Şimdi Ara

Multinet'te World'e özel %5 Worldpuan! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qantas

marketlerde kullanmanın bir cazibesi yok.hatta zararlı.
    mesela burda marketteki indirimli ürünleri bu kartla alırsanız indirim yapmayıp normal fiyattan geçiriyor.
    benzinde zaten geçmiyor.
    yani sadece fastfood ta yararlı.

toklar markette öyle bir durum yok fiyat neyse ondan alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: floods

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Multinet çok iyi gidiyor arkadaşlar. 2 ayda 1000 lira yüklemeyle 50 liralık WP geldi

benim 100 TL'yi geçti WP :)

hocam 100 tl için 2000liralık harcama potansiyeli lazım nerde kullanıyorsunuz

hocam her öğlen dışarda yiyoruz, 4 kişilik bir arkadaş grubum var ve hesapları multinetle hep ben ödüyorum, ve onlar da bana havale/eft yapıyorlar.. günlük 30 lira o var.. bunu yanında market alışverişi de yapıyorum makromarketten..

• multinet sahibi olabilmek için çalıştığımız şirketin multinet üyesi olması mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

multinet sahibi olabilmek için çalıştığımız şirketin multinet üyesi olması mı gerekiyor?

ilgisi yok hocam her insan evladı alabiliyor
  • Multinet'e %5 World puan güzel kampanya. Güncel katsayıyı 3,1 çarpan düşünürsek Market ve lokanta masrafı %15,5 indirim olmuş oluyor.
  • Kredi kartından Multine 1 TL çekmiş. Konuda yazılmıştı, sanırım aylık 1 TL devamlı çekecekler. Başkaları için de geçerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

Kredi kartından Multine 1 TL çekmiş. Konuda yazılmıştı, sanırım aylık 1 TL devamlı çekecekler. Başkaları için de geçerli mi?

ben sanal kart kullanıyorum, kafalarına göre çekemezler sanırım..
  • Güzel bir konu bilgilendirene teşekkürler
  • Merhaba,
    Bireysel olarak nasıl multinet alabiliriz? Herhangi bir şirket vs bağlantısı olmadan yani? Giftcard almak aynı şey midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 23 Ocak 2012; 11:29:25 >
  • arkadaşlar

pendik merkez ışıklara çok yakın (şifa hastanesi hizasında dominos karşısı) ekomar var. orda komisyonda alınmıyor, indirimli ürünlerde alınabiliyor.

pendik körtköyde mevlana market var. %7 komisyon istiyor ben kullanmıyorum.
    pandik kurtköy Rammar markette katalog ürünleri hariç komisyonsuz kullanılıyor.

bilgi olsun. bu multinet çok iyi birşey faydası say say bitmez:)
  • Bugün başvurup, deneme amaçlı 20 Tl yükledim world ile. Bakalım 1 Tl puan gelecek mi?
    Bu arada artık Cardfinans'a extra puan vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Bugün başvurup, deneme amaçlı 20 Tl yükledim world ile. Bakalım 1 Tl puan gelecek mi?

Dönemiçi işlemlere geçtiği zaman 20 TL -> 200 WP olarak gözükür.

Cardfinans iyice batırdı artık, puan veren bir tane bile kampanyası yok. Sözde yurtiçi uçak biletlerinde puanları 4 kat avantajlı kullanacaz. Yurtiçi için en iyisi puanları 3 kat değerli kullandıran Vakıfbank Mil Plus.

İlk mesajı güncelledim. Tüm Makromarket'lerde geçiyor Multinet. Giyimden gıdaya, züccaciyeden elektroniğe kadar alışveriş imkanı var artık Multinet'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridest

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Bugün başvurup, deneme amaçlı 20 Tl yükledim world ile. Bakalım 1 Tl puan gelecek mi?

Dönemiçi işlemlere geçtiği zaman 20 TL -> 200 WP olarak gözükür.

Cardfinans iyice batırdı artık, puan veren bir tane bile kampanyası yok. Sözde yurtiçi uçak biletlerinde puanları 4 kat avantajlı kullanacaz. Yurtiçi için en iyisi puanları 3 kat değerli kullandıran Vakıfbank Mil Plus.

İlk mesajı güncelledim. Tüm Makromarket'lerde geçiyor Multinet. Giyimden gıdaya, züccaciyeden elektroniğe kadar alışveriş imkanı var artık Multinet'in.

Evet Cardfinans puan vermemek için ne yapacağını şaşırdı.
    Makromarket bilgisi için teşekkürler, çok işe yarayacak.

• makroların hepsinde yok, çoğunda var..
  • arkadaslar anlamadıgım nokta sırketın bıze vermıs oldugu multınetle harcama yaparken bu tur ındırımlerden yararlanabılıyoruzmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

arkadaslar anlamadıgım nokta sırketın bıze vermıs oldugu multınetle harcama yaparken bu tur ındırımlerden yararlanabılıyoruzmu?

Multinete para yüklerken Worldkarta %5 Worldpuan alıyorsunuz, karta indirim yok
  • Buradaki bilgiler için teşekkür ederim, multinet kartım internetten başvuruyla 2 günde elime ulaştı.
  • Arkadaşlar Multinet'in Petronet ve Restonetten farkı nedir? Bir de Multinet'in geçtiği Migros, Carfeur gibi büyük marketler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.