel takviye besinler degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar666

Bunu bcaave gulatamine ile mi yapiyor? Bunlar zaten kas yapimindaki temel takviye besinler degilmi?

Eskiden kas yapımı olayları yoktu bcaa glutamine vs. eklemiş olabilirler ama alana kadar kompleks amino da alınabilir.
    Evet tabiki ama bu urunde bcaa glutamine vitaminler fln cok guzel bi takviye olabilir idman sonrasi proteinime karistirsam nasil olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar666

Evet tabiki ama bu urunde bcaa glutamine vitaminler fln cok guzel bi takviye olabilir idman sonrasi proteinime karistirsam nasil olur

protein tozunun içinde de değişkenlik gösterme şartı ile bcaa ve glutamik asit var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.