Şimdi Ara

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
0
Favori
19.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlamadım burasını.
    bi de ben hunter kasmak istemiştim hızlıdır die.
    ama tüm karakterlerin cast ve cool timeları neredeyse aynı.
    hatta orc berserker hepsinden hızlı gibi ben mi yanlış baktım siteden anlamadım.
    karakterleri kısaca özetleyebilen biri var mı?
    kimin defansı kimin hp si çok kim sağlam vurur kim hızlıdır gibi küçük bilgiler var mı?
    karakterler arasında 3 hunter var mesela.
    elf
    orc
    human
    üçününde hunter karakteri var bunlar arasındaki farklar nelerdir?
  • skiler ko gibimi lvl atladıkçamı açılıo
  • Mızrakları kim kullanıyor bilmiyorum.Ama altında sadece knight için falan yazmıyor.Bütün karakterler kullanabilir sanırım.Karakterlerin hızları hakkında bilgim yok.

Skilller de lvl atladıkça açılıyor.

Ekleme: Gaiahon serverında human archer açtım.Nickim P3rs3us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 18 Ağustos 2007; 21:33:57 >
  • You already have a subscription to Archlord

VERDİKLERİ KEYİ GİRİOM BU ÇIKIO NEDENSE ARKADAŞALR NE ANLAMA GELİO?
    BİDER VARİROR HANGİSİ ??
  • Ben oyunu Fazla Takip Etmedim Oyun Nasıl özellikler istiyo benim pc P4 512 mb ram 128 ekran kartı 3.0 ghz kaldırırmı ?
  • Nick simurg .Görürseniz bi pm atın lütfen
  • oyuna başladım ilk izlenimlerim grafik olarak sağlam
    farklı bir grafik yapısı
    lord of the rings online bu oyunun geliştirilmesinden oluşmuş gibi
    simurg hangi server?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlord

Ben oyunu Fazla Takip Etmedim Oyun Nasıl özellikler istiyo benim pc P4 512 mb ram 128 ekran kartı 3.0 ghz kaldırırmı ?

oyun calisir bu sistemde
  • beyler oyunda cesitli crafting isleride var mesela ben suan leatherworking yapiyorum. bir guildede girdim parada verdiler hersey gayet guzel archer olarak actim archer lar gercekten cok hizlilar cok seri ok atabiliyorlar dexleri gercekten cok yuksek humman archerlarda str de var bir bakimada saglamlar

bu arada at ustunde savas yok o mizraklar isinide cozmeye calisiyorum ama tam olarak ne oldugunu anlamadım ama galiba at uzerinde mizraklarla savasmak icin bir arena var. emin degilim ama
  • Brumhart serverındayım nick Deniz gelen olursa pm lesin yarın sabaha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd
    bu arada at ustunde savas yok o mizraklar isinide cozmeye calisiyorum ama tam olarak ne oldugunu anlamadım ama galiba at uzerinde mizraklarla savasmak icin bir arena var. emin degilim ama

Sadece castle siege warlarda kullanılıyor olabilir.
  • beyler hepimiz ayni serverda birleselimki topluluk olusturalim guild kurariz diyer servera gelin bi guild kurariz hem bende birusru silah vs. biriktir satmiyorum size elimden geldigince yardim ederim.
  • yeni bi bow cıktı level 8 2 soketlik yeri var super bisi deli gibi vuruyor birde rare armor aldım artık olmuyorum

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS
  • oyunu indirmeye başladım..hangi serverdasınız arkadaşlar ve nicklerinizi yazarsanız birlikte kasarız.
  • yeni acilan server Gaiahon burasi cok guzel yeni herkez zati birde size simdi kavradigim seyleri aktarayim

her olen yaratıktan topladiginiz eti pisiriyorsunuz sonra o etler %15 healt veya %5 attack power die size geri donuyor boyle bisi var oyunda birde Crafting skilleri ogrenmeye bakin benim guildim yabanci olmasina ragmen cok iyi bana questlerde yardim ediyorlar.

birde su var at uzerinde savasiliyor ama buyu kullanilmiyor anladigim kadariyla iste bi kac resim bu adamlar bizim guildde

bu arada biseye rastladim guildin kendine ayit ortak bi kasasi var iste oradaki itemlardan bitanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 19 Ağustos 2007; 2:36:05 >

• betada azda olsa oynadım fena bır oyun degıl ındırıp oynamayı dusunuyorum umarım guzel zaman gecırırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

oyun hakında bilgi verecek arkadaşalr varmı acaba str dex falan nasıla caba lvl atlayınca ne yi neye verioz ??

Oyunda dex-str-int vb. stat point dagitimi yok.Dex-str-int vb özelliklerini artrırmak için her lvl de sana verilen skill point ile masterden "istediğin skilleri" satın alıyorsun.Bu şekilde str-wisdom-int-dex artışı sağlıyorsun.

Walla oyunu geçen gün indirdim,bedava oldu diye,client boyutu 1.40 Gb toplam.

Şahsi görüşüm ..pek beğenmedim.Zaten internet üzerinde olumlu yorum yapan da görmedim.

Grafikler güzel,müzik harika ama skill yapısı ve oyun kurgusu berbat.Kasması zor,oyun zaten pvp üzerine kurulmuş.Oyunucların çoğu ya alman yada fransız.

Cabal daki gibi görsellik,skill zenginliği yok.
    KO daki gibi ırklar arası savaş yok.
    Silkroad daki gibi geniş harita,oynanabirlik yok.

Bilmiyorum bu benim şahsi görüşüm,herkesin zevki farklıdır.

Oyun hakkında (skill-class-item vb.) resimli ayrıntılı anlatım aşağıdaki linkde.Merak edenler için.

http://ac.mmosite.com/

Edit:Kısaca oyun hakkında bazı bilgiler vereyim.

-Oyunda 3 sınıf var.Human-orc-Moonelf
    -Human altında ;
    knight (savaçcı-def iyi,saldırı özellikleri orca göre düşük)
    archer (bildiğimiz klasik yay)
    mage (büyücü)
    -Orc altında;
    berseker (savaşci,saldiri özellikleri huma a göre daha iyi)
    hunter (klasik yay)
    sorcerer (orc büyücüsü-human mage ye göre saldirisi biraz daha iyi )
    -MoonElf altında; (şimdiye kadar jartiyer giymiş elf'i ilk defa bu oyunda gördüm)
    elementalist (summoner-garip garip yaratıklar summon ediyor)
    ranger (yay ve garip başka bir uzun menzilli silah kullanıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 19 Ağustos 2007; 7:50:08 >

• arkadaşlar indirdim ben de bu oyunu denicem işte bakalım oynayanlar msnleri toplayalım da bi giriş yapalım hep beraber oyuna:) sin@carsiadana.com bu sadece msn | mail için de carsi_sin@msn.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

beyler hepimiz ayni serverda birleselimki topluluk olusturalim guild kurariz diyer servera gelin bi guild kurariz hem bende birusru silah vs. biriktir satmiyorum size elimden geldigince yardim ederim.

Brumhart serverında bulabildim nicki sanki daha yeni gibi geldi bu server bana
  • Bu Character Pointleri Kendisimi Artıyo biz arttrabiliyomuyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.