Şimdi Ara

Multiair motor nasıldır ? ( Multijet alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar multiair 1,4 105 bG MOTORLU YENİ PUNTO alıyorum 1 2 gune nasipse. KafamA takılan ise yakıt tüketimi ve vergisi... Bi arkadaşım multijet gibi az tüketir dedi multijete le fazla fark olmaz diyor. Sizin düşünceniz ne bu konuda görüşlerinizi almak isterim .birde bu motorun firesi var 1.4 77hp multi airle fiyat farkı var 1000tl 1500 gibi değermi bu farkı ödemeye .mjet e param yetmiyor pişman edermi multiair .son olarak 6 vitesin 5 vitese göre farkı avantajı nedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 20 Nisan 2012; 23:17:03 >

• multiair bildiğim kadaıyla şehir içi 7.5 litre tüketiyor. biraz agresif kullanımda multijetinde aynı şekilde yaktığını düşünürsek evet aralarında abartılacak ..fark yok. fire motorlarda gayet uygun yakıtlı LPG ile süper uyumlu dertsiz sıkıntısız motor. Bu konuyla ilgili en net ve kesin bilgileri ayrıca aklınıza takılan her konuyu Grande punto nun kendi fan sitesinden edinebilirsiniz..
  • peki bir depo benzinle ile sakin kullanımla en fazla kaç km yol gidebiliriz. şehir içi şehir dışı
  • 105 beygir multijet olmasın 1.6 motor?

1.4 90 - 120 - 150 - 170 benzinli motorları mevcut çünkü Fiat'ın.
  • Bizde geçen haftasonu bayide inceledik.105'lik multiair'i baya övdüler.Orta paket metalik boya 35 veya 34 küsur fiyat aldık ama pek icimize sinmedi.Araba çok boğuktu.yada bizim getz biraz ferah
    Ayrıca ben o motorun karma 7 lt den aşağı yakacagini düşünmüyorum.
  • Multiair güzel motor bence hocam,fire motor ile arasındaki farka değer kesinlikle ama lpg ile kullanma düşümnceniz varsa uyumlu bir motor mu tam bilgim yok.Fire'a göre daha canlı bir motordur,daha keyifli olur.6 vites 5 vitese göre daha ekonomik olur.Bir depo ile ne kadar yol yapacağına direkt olarak kullanıcıları daha net yanıt verir.
  • tüketim odaklı birinin alacağı motor değil.

1.si tüketimi oldukça yüksek, 1.3 multijetle aynı yakar diyen ya dalga geçmiş, ya hayal kuruyor.
    Hatırladığım kadarıyla testlerde de ne performans ne tüketim olarak bekleneni verememişti.

2.si direkt enjeksiyonlu olduğu için lpg'ye uygun değil, bu da hem kullanırken hem satarken sıkıntı.

diğer taraftan fire güçsüz ama lpg ile tamamen uyumlu,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TCT şanzıman nasıldır ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman 1.3 multijet alacam ama para işi bu şekilde olurmu ..
    araç yok 2 aya anca geleceğini söylediler yarın imzaya gidiyoruz..
    5 bin açığım kalıyorum bu geriye kalan 5 bini tesliamata yakın bir zamanda vericem desek .. kabul ederlermi acaba sizce ?..
    sonuçta araç teslim edilmedi ortalıkta mal yok . olur diye düşünüyorum sizce yardımcı olurlarmı bu konuda..
  • ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

ozaman 1.3 multijet alacam ama para işi bu şekilde olurmu ..
    araç yok 2 aya anca geleceğini söylediler yarın imzaya gidiyoruz..
    5 bin açığım kalıyorum bu geriye kalan 5 bini tesliamata yakın bir zamanda vericem desek .. kabul ederlermi acaba sizce ?..
    sonuçta araç teslim edilmedi ortalıkta mal yok . olur diye düşünüyorum sizce yardımcı olurlarmı bu konuda..

Bütün parayı verip 5000TL kalıyorsa, teslimatdan önceki günlerde vericem derseniz sorun olacağını düşünmüyorum. Bir sözleşmeyle hallederler.
  • multijet aldım az önce easy multijet 75hp 39.600 e satın aldım geriye kalanını teslimata yakın ödeyeceğim sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

multijet aldım az önce easy multijet 75hp 39.600 e satın aldım geriye kalanını teslimata yakın ödeyeceğim sizce fiyat iyimi yoksa kazıklandımmı

sitesinde 5K EASY 1.3 MULTIJET 75HP peşin indirimli fiyatı 38,230 tl gözüküyor.5 bin tl sini teslimatta vereceksiniz diye peşin muamelesi görmemişsiniz.bana biraz yüksek geldi fiyat.ben olsam 38 bine verirseniz alırım der ve vermezlersede almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 20 Nisan 2012; 17:14:01 >
  • 2 ay sonra gelecek arabaya 300-500 lira kapato verirsin, araba ne zaman gelir, parasını o zaman verirsin.

Bu şekilde çantada keklik müşteri olmuşsun artık seni oyaladıkça oyalarlar.

2 olarak çok ağır kazık yemişsin, aldığın arabanın liste fiyatı 38.230, onun bir alt donanımlısının liste fiyatı 36,830 ve 36.830 luk araba galerilerde 31-32 bin liraya satılıyor (galeriler bu paradan satıp kar ediyor, düşün onların kaçtan aldığını).

Bence bayiden paranı geri al ve şu araçlardan birini al, hem beklemezsin, hem paran cebinde kalır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-2012-grande-punto-1-3-multijet-active-son-1-adet-82970540/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-model-punto-1-3-m-jet-sifir-km-de-82580684/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-grande-punto-active-1-3-multijet-75-hp-gri-0-km-74118714/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 20 Nisan 2012; 20:56:19 >

• beyler peeşin almadım ki ben kredili olarak aldım koç finanstan aracı. Aracım easy multijet 1,3 75hp listede yazan fiyat o .. peşin için ... Pop değil yani easy aldım falan filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler peeşin almadım ki ben kredili olarak aldım koç finanstan aracı. Aracım easy multijet 1,3 75hp listede yazan fiyat o .. peşin için ... Pop değil yani easy aldım falan filan

Hayırlı olsun, kazasız belasız binesin
  • hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın

teşekkür ederim çok sağolun.. .birde bu vişne kırmızısı nasıl bir renk bilginiz varmı ..
    ford fiestanın elektirk kırmızısı gibi falan mı yoksa evo kırmızısı gibimi .. bi resim falan varmı
    ben baktım ama gördüğüm kırmızıların hangisi o vişne kırmzıısı emin olamadım ..
  • Hayırlı olsun.
    Zamanında bende Punto ve Corsa arasında kalmıştım. Belkide marka imajı nedeniyle Corsa cdti aldım.
  • hayırlı olsun kardeş
  • Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız. Dizel alarak da çok iyi karar vermişsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.