ben başvurmak istiyorum da multinet kart ücreti var mıdır? ayrıca kredi kartından yapılan yükleme normal alışveriş oalrak yansıyor değil mi? ücret ödenmiyor yani
quote:
Orijinalden alıntı: meier
ben başvurmak istiyorum da multinet kart ücreti var mıdır? ayrıca kredi kartından yapılan yükleme normal alışveriş oalrak yansıyor değil mi? ücret ödenmiyor yani
ilk seferde en az 10 tl yüklersen üzcretsiz gönderiyorlar, evet normal alışveriş gibi ekstra hiç bi ücret yok
quote:
Orijinalden alıntı: vibisi
quote:
Orijinalden alıntı: impossiblems
quote:
Orijinalden alıntı: ERPmühendisi
quote:
Orijinalden alıntı: impossiblems
Kartı multinet sayfasından çıkarırken 10 tl yüklemiştim, multinet geçen bir makromarkete uğradım alışveriş yapmadan önce bir 100 tl daha yükleyim dedim ama müşteri hizmetlerindeki arkadaş yükleyemedi. Bakiye yok gibi bir hata vermiş. (yanlışta aklımda kalmış olabilir.) Yüklemeleri netten mi yapmak zorundayız?
aynen öyle, internet sitesinde de yazıyor. Multinet Extra'lar yani bireysel multinetler sadece webten bakiye eklenebiliyor.
Cevap için teşekkür ederim. Webden yükleme yapmak istedim 3D ile ama olmadı, sanırım kartımı internet ve mail ordera kapattığım içindir. Sadece interneti açsam yeterli midir ? Birde bu hafta benim doğum günü haftam gerçi mesaj henüz gelmedi ama 5 kat worldcard kampanyası ile multinet %5 world puan kampanyasını birleştirme imkanım var mıdır ? Yoksa 12 taksitle altın alıp hem yatırım yapıp hem de puanları toplasam hoş olmaz mı :)
doğum günü haftasında belirttiğiniz gibi nasıl 5 kat puan vermektedir ? bilgilendireblir misiniz ?tüm alışverişlerinizde mi yoksa sadece 1 alışverişinizde mi geçerli olmakadır
Bende ilk defa yapcam bu sayfalarda arkadaşlarının yazdıklarına göre anlatmaya çalışayım. Önce doğum gününüzün olduğu gün yapı krediden 5 kat worldpuan mesajını alıyorsunuz. Mesaj gelmezse M.H.'ne telefon edip nedenini sorarsanız atarlar diye umuyorum. Ondan sonra tüm yapı kredi üye işyerlerinden alışverişlerinzde 5 kat punadan yararlanabilirsiniz. Atıyorum ykm %2 worldpuan veriyorsa 100 tl lik bir alışverişte 2 tl eder bu, bunuda 5 ile çarpıyorsunuz 10 tl puan kazanıyorsunuz. Ancak alışveriş yapmadan önce kasiyere sorun yapı kredi üye iş yerimisiniz ve 5 kat joker vada çekebliyormusunuz diye.Ok aldıktan sonra yapın alışverişinizi.Yanlışım varsa ustalar düzeltsin :)
5 kat puan olayı standart verilen binde 5 gibi bir puan var. Onun 5 kati oluyor. Yani yüzde 2,5. Anlaşmalı mağazaların verdigi yüksek puanı 5 ile çarpmıyor malesef
Multinet sayesinde puanlar tıkır tıkır artıyor arkadaşlar
Yemek söylüyorum Multinet, Markete gidiyorum Multinet dün de Starbucksta arkadaşla buluştum Multinet
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255
quote:
ilk seferde en az 10 tl yüklersen üzcretsiz gönderiyorlar, evet normal alışveriş gibi ekstra hiç bi ücret yok
peki ilk yüklemedeki 10 TL için de %5 puan mı veriliyo?
Bu paylaşımı yapan kesin cennetlik multinet sayesinde hem süresiz puan hemde çok yüksek çarpanla puan alıyorsunuz. Umarım bitmez...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255
quote:
peki ilk yüklemedeki 10 TL için de %5 puan mı veriliyo?
