Şimdi Ara

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
0
Favori
19.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun gerçekten güzel arkadaşlar..zodd un yardımlarıyla rahatça kasıyorum.
  • Deniz Human acda kasalım beraber iste toplanalım hızlı hızlı ilerleriz
  • bız turk mılletı olarak ne kadar fazla sevıyoruz orc olmayı hayret bısı
    beta oynarken bende orc acmıstım dıger ırklar pek cekıcı gelmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

bız turk mılletı olarak ne kadar fazla sevıyoruz orc olmayı hayret bısı
    beta oynarken bende orc acmıstım dıger ırklar pek cekıcı gelmıyor

• son karar olarak arkadaslarla Brumhart serverinda karar kıldık
    daha taze bir server gibi.
    türkler orc olarak çoğunlukta
    orc olmak isteyenler Brumhart a gelsin.
  • Abi siz bilirsiniz valla Brumhart da kasmayi. ben cokta deli kasmistim aslinda Ama siz genede istiyorsaniz oraya geliyim bende.
  • ben Türk diilmiyim ben elf kasmayı seviyorum
  • bende human ilk server gayet ii guzel lag sız lvl 13 oldum devam
  • zodd msn verirmisin bi konusalım bi kaç şey var merak ettigim hem onları sorayım hemde beraber takılırken ii olur ben de gaihaona geçebilirim ama orc açmak şartıyla cünkü human knightlar mal gibi yuruyo afedersiniz:D diger serverda orc berserkerim var 10 oldum item upgrade yi de buldum hemen bi halberd yaptım mor yanıyo süper oldu :) oyunu biraz daha ögreneyim bi rehber hazırlamayı düşünüyorum çünkü oynadıgım oyunlar içinde gerçek frpye en yakını bu moon elfleri ve karakter azlıgını saymassak silahlar atackları falan questler bildiginiz tarz getir götür işleri 10 tane sundan 5 tane bundan kes kop git odan mage trainer a çay kap gel gibisinden :D ama yaratıklar mesela siz vurdugunuzda size vuramıyolar yani rutinlik yok sen ne yaparsan yap damage yemiosun yani arada miss falan oluyo wow da da vardı ama bu şekilde degildi ben açıkcası orc oldugumdan mı bilmiyorum ama oyunu çok sevdim iyi ki human olarak başlamamışım direk bırakırdım :) bi de okçu olmak isteyenlere tavsiye yanınıza alabildiginiz kadar ok alın 2 de 1 de townu ziyaret edip vakit de kaybetmeyin oyundan da sogumayın action ın içinde olun ;)

• lvl 12 50k para yaptım para yapmak cok kolay cıkan güzel itemleri tradera koyuyorum o benim yerime satıp abi buyur parası diyor. çok güzel sistem charı bırakıp satış yapmak yok sen level kas trader itemlerini satsın oh beaaaa... :D
    siz offline olsanız bile itemleriniz satılıo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 19 Ağustos 2007; 20:42:48 >
  • Para yapmak kolay itemde kolay sorun LvL lvl 13 - %49
  • LvL 14
  • bende dun gece ındırdım oyunu .bakdım kota 3,5 gb ama genede ındırdım :) baya merak etmısdım bu oyunu. daha once arastırırken oyun baya guzel kapsamlı ama paralı oldugu ıcın rabet gormedıgı yazıyordu . free oldugunu duyunca hemen ındırdım .human okcu acdım ama ılk basda cok gucsuz kasması cok zor sonra orc berserker acdım cok serı ve kuvvetlı bıde +2 bı sılah dusdu rare cok saglam damge yapıyorum daha eglencelı oldu para fazla sorun olmuyor potlar ucuz.

craftıng sıstemını tam anlamıyla cozen varsa paylasırsa sevınırım. birde guestllerın rewardları cok ...ktan 10ex 20 altın falan dıe cok az yapmaya degmıo ama bırı bıtınce dıgerı acılıo falan aradaa yapıyorum .

bu arada server olayında karar kılındımı hangı serverda toplanılacak bellimi ?bramhurt dayım ama daha 10 lvl oldugumun ıcın dıgerınede gecebılırım maksat beraber olalım muhabbet artsın :)
  • valla serverlar karıştı Brumhart ta orc türkler var dier serverda human türkler
    artık hangisini seçersen ona göre gel :D
  • valla yani 1 kişi su kdr adamı bi yere toplayamadı once ora dedınız sonra bura dedınız milleti 2 ye boldunuz valla
  • Herkezi Ballıca Serverine Bekleriz Orc Hunter Nick :Karnix Lvl 15 Buyrun Partiye
  • lvl 12 oldum ama hala pot satan npc yi bulamadım..bilen varmı arkadaşlar?
  • ya bende acaıp lag var benım oynadıgım serverlamı alakalı yoksa ttnetlemı yoksa oyunun genelındemı lag var ??.yada benım baglantımdamı acaba cozemedem :) sizlerdede lag oluyormu cok ?

bu arada pot satan npc merchant yazıo orc koyunde kısa boylu bısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitutkum -- 19 Ağustos 2007; 23:40:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

ya bende acaıp lag var benım oynadıgım serverlamı alakalı yoksa ttnetlemı yoksa oyunun genelındemı lag var ??.yada benım baglantımdamı acaba cozemedem :) sizlerdede lag oluyormu cok ?

bu arada pot satan npc merchant yazıo orc koyunde kısa boylu bısı :)

human'ım
  • ismi aynıdır buyuk ıhtımalle. dur gaiahonda bı okcu acdım human bakar solerım sanada :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.