Şimdi Ara

!!! Mükemmel Bir Sıkıştırma/Arşivleme Programı - ALZip !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemen indiriyorum
  • ben bu programı daha önce kullandım gerçek ten güzel fakat şu simgeleri(ikon) hiç hoşuma gitmedi daha mantıklı simgeler yapabilirlerdi
  • güzel program ayrıca rar yapamaması çok ama çok büyük bir eksiklik bu yüzden sıkıştırma için winrara devam ama bunun da okuması çok süper özellikle şifrelileri açması
  • paylaşım için teşekürler.
  • Selamlar ben winrar 3.20 kullanıyordum 40 günlük deneme süresi bitti . Ne yapmam gerekiyor.
    Bilen arkadaşlar PM atabilirsiniz.
    Birde AlZİP 6.31 indireyim dedim olmuyor.Başka bir sitenin adresini indiriyor yanlış mı yapıyorum.
  • teşekkürler denemekte fayda var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTILIM

Selamlar ben winrar 3.20 kullanıyordum 40 günlük deneme süresi bitti . Ne yapmam gerekiyor.
    Bilen arkadaşlar PM atabilirsiniz.
    Birde AlZİP 6.31 indireyim dedim olmuyor.Başka bir sitenin adresini indiriyor yanlış mı yapıyorum.

Dostum linke tıkladıktan sonra açılan sayfada sol taraftaki ALZip yazan yere tıkla.O zaman başlar indirme.Winrar içinde başka yollar var ama forumda konuşmak yasak.

• teşekkürler
  • Şifresini kaybettiğimiz ZIP ya da RAR dosyaların ı nasıl açacağız? bilen bi arkadaş anlatabilir mi...
  • saol
  • sağolasın eline sağlık her zamanki güzel bi çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

Şifresini kaybettiğimiz ZIP ya da RAR dosyaların ı nasıl açacağız? bilen bi arkadaş anlatabilir mi...

...
  • çok sağol
  • Winrar dan daha başarılı bir program. Denemeden yorum yapmamak lazım. Paylaşım için saolasın.
  • Winrar paralı olabilir ama hangimiz para verip kullanıyoruz ki. Crack denen bir şey var değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

quote:

Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

winrar varken böyle şeylere gerek yok hardisk'te yer kaplamasına genede emeğine sağlık

winrar benim bildiğim paralı bu ücretsiz
  • aynı dosyayı önce winrarla, daha sonra alzipin zip formatı ve alz formatı ile sıkıştırdım, sonuç winrar
    (hatta xp nin kendi zip ile de sıkıştırdım o bile 1146 kb tuttu)
     !!! Mükemmel Bir Sıkıştırma/Arşivleme Programı - ALZip !!!

genede emeğine sağlık rietveld hoca, hergün yeni birşeyler katıyorsun foruma

• 1gb lık dosyayı deneyip sıkıştırdıysan ne kadar olduğunu yazarmısın?benim 1,07 gbaytı 256 ya indirmem lazım da rar ile 265 e düştü en fazla
  • paylaşım için Tşk.

edit:kullanıyorum güzelmiş gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 24 Haziran 2006; 1:51:58 >
  • arkadaşlar ben 40,7 mb lik dosyayı winrarla sıkıştırdım dosya 40,2 oldu hani burda sıkıştırma ben anlamadım umarım bu winrardan kat kat daha güzeldir

indirip denemekte fayda var

sağol rietveld
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercu

Elinize sağlık bedava olması güzel.. bir de WinUHA diye çok sıkıştıran bir program kullanıyorum her şeyi yapıyor.

Ayıptır sorması ben bu WinUHA'nın efsane olduğunu düşünüyordum. Bir program indirdim 50 tane hata mesajı verdi. O kadar hata mesajı versem ben de o kadar sıkıştırırım ama benim program onu bile yapamadı. Onca "OK" tıklamalarım yanıma kar kaldı.. Bu programı nerden indirebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.