Şimdi Ara

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
0
Favori
19.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başlicam resimlere bakılırsa güzele benziyor.
  • Slm arkadaşlar oyuna 1 saat önce başladım lvl 7 orc berserkerim var.Tek kelimeyle gerek grafikler gerekse oyun yapısı mükemmel,çok hoşuma gitti. Ama bilmediğim birkaç nokta var yardımcı olursanız sevinirim.

1-NPC ye bizim yerimize satması için verdiğimiz itemler satılınca parası otomatik hesabımızamı geliyor yoksa gidip NPC denmi alıyoruz paramızı?
    2-İtem upgrade olayı Reinforcement potion ilemi oluyor?
    3-Oyunda beraber party kurabileceğimiz arkadaşlarımız varmı

Teşekkürler ..
  • Evet itemler satıldığında itemin karşısında cansel yazan yerde comfirm yazıyor..Bu satıldığını gösteriyor..Comfir me tıklayınca para aynen kasanda...
    Bende sizler gibi yeni başladım...
    Bu silahlar nasıl yanıyor.? yani + kaç olması veya unique item silahlarmı yanıyor ? bilgi verirseniz sevinirim..

Bu oyunu bilen arkadaşlar oyun hakkında yeni başlayacak arkadaşlarada yardımcı olması için bir nevi mini bir guide hazırlayabilirmi?.
    Teşekkürler..
  • arkadaşım güzel oyuna benziyor indirirz fakat ücretsiz diye sabah akşam oynayıp kasarız.. sonra ücretli yaparlarsa gene yazık olur emeklere
  • 0/2 = 2 Slotlu silah 2 adet taş koyarsın parlama olayı da buna bağlı fire taş koyarsan silah ateş efektinde parlıyo
    ayrıca upgrade potion adında +basmaya yarayan şişeler var. atmayın diye söyledim tanesi 130 k dan gidiyor.
  • 14 lv helbert aldım 1 k ya +8 fızık atack vardı bonus olarak normalden cok daha ıyı bır sılahtı 4 soketlı ucuza aldım
    yarım saat ıcınde 3 mıgıc ston 1 prayer ston cıktı hepsını ekledım deneme amaclı 16 lv ım 19 lv spawnlara 2 3 vurus yapıyorum cok guzel oldu bu lvl larda ılac gıbı geldı uzun sure sılaha ıhtıyacım olmayacak sanırsam
  • Selam arkadaşlar stoneler doldu bende ama bir türlü onları silaha ekleyemiyorum reinforcement potion vs diyor black simith ci sanırım bunlar silaha + ekliyor peki stoneleri nasıl silaha kaynatıyoruz silahta slotta var yapamadım ..?

birde 2-3 tane platinyum box çıktı platinyum key istiyor nerden çıkıyor veya ne işe yarıyor bu boxlar ne yapayım satayımmı dursunmu. cevaplarsanız sevinirim tskler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude -- 27 Ağustos 2007; 10:40:38 >
  • oyunu torrent le indirdim ve sonuç 0 oyunu kuramadım bakalım biraz daha uraşıcam ama ne setup ne de başka bi yüklemek için bişe çıktı
    rar lı dosyaları çıkarttığımda da 2 dosya çıktı bunlar crm.arch.B6I ve crm.arch.B6T bi bilgisi olan varsa yarıdm ederse sevinirim

edit : deamon tools la açtım ve oldu şu anda kuruluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 27 Ağustos 2007; 11:31:04 >
  • Taşı slotlu eşyaın üzerine bırak. Eminmisin diye sorar, ok lersin eklenmiş olur.
  • ne bahtsız adamım ben yaaa :( oyunu iş yerinden indirdik eve gittik kurduk oyuna girdik 1 saat kastık ( bu arada güzel oyun cidden, japon esintisi olmaması mükemmel ) neyse, hdd cörtledi :(

h.sonu ne güzel tatilim vardı kafamı rahatlatayım diye hep beraber kasarız diye sevindirik olurken mal mal oturduk kaldık :(

oyun gördüğüm en güzel item shop özelliğine sahip, oyun kapalıyken bile satış yapabiliosunuz ki bu muhteşem birşey, grafiklerde sağlam, skiller ve stat point sistemi biraz zayıf ama güzel.

beni eklerseniz sevirim geldiğimde en azından konuşucak biri olsa süper olur :)

Man0war ( 0 = sıfır )

herkese ii eğlenceler
  • taşların üzerinde nelere takıldığı yazar armor silah ring falan diye
    taşları silahın ya da armor un ya da ring in ya da kolyenin üzerine koyun okeyleyin takılır
    + basmak potionlarla oluyor blacksimithden yapılıyor
    box anahtarları reel para ile satılıyor

bu arada kasmanın en kolay yolu en sağlam silahı kullanmakmış
    dün anladım bunu 1 level bir ok buldum 17 levellikten bile daha iyi atağı vardı
    denemek için elf okçu açtım yarım saatte 10 level oldum karakteri de bırakamıyorum şimdi
    Nick Deniz pmleyin
  • arkadaşlar ben 2. serverda orc berserkerim eve çıınca size resimlerimi göndecem lvl 23 bugün lvl 25 e kascam manyaq bende 3 gün önce girdim oyuna süper yanlız kaskı lvl 30 takıoruz
    benim merak ettiğim konu ne zmn hayvanlara binioruz mesela orclar gergedana insanlar ata elfler kaplana binio ama lvl kaçta binilio merak ediom bilen varsa sölein ben binen en düşük lvlli lvl 39 adam gördüm
  • ya arkadaşlar oyunu indiremedim kendi sitesindeki linkelrden indirmeye kalktğımda çok yavaş iniyor bekliğcek gibi değil yani hızlı link bilen varsa paylaşırsa sevinirim P2M linkleri olsa süper olur
  • Lvl 35 de alınıyor binek.

Birde pk nasıl yapılıyor bilen biri yazsın. :D
    Deli oldum bulamadım bir türlü.
  • oyunu mmositeden indirin hızlıdır

ctrlye basarak dalarsanız pk yapabilirsiniz
    15 lvl altı pk yapamaz... 15 lvl altına dalamazsınız...
  • oyunu indirdim kurdum ancak 500mb bi patch cikti hala oynayamadim hemen bitsin de girsem die bekliyorum
  • ya arkadaşlar indirmeye çalışıyorum fkat indir dediğimde flashget ile ekliyo adresi flashget e sonra blocke diyo indirmiyo nasıl indiricaz bunu ya.......
    indirmeden daha oyuna gıcık oldum lagnet olsun ya
  • mmositeden flashgetle indirdim ben
    flashgeti kapat öle deneönce download sayfası açıcak ondan yapıyor olabilir
    download adresine gelince flashgeti açıp üzerine atarsan belki olur
    tam olarak sorununu da anlamadım ama...

patch yoktu ya başka bişi mi indirdin ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 27 Ağustos 2007; 17:10:10 >
  • millet oyunda w,a,s,d ile hareket edebiliyomuyuz? ve sizce hızlı bi oyunmu, yavaş oyunları sevmiyorum çünkü bayıyor. bu arada savaş durumları nasıl sürükleyici bi savaş mevcutmu.
  • senin dediğin şeylerin aynısın yaptım arkadaşım zagten ama olmuyor alternatif link varmı acaba başka hızlı olsa guzel olur......
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.