arkadaşlar ben 40,7 mb lik dosyayı winrarla sıkıştırdım dosya 40,2 oldu hani burda sıkıştırma ben anlamadım umarım bu winrardan kat kat daha güzeldir
indirip denemekte fayda var
sağol rietveld
Sıkıştırma programlarının mantığı sanırım sıkıştırdığın dosyaların ikili sistemde dolu görünen kısımlarını dosyanın belli bir kısmında toplamaya dayanıyor yani windows'daki defrag gibi.. Eğer zaten sıkıştırılmış formattaki (MP3, JPG gibi) dosyaları sıkıştırıyorsan maalesef tüm sıkıştırma programlarından aynı sonucu alacaksın demektir..
quote:
Orjinalden alıntı: emre d.
Şifresini kaybettiğimiz ZIP ya da RAR dosyaların ı nasıl açacağız? bilen bi arkadaş anlatabilir mi...
Bence de bu programın en önemli tarafı bu ! Yani zip dosyalarının şifre olayı nasıl hallolacak.. Eğer bir sözlüğe dayalı brute force attack yapıyosa hiç gerek yok.. Ama zip formatını okuyarak bizi direkt şifreyle muhatap ediyosa yeme de yanında yat tadı verir :)
indirdim ve memnunum.... en güzel özelliği bence sıkıştırmadan çok masaüstündeyken sağ tuş yaptığında kısa yoldan yeni klasör oluşturma özelliği... çünki yeni ye tıkladığımda xp çok bekliyo ama bunda saniyesinde oluşuyo dosya....
aferin alzip
Programın 6.7 sürümü çıktı.
biraz karışık geldi bu program bana yaw
lisanssız program kullanmaktan rahatsız olanlar için iyi bir çözüm
denemeye değer kardeş ellerine sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme