Şimdi Ara

Multinet'te World'e özel %5 Worldpuan! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teknik657

Arkadaşlar Multinet'in Petronet ve Restonetten farkı nedir? Bir de Multinet'in geçtiği Migros, Carfeur gibi büyük marketler var mı?

Tüm cevapları kendi sitedsinde bulabilirsiniz ama Migros gibi büyük marketlerde geçmiyor, buluınduğunız yere göre aramayı kendi sitesinde yapıp size en yakın marketi ve benzinlikleri öğrenebilirsiniz

http://multinet.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Merhaba,
    Bireysel olarak nasıl multinet alabiliriz? Herhangi bir şirket vs bağlantısı olmadan yani? Giftcard almak aynı şey midir?

Merhaba,

İnternet üzerinden vermiş olduğunuz kart siparişi başkasına hediye etmeyi düşünüyorsanız. Hiçbir son kullanma tarihi olmasın diyorsanız. Giyimden elektronik ürüne kadar birçok yerde geçsin istiyorsanız.

Multinet Giftcard

Keyifli alışverişler.
  • Merhaba,

Türkiye genelinde merkezlerine bağlı yerlerin haricinde geçerli olan Marketcard diye bir ürün var.
    Kartıma puan olarak yüklenmesin. Bir senelik puanım toplu olarak ilk ay yüklensin. Alışverişe gittiğim anda harcamak istiyorum diyorsanız.

Buyrun size Marketcard
  • Makromarkette geçiyor galiba marketlerden..
  • happy center ve kim marketlerinde geciyor..gerci kim markette indirimli bi cikolata almistim multinet kullanmak istedim indirimsiz fiyattan alabiliyorsunuz dedi..bende kullanmadim..diger marketlerde durum nedir acaba ? mecidiyekoy gulbag daki happy center da multinete yuzde sifr komisyon diyor fakat indirimli urunlerde gecerli mi soramadim hic..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

happy center ve kim marketlerinde geciyor..gerci kim markette indirimli bi cikolata almistim multinet kullanmak istedim indirimsiz fiyattan alabiliyorsunuz dedi..bende kullanmadim..diger marketlerde durum nedir acaba ? mecidiyekoy gulbag daki happy center da multinete yuzde sifr komisyon diyor fakat indirimli urunlerde gecerli mi soramadim hic..

arkadaşlar happy center ve makro marketlerde indirimli ürün ayrımı yok. multineti mağazadaki tüm ürünler için kullanabiliyorsunuz. Tecrübeyle sabittir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.