ben bi arkadaşımla bir ittiak kurdum ona nakliye yapmak istiyorum ama olmuyor multi alarmı diye ötüyor lütfen yardım
o arkadas dediğin sen olmayasın
aynı ıp den 1 evrende sadece 1 hesap alınabilir.
yakalanırsanız hesap kapatılır. multi yapmayın
çöm
multi için okadar başlık açıldı ve hepsine aynı cevabı verdik her ewrende 1 hesap hakkın var birden fazlası multidir ve cezası en yüksek puanlıların kapatılıp en düşük puanlı hesabının sana bırakılmasıdır
III Multi-Kayıt (Bir üyenin birden çok kaydı olması) Her oyuncu evren başına sadece 1 kayıt açabilir. Multi-Kayıtlar anında dondurulurlar. Aktif ya da pasif, saldırı ya da hammade tarlası, yani ne olarak kullanılırsa kullanılsın, birden çok kayıt açmak kesinlikle yasaktır! Eğer bir IP adresi üzerinden birden çok oyuncu bağlanıyorsa (Örnek: Okul, Yurt, Aile), şüpheli bir durumun ortaya çıkmasında bu IP adresinden birden çok oyuncunun bağlandığını kanıtlamak o oyuncularin sorumluluğundadır (aksi taktirde buradan açılan tüm kayıtlar dondurulur). Yani IP aynı olur ve bunun dışında o IP üzerinden oynanan oyunlar da paralellik gösterirlerse, sorunlu bir durum ortaya çıkar.
quote:
Orjinalden alıntı: jamshot
ben bi arkadaşımla bir ittiak kurdum ona nakliye yapmak istiyorum ama olmuyor multi alarmı diye ötüyor lütfen yardım
Kimi kandırıyon Bizde yedik dimi
quote:
Orjinalden alıntı: msw
quote:
Kimi kandırıyon Bizde yedik dimi
quote: