Şimdi Ara

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
625
Cevap
0
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben biraz biliyorum daha bugün başladım analatayım bildiğim akdarını
  • ya bak upgrade olayı townda blacksmith var ondan yapılıyo onun içinde acayip bi item var ondan çıkıyo onla yapılıyo re ile başlıyodu ismi tam aklımda değil bu kdrını öğrendim 1 saat te öğrendiğimde paylaşırım
  • he bak buldum ismini
    Reinforcement potion diye bi item var onunla yapılıyor!!!
  • sagol arkadaşım bakım bir bulabilicekmiyim........
  • arkadaşlar item satmayı buldum , etleri ve derileri doplamayıda buldum oyunda nerelerden yapıldığını not alıp burda paylaşıcam.....
    ama upgrade olayını bulamadım noxt kardeş blacksmithbiliyorum fakat bulamdağım upgrade itemi onu nerden bulucam açıklarsan iyi olur satıldığıyeri ???
  • Ya herzaman böyle şeyler zati bana olur ya key yazıyorum hiçbi şekilde kabul etmiyo 3 tane ayrı aldım bide farklı bilgisayarlardan hiçbi şekilde kabul etmiyor başkasın da oldmu böyle bi sorun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis4565

arkadaşlar item satmayı buldum , etleri ve derileri doplamayıda buldum oyunda nerelerden yapıldığını not alıp burda paylaşıcam.....
    ama upgrade olayını bulamadım noxt kardeş blacksmithbiliyorum fakat bulamdağım upgrade itemi onu nerden bulucam açıklarsan iyi olur satıldığıyeri ???

deri ve etlerin nası alındığı konusunda bilgi verirsen sevinirim

ayrıca cook u ve diğerlerini nerden öğreniyoruz??
    ya da sadece gerekli materyalleri alsak oluyomu bi skill gereği duymadan??
  • ismim lorts warrior orc
    yeni basladim clana neyin alıp yardım edermisingis

2. serverdeyim 1. serverde de adamm war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar59 -- 29 Ağustos 2007; 17:06:54 >
  • deri ve etleri almak için ; köyün ortasında "<Adventurer>Kauman" isimli satıcıdan gerekli skill leri alıyosun öldürdüğün yaratık seçiliyken ekranın üst ortada hangi skill kullana biliceğin gözüküyo etleri ve derileri böyle toplaya biliyosun....
    cook la alakalı benimde bilgm yok öğrenirsen bizimlede paylaş .......
  • ALLAH CC nin bana bahşettiği macro yapma yeteneğim sayesinde auto potion auto attack auto pick macroları yaptım :) kendi kendine kasıyo forumda da macro yayını vb. yasak oldugu için bende yayınlamıyom ama isteyen pm atısn :)
  • beyler rappelze de aynı şeyi yazdım buraya da yazayım. şavaşlar hakkınca bilgi sahibi olan varmı. ko da ki np yani ulusal puan gibi adam kestikçe kazandığımız puan olayı bu oyunda varmı acaba.birde denizciks w,a,s,d ile kontrolün zor olduğunu söylemişsin bunu biraz daha açarmısın. ne yönden zor
  • topic bosalmis kimse yok.Hangi serverdasiniz turk clani varmi millet tek takiliyorum oyunda
  • millet çil yavrusu gibi dağıldı. ya herşey iyi hoşta bide şöle güzel bi savaş alanı yapsalarmış tam süper olacakmış. epey bi baktım arena ve dışarda ctrl ile yapılandan başka bi aktivite göremedim. ah şu oyunda bi cz olacaktı çok mu şey istiyom acaba
  • element tasları hakkında bı kac sorum var
    elementler esıt bonus damagelerdelermı yoksa hepsı bırbırınden farklı etkılerımı var
    magıc element takmıstım sılahıma +6 ve earth takmıstım +3 bırde cold vardı +6 sılah damage 32-55 dı
    su an kullandıgım 35-60 +12 fıre var ama eskı sılahım kadar etkılı gelmedı yada ben fark edemedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

element tasları hakkında bı kac sorum var
    elementler esıt bonus damagelerdelermı yoksa hepsı bırbırınden farklı etkılerımı var
    magıc element takmıstım sılahıma +6 ve earth takmıstım +3 bırde cold vardı +6 sılah damage 32-55 dı
    su an kullandıgım 35-60 +12 fıre var ama eskı sılahım kadar etkılı gelmedı yada ben fark edemedım

tahmin ettigim kadari soyle.Elemental stonelari en gusel kullanma sekli mesela 5 slotluk bi silaha 5 tane ayni elementten tas basmak.normal vurusuna etki ediyor bu.bide fire buyulerinde fire attack water buyulerinde water attack etkili oluyor.Ornek olarak magesen elindeki stafa light ve fire elemental bastin dielim.2 sininde skilleri var sende hangi sikili kullanirsan onun dmg i yuksek olur dikkar edersen karisik basilmis butun elementalli silahlar ucuz.Tek cesit basmaya bak

• zaten karısık basmanın bı anlamı yok aynı anda hepsının damage ı eklenmıyor bır vurusta fıre vururken bırınde water vuruyor yarım yarım oluyor damageler
    pure aynı elementten olursa bonus vururken toplamını vuracagından karma olanından daha etkılı olur damageler
  • azuha ben pazarda nasıl satıs yapcaz onu bilmiyom bu arada :D unique staff dustu :D
  • sistem gereksinimleri nedir?
    oyuncu sayısı nasıl?
    party varmı?
    hangi tür daha iyi?
    hangi türler var?

birde ben archlordgame den üyelik aldım cd key verdi. mailden aktif ettim .şimdi cd keyi nereye yazacam? her şey tamam mı oyuna girmek için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar59

azuha ben pazarda nasıl satıs yapcaz onu bilmiyom bu arada :D unique staff dustu :D

server in brumhart sa senden alabilirim staff ı lvl i kaç bu arada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: serdar59

azuha ben pazarda nasıl satıs yapcaz onu bilmiyom bu arada :D unique staff dustu :D

server in brumhart sa senden alabilirim staff ı lvl i kaç bu arada?

2. server lvl 11 4 slot yada ole bişi serverin adını bilmiyom :D dikkat etmedim bu arada

offer? :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.