bence topic doğru yorumlar yanlış ama snin cevaplarda biraz yanlış olmuş @arkadaş isteyen istediği gibi anlayıp istediği gibi yazmış ama bence böyle dha güzel olmuş
benim tercihim rock ve metal vokalllerden yana olduğu için size baba seslerden oluşan bir liste hazırladım buyrun bakınız..
1..David Coverdale ( Deep Purple,Whitesnake,Coverdale;Page vs.) 2..Ronnie James Dio ( Rainbow,Dio ) 3..Geof Teto ( Queensryche) 4..Biff Byford ( Saxon) 5..Jorn Londe ( Ark,Beyond Twilight,Masterplan) 6..Lenny Wolf ( Kingdom Come ) 7..Jack Russel ( Great White ) 8..Joe Elliot ( Def Leppard ) 9..Jeff Scot Soto ( Malmstein,Axel Rudi Pell ) 10.Robin Mc Auley ( M.s.G ) 11.Timo Kotipelto ( Stratovarius ) 12.Tobias Sammet ( Ed Guy, Avantasia ) 13.Lance King ( Pyramaze) 14.İan Gillian ( Deep Purple) 15.Chuck Billy ( Testament ) 16.Phill Collins ( Genesis ) 17.Michael Matijevic ( Steelheart veya Steel Dragon ) 18.Steve Lee ( Gotthard ) 19.Brian Johnson ( AC / DC ) 20.Freddy Mercury ( Queen )
bir kaç tane daha ekliyeyim..
Udo Dirkschneider ( Accept,U.D.O )
Pasi Rantanen (Thunderstone )
Danny Bowes (Thunder )
DC.Cooper ( Spiral Architect)
Lou Gramm (Foreigner )
ben bjork derim. başka kaç kişide var onda ki ses,mükemmel bencee.ayrıca onun söylediği şarkıları başka birinin o kadar ii yorumlayabileceğini sanmıyorum.
Yerli Olarak : Yabancı Olarak : 1) İbrahim Tatlıses 1)Enya 2)Ahmet Kaya 2)Michael Jackson 3)Zara 3)Anastacia
Bide şu son dönemde çıkan NATO sesi iyi olmasada müzik insanın içine işliyor Tabi Michael Jackson ın yeri bende ayrıdır
arkadaşlar yazılanlara şöyle bir baktım fena değil ama SEL BAĞCAN, MUSA EROĞLU ,YILDIZ TİLBE ,MAHSUNİ ŞERİF VE BİR SÜRÜ GERÇEK ANLAMDA GÜZEL HATTA MÜKEMMEL SESLERİ UNUTMUŞSUNUZ.........
Haklısın sadece yabancılar demişiz Bizden sesleri unutmuşuz
1.Cem Karaca 2.Barış Baba 3.Fatih Erkoç 4.Yücel Arzen 5.Selda Bağcan 6.Sertap 7.Kibariye ( arebeskçi olabilir ama opera söylese söylerdi o sesle ) 8.Orhan Gencabay ( Karizması yeter ) 9.Zeki Müren 10.Ahmet Özhan 11.Emel Sayın
bunlardan bizden sağlam sesler
sesi en iyi olan erkeklerde bence fatih erkoç kadınlarda sertab erener bunlardan başka sesini sevdiklerim funda arar candan erçetin ahmet kaya bülent ersoy bunlarında yorum gücü çok iyi.
kaan tangöze, özlem tekin, james blunt, lorenna mackennit. şebnem ferah bence bu kişilerin sesleri güsel olmasının yanı sıra karakteristik yani çok farklı he bi de çilkeşin solisti var adı şimdi aklıma gelmio onun sesi de güsel
TOPLUM TARAFINDAN TESCİLLENMİŞ GİBİ SAÇMA BİR MANTIKLA YAKLAŞIP SONRA DA BEĞENİLENİN SORULMASI NE MENEM BİŞEY ANLAMADIM TOPLUMDAN BANANE KARDEŞİM,TAMAMIYLA ZEVK MESELESİDİR BU!!!
BLAZEEEE
geoff tate bir opera sanatcısı kadar sesini ayarlayabiliyor ve bir metal solistinin cıkartabilecegi her türlü sesi cıkartıyor ... bu adamın sesine hayran olmamak elde degil , heleki i will remember ın unplugged versiyonunda adam harikalar yaratmıştır :) aynı şekilde silent lucidity unplugged ... pink floyd , dreamtheater , blacksabbath solistleride aşmış kişilerdir ama bunların arasında labrie biraz sönük kalmakta ...
ana gabriyel dinleyin derim ben naçizane ses yorum mükemmel bizimkilerden candan erçetin ve sertab erener
Hugo Weaver - Matrix serisi , V for Vandetta
Şarkıcı değil aktör ama müthiş bir sesi var.
müge- gözyaşı tangosu(ademin trenleri soundtrack)
Bruce Dickinson, James Hetfield ve Alexi Laiho
tartışmasız Michael Jackson dır onun gibi ses dünyaya kaç yüzyil sonra belki bir ihtimal gelebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme