Şimdi Ara

Dymatize ISO-100 vs Nutrade 500 Dalton Hydrolysed Whey Protein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle ortalama 2 aydır düzenli olarak fitness yapıyorum beslenmem uyku düzenim ve antremanlarım düzenli,
    daha öncesinde 5-6 ay yapmıştım fakat iş dolayısı ile bıraktım şuan tekrar başladım ve yapıyorum artık bir supplemente ihtiyaç
    duymaya başladım ve bu ikisi arasında kararsız kaldım. Yardımlar için teşekkürler.
    Yaş 24
    Boy 178 Kilo 77
    Omuz 199
    Bel 85
    Göğüs 105
    Kol 35

• omuzunu tekrar ölçtür
  • ViperCry kullanıcısına yanıt
    MErak ettim beslenmen düzenli demişsin ee niye supp. ihtiyaç duyuyorsun o zaman? Daha doğrusu günlük 120-150gr proretin alamıyor musun?
  • nutrade 500-dalton en hyzly emilen protein, iso 100 ise %100 isole ve o da çok hyzly emiliyor. Ykiside dünyanyn parasy. Yeni supplement kullnamya ba?layacaksanyz daha ucuz isole&konsantre kary?yk bir whey alyn. Ylla ikisinden biriyse ben nutrade diyorum.
  • Omuz 119 arkadaşlar halen bir cevap alamadım yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iso 100 hem hydro iso hemde muhtesem bir tadi var... tat bakımından daha iyisi yok...ayrica kana çok hızlı karışıyor. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır daha yapıyormuşsun sporu beslenmende düzenli bence gerek yok ama soruna yanıt vereyim "Nutrade 500 Dalton" emilim icin karbonhidrat ,yağ , şeker vs. diger besin maddeleriyle sıraya girmez , emilim sırasında HCI , sodyum gerekmez ve dünyanın en hızlı kana karışan proteini :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dymatize Iso-100 Amerika'da 2 yıldır yılın İzole Proteini seçiliyor. 10 üzerinden 9.3 beğeni oranı var. Bu yüzden Dymatize derim.
  • labrada veya elite labs öneririm bende .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.