Şimdi Ara

Mükemmel sesler + yorumlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yau ... ya siz anlamıyosunuz , ya ben anlatamadım...

Sevdiğiniz şarkıcıyı , şarkıyı sormuyorum burda...
    mükemmel sesler ve yorumlar diyorum... yani orjinal insanlar ...
    Freddy Mercury , Michael Jackson vs.. gibi

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Ahahahahah zuhal olcay süperdir.
    Mariah carey Sucks...
    Bende Axel Rudi Pell - Oceans of time ve The Clown is dead diyorum mükkemmel parçalardır
  • bende sevdiğim şarkıyı sölemiyorum. Toplumca kabullenilmiş mükkemmeliyetimi söylemek zorundayız sence sadece. Ben Axel Rudi Pell'in bu 2 şarkısını mükkemmel buluyorum. Adamın vurguladığı her kelimedeki duyguyu hissediyorum. Bence mükkemmel yorum budur. Mariah carey kim ki. Kaç yılını vermiş bu müziğe. Doğal yeteneği bana bi Oceans of time şarkısının girişindeki duyguyu vermiyosa yemişim mükkemmeliyetini. İsterse bilimsel olarak süper bi sesi olduğu ıspatlansın. Ha dediğin gibide şarkılar var. Frank sinatra - I did it my way var mesela. Kime sorarsan sor süper der sana. Cat Stevens - Wild word, Sad lisa, Lady D'arbanvile var. Eagles - Hotel california var. Micheal Jackson - thriller albümü var. Alphaville - Big in japan var. Depeche mode- Personal Jesus var. Ama mükkemmeliyet anlayışı kişiden kişiye göre değişir ve burada insanların anlayışının değişmesi kadar doğal bişi göremiyorum ben.
  • R.E.M. Grubunun solisti hayatımda bu kadar güzel bi ses duymadım michael stipe

Şarkı olarakta R.E.M.-Imitation of life

Not: Çoğu kişi tarafından da beğenilen bi sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 20 Aralık 2005 1:36:57 >
  • zuahhahha mariah carey yazan biri zuhal olcayı eleştirmiş apuahahah
    al sana mükemmel ses ve yorum o zaman bi dinle marduk-legion
    bi dinle kaziklu bey adlı şarkıyı bakalım.sana o yakışır

• @lominion

Evet aynen öyle.
    Toplumca kabullenilmiş mükemmeliyetlerden sizin seçtiklerinizi istiyorum..

Aksi takdirde herkes kendi sevdiği kişiyi gösterip , aha bu benim mükemmel bulduğum şarkı / şarkıcı yazacak ..
    .. o şekilde yazacak olanlar hiç yazmasın yani ..

@pandacuum

Zuhal Olcay vasat bi sanatçıdır , ne sesinde ne şarkılarında bir orjinallik yoktur .. birçok şarkıcı onun şarkılarını (belki daha da güzel) yorumlayabilir .. Hahahahuhuhu yazıp da bu gerçeği değiştiremezsin .. muhalefet olsun diye yazmayın , mantıklı yorumlar yapın . tutturdunuz bi zuhal olcay ... zuhal olcay'ın ismini şu başlık altında vermeniz bile ayrı bi dumurluk olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 20 Aralık 2005 1:39:14 >

• O zaman göremediğin 100lerce mükkemmel şeyi kaçırıyosun demektir. Sen bilirsin bu durumda...
  • zewkler tartışılmaz ama mariah carey gibi birine ses yoq diosanız diicek bişey yoq

Benim favorim Sertab Erener çok güçlü bi ses ama değerini pek bilmiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

zewkler tartışılmaz ama mariah carey gibi birine ses yoq diosanız diicek bişey yoq

Benim favorim Sertab Erener çok güçlü bi ses ama değerini pek bilmiyoruz.

Mariah careyden kat kat daha iyilerini dinlediysem dicek çok şeyim vardır ama yukardada dediklerim hala geçerli....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista
    zewkler tartışılmaz ama mariah carey gibi birine ses yoq diosanız diicek bişey yoq

tamamen katılıyorum ama benim adamım MUSE 'dan matthew bellamy
    müzik aygırı olarakta bilinir.
    hayvanoğluhayvan geçirdi yine kendimden beni
    - HYSTERIA -
  • mariah da were were geldi buralara... yanlis anlamayin kardesi mariah carey hakkinda böle diyor...
  • mariah da were were geldi buralara... yanlis anlamayin kardesi mariah carey hakkinda böle diyor...
  • Mariah'dan kat kat iyilerini dinlemiş olamazsın.. 7 oktav ses var ablamızda... (dünya üzerinde sayılıdır)
    Without you şarkısını bir dinle ... ve bana de ki falanca kişi bu parçayı ondan daha güzel seslendirebilir..

quote:

Mariah careyden kat kat daha iyilerini dinlediysem dicek çok şeyim vardır ama yukardada dediklerim hala geçerli....
  • rock severler bilirlerki Nightmare şarkısı bir unutulmazdır bu şarkıyı Michael schenker gurubu çalar..M.s.G Hard Rock tarihinin adım taşı gruplarından olmuştur bu dönem içerisinde Michael schenker bir kaç süper vokalistle çalıştı bunların içinde en babası Nightmare seslendiren Robin McAuley dir bu adam süperdir..
  • hala bana bilimsel geliyosun. Bende diyorum ki mariah carey'in sölediği herhangi bir şakıyı doro, yada tarja daha iyi seslendirir. Yemişim 7 oktavını yaa...
  • quote:

hala bana bilimsel geliyosun. Bende diyorum ki mariah carey'in sölediği herhangi bir şakıyı doro, yada tarja daha iyi seslendirir. Yemişim 7 oktavını yaa...

+7

• Hala anlamıyorsun , yukarda ne yazdım ben... size göre mükemmel olanı değil , toplumca tescillenmiş mükemmeliyetlerden sizin seçtiğinizi istiyorum.

doro tarja vs.. sana göre iyi söylüyor olabilir .. ama burda sevdiğin şarkıcıyı yaz demiyorum kardeşim ben.. daha kaç kere yazacam bunu yaw

Mükemmel ses neyi tarif eder ... gerçekten güçlü , orjinal sesler ... ender rastlanan sesler.
    Mükemmel yorum da ... şarkıların kişiyle bütünleşmiş olması ve başka biri tarafından daha iyi yorumlanamayacak olması ...

Görüşlerimizi buna göre yazalım bi zahmet ... gereksiz kalabalık yapmayalım

quote:

hala bana bilimsel geliyosun. Bende diyorum ki mariah carey'in sölediği herhangi bir şakıyı doro, yada tarja daha iyi seslendirir. Yemişim 7 oktavını yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaş -- 20 Aralık 2005 13:48:43 >

• "Mükemmel ses neyi tarif eder ... gerçekten güçlü , orjinal sesler ... ender rastlanan sesler."
    Benim dediklerimde bunun içine giriyo işte dinlesen anlarsın
    "Mükemmel yorum da ... şarkıların kişiyle bütünleşmiş olması ve başka biri tarafından daha iyi yorumlanamayacak olması..."
    E tamam benim dediğim şarkılarıda daha iyi söliyebilcek olanına inanmıyorum. Ve toplumun belirli kesimince kabullenmiş şarkılar. Daha ne diyim yane. Ben sevdiğim şarkıcıları ve yorumları yazsaydım buraya bi ton punk yazardım.
  • Offf Lominon yordun beni valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

bence sebnem ferah ta inanilmaz bi ses var
    ibrahim tatlises ve bulent ersoy'da vazgecilmezlerden

Bülent Ersoy,''Canlı performans '' denince 1 numaradır kesinlikle.
  • ben zuhal olcayı fln savunmadım dinlemem etmem.mariah careyin dediğin şarkısını biliyorum.5 kuruş etmez bi şarkı bana göre.ayrıca hiç bi ses toplum tarafından tescillenemez.müzikte tescil yoktur zevk meselesidir.ama tarja,doro bi tane de ben ekliyim liv kristie gibi isimleri mariah carey yanında kullanmayalım.hakaret etmiş gibi oluruz. onlar sesini kullanıyor g.t.nü değil

lomioncuum nerazzuricuum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandacuum -- 20 Aralık 2005 18:52:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.