Şimdi Ara

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
0
Favori
19.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar cok acil yardim edin oyunu indirdim kurdum 1.40gb lik clienti oyuna ilk kurdugumda oyuna girmedi launchera tıkladıgımda hata raporu verdi gonder gonderme die sonra 1 kere oyuna baglandim oyuna baglanamiyorum yardim edin launcher tıklayınca gene aynı hata gonder gonderme secenekleri gerio kapanıo launcher
  • eve yeni girdim daha, zati işyerinde boş dvd kalmamış çekemedim client'ı artk yarına kaldı :(

@mynet1, kardeş sitede manuel patch leri bi indir kur bakalım olacakmı düzelecekmi, ben nolur nolmaz diye onlarıda indirdim di, yüklemedim gerçi oyunu evde o ayrı, ama sen bi patch leri de manuel indir kur belki launcher oto update yapamıyor olaiblir.

@ einhander =) ben eski hdd fanımı ( kızaklı 2 fanlı ) evdeki modeme geçirdimdi silikonla yapıştırıp, çok ciddi olarak fark ediyor cidden, halen mantığını çözmüş te değilim ama bayaa bi etkilio modemin ısısı bu d/l işlerini =)
  • saat gece 4 baktım oyuna güzele benziyor simdi download edip bende başlıyacağım
  • ben bu aralar cs atıyorum oyuna giricem biraz ezik kaldım 12ym daha :) geceleri takılıyorum o da sarmıyo tek başıma o yuzden gece takılan arkadaslar şöle gece 2 den sorna falan varsa beraber takılalım brumhart da orcum cyless nick
  • dun 10 lvl kadar oldum ozlemısım oyunu betada pek fazla oyunu cozemeden bıtmıstı
    oyunun en cok hosuma gıden yonlerınden bırıe uo da kı gıbı ıtem satısı. koyuyorsun satısa vendora koyar gıbı alan alıyor parayıda tahsıl etmek kalıyor sana ve ıtem arama derdıde kalkmıs vendor npc var butun satıstakı ıtemler bır arada ıstedıgını sec al
    sevıyorum boyle sıstemlerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 23 Ağustos 2007; 10:48:10 >
  • bu satışta daha da güzel ve özel olan bişii daha var.. Bilgisayarın kapalıyken dahi satış yapabiliosun =)

oyun item/skill/charr yapılandırma ile iligili bir data base

http://mmodata.org/archlord/db/

akşama görüşürüz artık, dvd mi yanımda getirdim oyunu çekip eve götürücem akşama :)
  • Delirmemek elden değil clientin 10kb eksik die winrarda cıkarmıyo 1,4 gb bosuna indi :(
  • seninki eksik diye hata verio..

ya bendeki muhabbete ne demeli ??

resme bakın :) devam edio arkadaş halen

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

seninki eksik diye hata verio..

ya bendeki muhabbete ne demeli ??

resme bakın :) devam edio arkadaş halen

ben o önerdikleri sitelerden indirmiyorum şimdi googleden buldum son 53 dk inşallah çalışır bu

• dun platınum kasa cıktı spawndan acmak ıcın paralı key ıstıyor galıba ama sehırde bırının 700 k ya sattıgını duydum satarsam zengın oldum galıba ezık lvl larda
  • Yuh be yuh ne diyim artık 2 kere indirdim 2 side sorunlu cıktı

• sen nerden ındırıon mmositeden ındırdım ben hıc sorun cıkarmadı
  • 1.http://dl2.mmosite.com/archlord/archlord_installer.zip
    bunu indirdim winrar crc dosya bozuk hatası verdi
    2.http://files1.games.internode.on.net/downloads/1187865638-314682-10624/Archlord_Installer.exe
    bunu indirdim yukarda resimdeki hatayı verdi
    3. de gamespot.comdan indiriyorum şuan 2 saat kaldı bi de ona bakıcam işallah bu olur

• 23 lvl oldum questleri sildim eski questleri
    ama bi tane quest item kaldı atamıom nasıl yapcas yaf bilen var mı?
  • arzu eden eklesin beni : Manowar ( ordaki '' o '' SIFIR )

bakalım bi yükledik girelim şu oyuna, bütün gün infoları okuyup durdum zati :)

• hayırlı olsun en sonunda ındırmıssın aksama toplanıp beraber kasarız artık
  • şu an oyunda olan var mı?

nick F4ll3n

orc um
    berseker im

burt nmu ne o serverdayım

forumun genel isteği ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 24 Ağustos 2007; 14:55:03 >
  • yane indircez üyelik alcaz o kdr mı yane
  • birisi şu itemlardaki özellikleri resimle açıklayabilir mi arkadaşalr

misal

kris +1 (0/2)

poss buff grade:f

fire elemental stane +3

ne demek bunlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.