Şimdi Ara

MULTİFONKSİYONEL FIRIN TAVSİYESİ!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • çeyizlik fırın alıcaz ve şu anda aklımızda olan multifonksiyonel almak..vestelin ella 9141 modelini alıcaktık ama alışveriş yaptığımız sitede bi problemden dolayı alamadık, biraz da bu model üstüne kararsız kaldık..whirlpool'u da düşünüyoruz..multifonksiyoneli tavsiye eder misiniz, avantajları nelerdir ve özellikle tavsiye edebileceğiniz marka, modeller var mı? acil cevap alabilirsem sevinirim..

Multifonksiyonluda size rahatlıkla önerebileceğim model bu,inox olmasına rağmen 850YTL'ye kadar bulunabiliyor.İçi de parlak-gri emaye.Ocak kısmı Vestel ile hemen hemen aynı,fırın bölmesi daha iyi.

http://www.yoncaspot.com/detay.asp?stokid={84E150A3-0742-45D2-981C-187B41FAA4B2}&anakatid=1

Arayışınız inox fırın ise bu verdiğim Profilo ile Vestel arasında karar verin.İkisi de işiniz görecektir.

Tabi bütçeniz yetiyorsa bu model de harika.Multifonksiyonlu-gazlı fırınların en iyilerinden.
    http://www.yoncaspot.com/detay.asp?stokid={319F8DF5-2921-4BAF-A35C-1793184D5652}&anakatid=1

• candoğan bey teşekkür ederm bu kadar çabuk cevap almayı beklemiyodumzaten ben aslında direkt sizden öneri isticektim ama ayıp olur diye bişey yazmadım önerdiğiniz fırınlara baktım, profilo fiyat açısından bize uyuyo ancak biz 4 gözü gazlı istiyoruz, elektrikli yerine..bosch ise söylediğiniz gibi biraz pahalı..aslında bizim vestel ella 9141i tercih etmemizin nedeni de normalde 1000 YTL üzerinde olan bu ürünü 700 YTLye alma şansı bulmuş olmamızdı (yoksa yerli ürün almak da pek tercihimiz değil) ama alacağımız site sonradan stokta olmadığı iddiasında bulundu (-ki sanal mağazalar forumunda eleştirdim zaten o siteyi)..1000 YTL altında 4 gözü gazlı bi fırın bulabilirsek güzel olur..bulamazsak (daha doğrusu memnun kalacağımızı söylediğiniz bişey olmazsa) 1000 YTL üzerine çıkmak zorunda kalacağız ve WHIRLPOOL ACM 867 IX wok ocaklı da bize güzel gelmişti..ınox istememizin sebebi buzdolabını sharp aldık ve renk olarak uysun istiyoruz..sizi biraz da böyle yorucam ama..?help help

• 1000YTL altına inox olarak fırın bulmanız zor.Ancak 4 gözü gazlı olarak bu Bosch oluyor
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1986&k_id=91&kn=Tam+Boy+F%FDr%FDn

Söylediğiniz Whirlpool da çoğu yerde 1200YTL ama burada uygun fiyata buldum.Bunun yanında Vestel bayilerine giderek sıkı pazarlık yapmanız da tavsiyemdir.
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pBrandId=188048&pCategoryId=3230&pInstanceId=276768&pSubCategoryId=3230&pTopCategoryId=3002

Whirlpool'un çok iyi bir fırın olduğunu söyleyebilirim.İtalyan malı olması lazım.Vestel de zaten son serileri Whirlpool ile tasarladığından Vestel fırınlar da iyi.Ondan Vestel bayilerine gittiğinizde hem Ella modeli hem de Whirlpool için beraber pazarlık yapın derim.

• candoğan bey cevaplarınız için teşekkür ederim, tavsiyeleriniz doğrultusunda söylediğiniz siteden whirlpool'u aldık dün akşam, umarım memnun da kalırız, çok sağolun..
  • candoğan bey yine bensize en son pratikevden whirlpoolu aldığımızı yazmıştım ama maalesef site ürünü tedarik edemediği için tıpkı vestel gibi onu da alamadık..hiç bi eşyamızda böyle bişey olmasa da fırında sürekli aynı şeyi yaşıyoruz,acaba hiç mi fırın almamamız gerekiyo nedir her neyse, şimdi size sormak istediğim acaba multifonksiyonel yerine ne bilim elektrofanlı ya da diğer modellerden alsak ne kaybeder ya da ne kazanırız,daha doğrusu multifonksiyonelin avantajı nedir,bütün bu çeşitler ne anlama geliyo tam olarak bilmiyrm açıkçası..yine de multifonksiyonel alın diyosanız whirlpoolu diğer sitelerden almayı planlıyoruz..yonca ticarette 1070,hepsiburadada 1230 lira, yonca ticaretten alsak acaba güvenilir bi site midir yine(3. kez) tedarik sorunu yaşar mıyız acaba,yoksa ne olursa olsun hepsiburadadan mı almalıyız sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • candoğan bey indesit K6 T52 S (X) fırın hakkında ne söyleyebilirsiniz peki? multifonksiyonel ve fiyatı da uygun..iyi bi ürün müdür? acele bi cevap vermeniz mümkün mü? söz fırını kullandıktan sonra yorum yapıcam

Orjinalden alıntı: pnr.cnr

candoğan bey indesit K6 T52 S (X) fırın hakkında ne söyleyebilirsiniz peki? multifonksiyonel ve fiyatı da uygun..iyi bi ürün müdür? acele bi cevap vermeniz mümkün mü? söz fırını kullandıktan sonra yorum yapıcam

Bu fırın İtalyan malıdır.Ariston her ne kadar kötü bir marka olsa da fırınları fena değil.İtalya pişirme cihazları konusunda başarılıdır.Bu fırının bekleri de Sabaf marka diye hatırlıyorum.Kısacası düşünülebilir.Ne kadar fiyat aldınız?
  • quote:

candoğan bey yine bensize en son pratikevden whirlpoolu aldığımızı yazmıştım ama maalesef site ürünü tedarik edemediği için tıpkı vestel gibi onu da alamadık..hiç bi eşyamızda böyle bişey olmasa da fırında sürekli aynı şeyi yaşıyoruz,acaba hiç mi fırın almamamız gerekiyo nedir her neyse, şimdi size sormak istediğim acaba multifonksiyonel yerine ne bilim elektrofanlı ya da diğer modellerden alsak ne kaybeder ya da ne kazanırız,daha doğrusu multifonksiyonelin avantajı nedir,bütün bu çeşitler ne anlama geliyo tam olarak bilmiyrm açıkçası..yine de multifonksiyonel alın diyosanız whirlpoolu diğer sitelerden almayı planlıyoruz..yonca ticarette 1070,hepsiburadada 1230 lira, yonca ticaretten alsak acaba güvenilir bi site midir yine(3. kez) tedarik sorunu yaşar mıyız acaba,yoksa ne olursa olsun hepsiburadadan mı almalıyız sizce?

Multifonksiyonel fırın birçok pişirme türünü ayarlamanızı sağlar.Alt-üst ısıtma ve fan'ı değişik şekillerde devreye sokarak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.(alt+üst+fan, alt+fan, üst+fan, sadece üst gibi)Bu ayarlar da farklı yiyecek türleri için en iyi sonuçları sağlar.Fırında kaç program varsa o kadar ısıtma türü var demektir.

Elektroturboda da alt+üst+fan ve alt+üst seçimleri yapılabiliyor.Bazı modellerde buna ek olarak ızgara,yani sadece üst ısıtma da var.

Turbo'da ise sadece alt+üst+fan seçilerek pişirme yapılabiliyor.Yani tek program var.

Multifonksiyonu fırını çok kullanacaksanız tavsiye ederim.Ayda yılda bir fırını açacaksanız turbo işinizi görür.

• estore'da 860 ytl + kargo bedava..özellikleri de gayet iyi görünüyo..bikaçgündür sizden cvp bekledim, tam biz dayanamayıp aldık siz üstüne msj attınız neyseki kötü şeyler yazmamışsınız..ürünü kullanınca yorum da yaparım hoşçakalın..

estore'da 860 ytl + kargo bedava..özellikleri de gayet iyi görünüyo..bikaçgündür sizden cvp bekledim, tam biz dayanamayıp aldık siz üstüne msj attınız neyseki kötü şeyler yazmamışsınız..ürünü kullanınca yorum da yaparım hoşçakalın..

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
  • uzun bi aradan sonra tekrar meraba:)
    aldığım ve size görüş sorduğum ürünler hakkında kullandıktan sonra yorum yapacağım konusunda verdiğim sözümü yaklaşık 4 ay sonra da olsa tutuyorum:)
    indesit fırınımızdan oldukça memnunuz, çok uygun fiyata aldık ve pişirmesi de çok iyi..ayrıca indesitin 5 programlı bi bulaşık makinesini almıştık çoook şık ve tabiki ondan da memnunuz..çamaşır makinemiz termosifonumuz ariston..onlar da iyi..ariston ürünlerini genelde beğenmediğinizi söylemiştiniz, fikir olur diye söylüyrm..hoşçakalın..
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.