Arkadaslar kartim bugun geldi. solugu benzin istasyonunda aldim. ama oradakiler bi turlu cekemediler. gittim bi pastaneye cat diye harcama yapabildim. Acaba benzin alinamiyor mu ? (Petronet olmadigi icin mi yapamadilar diye dusundum.) bilgisi olan? benzin alimi kesin yapilabiliyor mu bireysel multinetler ile ?
geçen ay %20 kırarak sodexo satıyordum millet %25leri zorluyordu, YKB nin kıytırık %5ine herkes atlıyo :) 3le çarpsan %15 eder
quote:
Orijinalden alıntı: kizilreis
Arkadaslar kartim bugun geldi. solugu benzin istasyonunda aldim. ama oradakiler bi turlu cekemediler. gittim bi pastaneye cat diye harcama yapabildim. Acaba benzin alinamiyor mu ? (Petronet olmadigi icin mi yapamadilar diye dusundum.) bilgisi olan? benzin alimi kesin yapilabiliyor mu bireysel multinetler ile ?
aynen düşündüğünüz gibi aslında. restonet ile akaryakıt alınmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: enemy1980
geçen ay %20 kırarak sodexo satıyordum millet %25leri zorluyordu, YKB nin kıytırık %5ine herkes atlıyo :) 3le çarpsan %15 eder
nasıl yani?
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255
quote:
nasıl yani?
hocam bir adios çu olarak 500 tl yüklersen 25 tl puan kazanıyorsun onunlada tatile gitsen en iyi ihtimal 75 tl değerinde, yani 500 tllik multineti 425tlye almış oluyorsun,
ben geçen ay 100 tllik sodexoyu 80tlye vermek için ilan açtım 70-75 teklif eden arkadaşlar oldu ykb kadar ilgi çekemedik diyorum :)
quote:
quote:
quote:
nasıl yani?
hocam bir adios çu olarak 500 tl yüklersen 25 tl puan kazanıyorsun onunlada tatile gitsen en iyi ihtimal 75 tl değerinde, yani 500 tllik multineti 425tlye almış oluyorsun,
ben geçen ay 100 tllik sodexoyu 80tlye vermek için ilan açtım 70-75 teklif eden arkadaşlar oldu ykb kadar ilgi çekemedik diyorum :)
anladım :) 500 TL'lik yemek harcamasını normal olarak adiosla yapsan 2,5 TL falan kazanırsın ama :) multinetle her öğlen dışarda yemek yiyen birisi olarak ve diğer arkadaşların hesabını da ödeyeip onlardan nakit alarak baya karlı oluyosun..
evet mantıklı öyle yapma imkanı oluyorsa , bu ay bende de kalmadı zaten önümüzdeki ay artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: vibisi
quote:
Orijinalden alıntı: impossiblems
quote:
Orijinalden alıntı: ERPmühendisi
quote:
Orijinalden alıntı: impossiblems
Kartı multinet sayfasından çıkarırken 10 tl yüklemiştim, multinet geçen bir makromarkete uğradım alışveriş yapmadan önce bir 100 tl daha yükleyim dedim ama müşteri hizmetlerindeki arkadaş yükleyemedi. Bakiye yok gibi bir hata vermiş. (yanlışta aklımda kalmış olabilir.) Yüklemeleri netten mi yapmak zorundayız?
aynen öyle, internet sitesinde de yazıyor. Multinet Extra'lar yani bireysel multinetler sadece webten bakiye eklenebiliyor.
Cevap için teşekkür ederim. Webden yükleme yapmak istedim 3D ile ama olmadı, sanırım kartımı internet ve mail ordera kapattığım içindir. Sadece interneti açsam yeterli midir ? Birde bu hafta benim doğum günü haftam gerçi mesaj henüz gelmedi ama 5 kat worldcard kampanyası ile multinet %5 world puan kampanyasını birleştirme imkanım var mıdır ? Yoksa 12 taksitle altın alıp hem yatırım yapıp hem de puanları toplasam hoş olmaz mı :)
doğum günü haftasında belirttiğiniz gibi nasıl 5 kat puan vermektedir ? bilgilendireblir misiniz ?tüm alışverişlerinizde mi yoksa sadece 1 alışverişinizde mi geçerli olmakadır
Dogum gününüz ve ondan sonraki 1 hafta içinde yapıkredi üyesi işyerlerinde alış veriş öncesi kasiyere joker vada ile doğum günü kampanyasından yararlanmak istediğinizi söyliyerek kampanyaya katılabilirsiniz. Alış veriş ve sektör kısıtlaması yok 1 hafta içinde istediğiniz kadar katılabilirsiniz.
arkadaslar multinet bugun yukleme yaptigimda 1 lira ekstra bir kesinti yapti kredi kartimadan bunun ne oldugunu bilen var mi yada bu kesinti yapilan
multinetle akaryakıt almak istedim; ancak karta petronet tanımlı olmadığı için alamadım. Müşteri hizmetlerini aradım, haftasonuydu, haftaiçi ararsam yardımcı olacaklarını söylediler. Ayrıca bu kart happycenter'da da geçiyor. Bu sıralar kuruluş yıldönümü nedeniyle güzel indirimler var.
quote:
Orijinalden alıntı: fozi75
arkadaslar multinet bugun yukleme yaptigimda 1 lira ekstra bir kesinti yapti kredi kartimadan bunun ne oldugunu bilen var mi yada bu kesinti yapilan
bir arkadaş multinet sözleşmesinde Cüzdan kullanım bedeli diye birşey olduğunu söylemişti. aylık 1 tl mi acaba??
Multinet çok iyi gidiyor arkadaşlar. 2 ayda 1000 lira yüklemeyle 50 liralık WP geldi
quote:
Orijinalden alıntı: igidu
Multinet çok iyi gidiyor arkadaşlar. 2 ayda 1000 lira yüklemeyle 50 liralık WP geldi
+1
Henüz market bulamadım aama lokanta restraunt harcamalarında muhakkak multinet kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ERPmühendisi
quote:
+1
Henüz market bulamadım aama lokanta restraunt harcamalarında muhakkak multinet kullanıyorum.
Az önce Burda Marketteydim Multinet çektim Ve de Kim Marketde de oluyor
quote:
benim 100 TL'yi geçti WP :)
quote:
quote:
benim 100 TL'yi geçti WP :)
hocam 100 tl için 2000liralık harcama potansiyeli lazım nerde kullanıyorsunuz
marketlerde kullanmanın bir cazibesi yok.hatta zararlı. mesela burda marketteki indirimli ürünleri bu kartla alırsanız indirim yapmayıp normal fiyattan geçiriyor. benzinde zaten geçmiyor. yani sadece fastfood ta yararlı.
Multinele Akbati Avm'de yemek alacaginizda avm personeli sanip bir de fiyatta indirim yapiyorlar.