1 tl bile yüklesen %5.. alayına %5
quote:
Orijinalden alıntı: igidu
Müşteri hizmetleri MultinetExtralarla akaryakıt alamayacağımı söyledi.
İyi haber ise market alışverişlerinde "Burda ve Kim" marketlerde Multinet geçiyormuş, bi operasyon yapalım
Bugün "Burda Marketten" Multinetten alışveriş yaptım. Daha çok ekmeğini yicem gibi
arkadaşlar bazı akaryakıt istasyonlarında muştinet geçiyor. arayıp telefonla bizzat teyit ettim.
sanırım adios konusunda bir arkadaş multinetin geçtiği bir yerden bezin aldığını, görevlinin kartı posa soktuğunda kartınızın petronet özelliği yokmuş şeklinde cevap verdiğini yazmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: attorney-at-law
quote:
quote:
İyi haber ise market alışverişlerinde "Burda ve Kim" marketlerde Multinet geçiyormuş, bi operasyon yapalım
Bugün "Burda Marketten" Multinetten alışveriş yaptım. Daha çok ekmeğini yicem gibi
arkadaşlar bazı akaryakıt istasyonlarında muştinet geçiyor. arayıp telefonla bizzat teyit ettim.
sanırım adios konusunda bir arkadaş multinetin geçtiği bir yerden bezin aldığını, görevlinin kartı posa soktuğunda kartınızın petronet özelliği yokmuş şeklinde cevap verdiğini yazmıştı.
petronet özelliğini bireysel müşteriler alamıyor mu peki?
quote:
quote:
quote:
quote:
sanıyorum duduco arkadaştı. vergi levhası olduğunu bu sebeple petronete başvuracağını söylüyordu. bundan şirketlere verileceği sonucu çıkabilir ama bir de ona sormak lazım ne yaptı ne etti diye.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sanıyorum duduco arkadaştı. vergi levhası olduğunu bu sebeple petronete başvuracağını söylüyordu. bundan şirketlere verileceği sonucu çıkabilir ama bir de ona sormak lazım ne yaptı ne etti diye.
Valla işlerimin yoğunluğundan benzin olayı için bir şey yapamadım hala, ama adios konusunda alan arkadaşlar vardı yanılmıyorsam
Müşteri hizmetleri bana olmaz demişlerdi. Zaten civardaki benzincilerde de Multinet yok ki.
Multinet’in sözlşemesini okudum da. Cüzdan kullanım bedekli diye birşey var. Nedir bu bilen var mı? Kart ücreti diye anlıyorum ben. Kart kullanıcısı cüzdan kuıllanım bedelini ödemekle yükümlüdür diye maddeler var. Bilgisi olan var mı? Kullanan arkadaşlar ücret verdiler mi hiç? Ya da sorgulayan oldu mu bu konuyu?
kartım benimde elime ulaştı.Marketlerde kullanan var mı arkadaşlar ? Mesela cağrı , migros , carrefour gibi ?
ben de başvuru yaptım internetten. konuyu açan arkadaş diğer kartlara verilen puanları da başlığa veya ilk mesaja eklerse bence daha ilgi çekici ve bilgilendirici olur
Dün istediğim kartım bugün elime geçti. Akşam ya da haftasonu harcama yapmaya baslayacağım. Gönderim süreci ile ilgili sorusu olanlar varsa cevaplandırabilriim.
Ben kartı alırken 20 TL yüklemiştim. Sonra da internetten 50 TL yükledim. Harcama yapmak istediğimde 20 TL bakiye göründü. Ben internetten yüklediğimde sorun mu oldu diye düşündüm. Sonra cihazdan kartıma yükleme yapıldı ve 70 TL yu kullanabildim. Uzun lafın kısası internetten yaptığımız yükleme anında karta yüklenmiyor. Makineden ek bir işlem yapılması gerekiyor. Kullanacakların dikkatine.