Şimdi Ara

Mükemmel sesler + yorumlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar dinlediğiniz müziklerde... mükemmel ses ve yorum diyebileceğiniz bir şarkıcı / şarkı var mı ?

Edit : Sevdiğiniz şarkıcıları sormuyorum... "sesinin mükemmeliği toplumca tescillenmiş" kişilerden seçtiğiniz bir ismi... ya da "yorumladığı şarkıları başka birinin daha iyi yorumlayamayacağı kesin" olan isimleri yazarsanız sevinirim.

Ben.... Mariah Carey - Without you diyorum.

Yıllardır dinlediğim şarkılar arasında bir numara bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 20 Aralık 2005 20:41:09 >

• ŞEBNEM FERAH MÜKEMMEL Bİ SESSSSSS ÇOK İİ İNSANIN İÇİNE İŞLİO KADIN Bİ SÖZ YAZIO DİNLİOM KENDİME GELEMİOM VE EN GÜZEL YORUMLADIĞI ŞARKISI IMMMHHHHH HEPSİ DESEMM OLACAK HERALDE AMA TABİ VAZGEÇTİM DÜNYADAN Bİ DEİŞİK OMUŞ ÇOK SEWİOMMMMMMMMMMMM
  • Mükemmel tanımına uyan tek sanatçı benim için Loreena McKennitt'tir..Harika bir sesi var insanı alıp götürüyor bir yerlere.. parçaları içerisinden ayrım yapmak istemem ama yine de söylemem gerekirse "The Mummers' Dance" harika! muhteşem! perfect!
  • tabi ibrahim tatlıses ve ahmet kaya
  • yorum denilince İlhan İrem..
  • MARIAH CAREY
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs1905

yorum denilince İlhan İrem..

Katılıyorum...Ona ek olarak Candan Erçetin,Murat Kekilli,Bülent Ersoy.(Tabii bence.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sezen Aksu, Candan Erçetin ve Erkan Oğur

bana göre bu üç sanatçının yorumu mükemmel
  • yabancılardan evanescence iyidir

başka aklıma gelmio şimdi gelinje yasarım..
  • zuhal olcay,ahmet kaya bruce dickinson da war tabi
  • Zuhal Olcay'ın ne sesinde ne de yorumunda bi mükemmellik yok yau..
    Rasgele isim yazmayalım ..

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

zuhal olcay,ahmet kaya bruce dickinson da war tabi
  • haydaaa sana mı sorcam kimi yazcamı ...zewkler öznrldir sanane benim kimi beğendiimden..
  • iyi o zaman banu alkanı yaz .. zevkler renkler tartışılmaz de ...
    burası geyik bölümü değil arkadaşım , soruya uygun cevap ver .. vermiyosan yazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Bugüne kadar dinlediğiniz müziklerde... mükemmel ses ve yorum diyebileceğiniz bir şarkıcı / şarkı var mı ?

Ben.... Mariah Carey - Without you diyorum.

Yıllardır dinlediğim şarkılar arasında bir numara bence

al bak bakim kendi yazdını oku..diyebileceğiniz dmeişsin burdan sini fikriniz nedir anlamı çıkar..imzanda millete "de" lerin ayrı yazılıp yazılamayacağı konusunda ders wermeyi biliosun ama yazdıklarının ne anlama geldiğini kendin bile bilmiyosun..al bu sana dıra dıra ye!..psikopat edersiniz adamı..uzatma "Arkadaş" ım..

• @nerazzuri ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum....

ama ben geç anlayanlardanım diyorsan sana daha geniş açıklayabilirim hatta bak açıklıyorum...

mükemmel ses ve yorum diyebileceğin kişi ... gerçek anlamda mükemmel ses ya da yorum olacak.
    kafana göre karganın tekini yazıp "bu adam bana göre mükemmel" diyemezsin ... diyeceksen gidersin kendine ayrı bi konu açar orada n'aparsan yaparsın..

kelime oyunlarıyla zeki görünmeye çalışıyosan yanlış kişiye yapıyorsun ... tartışma yaratmaya çalışma , bana bi garezin varsa eklersin msn'den anlatırsın derdini ..., şov yapma kimseye burda

• bu güne kadar dh de kimseyle tartışmadım...sınırları zorlasan da uzatmicam eğer hakli olmak senin tatmin edicekse haklisin diim de sus...
  • yaw maria careyde ses mi var yaw??

sese bakarken canli performansa bakmak gerekir. ona bakarsaniz banu alkandada ses var

bence sebnem ferah ta inanilmaz bi ses var
    ibrahim tatlises ve bulent ersoy'da vazgecilmezlerden
  • @nerazzuri .. Aferin.. akıllı çocuk ol şöyle

@Mccartney , sen Mariah Carey'i ya hiç dinlememişsin , ya da sırf muhalefet olsun diye yazmışsın...
    7 oktav sese sahip birine "ses mi var yaw" demek düpedüz saçmalamaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

yaw maria careyde ses mi var yaw??

sese bakarken canli performansa bakmak gerekir. ona bakarsaniz banu alkandada ses var

bence sebnem ferah ta inanilmaz bi ses var
    ibrahim tatlises ve bulent ersoy'da vazgecilmezlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 20 Aralık 2005 1:05:25 >

• beyler uzatmayin da herkesin yorumu kendine. herkesin kulagi farklidir unutmayalim

saygilar
  • Ahahahahah zuhal olcay süperdir.
    Mariah carey Sucks...
    Bende Axel Rudi Pell - Oceans of time ve The Clown is dead diyorum mükkemmel parçalardır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.