Mova P50 Pro Ultra Kullanıcıları Kulübü
-
-
Alanlara hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
Hayırlı olsun. Kardeş Klübüz. İyi günlerde kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam sizde de x50 ultra vardı sanırım. Size bir kaç soru sorsam?quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Alanlara hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle kullanın.
Zemin yönünde temizlik seçeneği açık mı olacak?
Halı ayarlarında paspası çıkarma mı paspası kaldırma mı?
Kurutma modu kaç saat olmalı?
Otomatik boşaltma da akıllı seçili öyle mi kalmalı?
Su sıcaklığı sıcak mı çok sıcak mı?
Çok soru sordum kusura bakmayın. Bizden sonra alacaklara da rehber olur cevaplarınız. Teşekkür ederim. 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu cihaz ve desteği konusunda çok kararsızım. Deneyimlerinizi merakla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunların tamamı kişisel tercih, mesela çizilebilecek bir parkeniz ya da iz kalabilecek bir halınız varsa zemin yönünü tercih edebilirsiniz. Ben hep paspası çıkartmayı kullanıyorum, halılarınız alçaksa kullanmayabilirsiniz, kurutma bir sonraki kullanım sürenize göre değişir, su sıcaklığı temizlediğiniz şeye göre değişir, yoğun ya da yağ vs. varsa sıcak olmalı. Tamamı göreceli yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
Bugün ilk defa temizledi ve harita çıkardı toplam 92 m2 alan süpürdü. 126 dk sürdü ve %35 şarj kaldı. Pedleri taktı şimdi paspasa geçti ama şarj yetmez muhtemelen paspas yapmaya. Zamanla bu süre düzelir diye düşünüyorum harita çıkarırken bi o odaya bi bu odaya çok girdi çıktı. 4 kere toz haznesi boşaltmaya gitti.
www.hepsiburada.com
Mova P50 Pro Ultra, 19000Pa Güçlü Emiş, Hepsi Bir Arada Fiyatıhttps://app.hb.biz/040IqzOMMWk7Bu fiyata düşünce ben de verdim siparişi. Umarım memnun kalırız.
_____________________________ -
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın… 3 tane vardı, 1 ben, 1 siz, kaldı 1 tane.
Ben 1 tane daha aldım 😂
Şu an sepete 2. yi ekletmiyor, 1 tane kaldı demekki.
Son 3 ürün yazınca daha fazla beklemek istemedim. Şimdi tek ürün kalmış. Herkese hayırlı olsun. Özelliklerinin hakkını verirse tam f/p alışverişi oldu.
_____________________________ -
Bu bilgiyi konuda da paylaşalım:
MOVA, Çinli robot süpürge devi Dreame’nin alt markası olarak faaliyet gösteriyor. MOVA süpürgelerde kullanılan parçalar, yazılımlar ve teknolojiler Dreame süpürgeler ile aynı. MOVA marka bir robot süpürge alırsanız cihazınızı Dreame Home uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Rulo, paspas, batarya gibi yedek parçaları Dreame modellerinin uyumlu yedek parçalarıyla değiştirebilirsiniz. Bu sayede yedek parça sorunu yaşamayacağınızı söyleyebiliriz. Bu süpürgenin garanti ve teknik servis hizmeti de Dreame Türkiye tarafından sağlanıyor. Ürüne 3 yıllık garanti veriliyor.
Kaynak:
https://www.donanimhaber.com/amp/mova-e30-ultra-robot-supurge-inceleme-alinir-mi--186548
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
-
Bu son indirimle neredeyse indirim görmüş yurt dışı fiyatı ile aynı seviyeye geldi, daha düşük bütçeli bir robot süpürge arayışım vardı ama bu indirimi görünce kaçırmak istemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 6 Ekim 2025; 22:39:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuncuyu da biri aldı biraz önce, ürün kalmadı şu an.
_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
Ben de bir gazla 36 dan aldım sondan 2. yi, umarım sorunsuz yıllarca kullanırız. S5 max kullanıyorum. 5 yıldır banamısın demedi ancak her gün çöpünü dökmeye zaman ayıramaz oldum.
Bu listeyi nerden aldınız? Diğer modellerle kıyaslamalarına bakmak istedim.
Kâğıt üstünde fiyatına göre mükemmel özellikleri olan bir robot, testleri de başarılı, 3 sene garantisi de var…
Liste burada:
https://www.reddit.com/r/Dreame_Tech/comments/1f7325b/dreame_comparison_of_september_2024_robot_lineup/
Ciddi bir araştırma yaptım. Kıyaslamalarına baktım. Sonuç olarak 36k ya alınabilecek alternatifi yok.
12000-14000 pa seviyesinde emiş gücü var diyebiliriz çünkü verimi düşükmüş.
Kaynak:https://vacuumwars.com/mova-p50-pro-ultra-vs-mova-p10/
3 aylık uzun kullanım sonucu paylaşmış bu eleman.
Just A Dad Videosyoutube3 Month Real World Test - MOVA P50 Pro Ultra Robot Vacuum & Mop How To Do All Maintenancehttps://www.youtube.com/watch?si=lRtNfqaD-dKFSdxZ&v=xpfHr3ZYVg8&feature=youtu.be
Gözüme çarpan eksileri;
- Mop yıkama alanı komple çıkmıyor ve tamamını yıkamak mümkün değil.
- toz torbası takma yerinden etrafa hafif toz çıkmış. videodaki toz torbası tam oturmadığı için olabilir ama dikey torba soketi yerine yatay olsa daha iyiydi.
- kenar köşe performansı pek iyi değil ve köşeye yakın kırıntıları köşeye ittirme eğiliminde.(bu arada piyasadaki tüm modeller benzer durumda, aralarında çok az fark var bu konuda, açık ara iyisini görmedim)
Umarım dayanıklı çıkar ve s5max gibi ölümsüz olur :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Kaçak çoğu cihazda oluyor, emiş gücü ne kadar yüksekse o kadar tolare edebiliyor, dediğiniz gibi özellikle bu fiyatta rakibi yok.
Bu arada Mova P10 Pro Ultra tam bir F/P canavarı ama Türkiye'ye getirmediler, gelse dengeleri değiştirir.
MOP yıkama alanının çıkmaması ve kendi kendine temizlik Dreame'nin X50'de kullandığı teknoloji, MOP yıkamada ne kadar başarılı olduğu tartışılır ama o alanın temizliğinde gayet başarılı bir sistem.
Toz torbası takma yeri çoğu modelde böyle, video'daki sorun dediğiniz gibi torba ağzının oturmaması, ya da düşük kalite toz torbası kullanılmış olabilir, cihazın kendisinde böyle bir sorun yok.
Mova P50'nin çok sık görülmese de 2 adet önemli sorunu olabiliyor ama her cihazda yaşanmıyor, belli partide var sanırım ve üzerinden de zaman geçti:
- Ön tekerlek kırılması, çok fazla eşik varsa ve cihaz sert zeminde zıplıyor ise karşılaşılabiliyormuş.
- MOP yıkama alanındaki suyun tahliye edilememesi ve taşması. (Gözlemlemek adna ilk kullanımlar için önlem açısından cihazı mümkünse fayans gibi bir alanda denemek mantıklı, eğer öyle bir sorun olursa parke halı vs. zarar görmesin.)
_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
Benzer içerikler
- beko klima resetleme
- musluğa takılan su arıtma cihazı yorumları
- ufo vantilatör resetleme
- tıraş makinesi kesmiyor ne yapmalıyım
- robot süpürge internetsiz çalışır mı
- en iyi kıyma makinesi
- çaycı modelleri
- en iyi hava temizleyici
- en iyi blender seti
- en iyi ütü markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı