Şimdi Ara

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
0
Favori
19.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Denizciks

patch yoktu ya başka bişi mi indirdin ki ?

hocam öle bişe deme kalp den gidicem zaten kotayı da aştık canı saolsun da 1.4 gb oyun indirdim şu anda 500mb lık patch sürmekte ve ss i

Mujdemi İsterim Archlord Artik BELESSS

launcher in altindaki mavi şerit Total now üsttekide Update info ki

total yanlış bilmiyosam updatein tamamı ve patch in biri daha 500mb ve daha devamı var bu patch lerin

edit: aklıma geldi torrent le indirdim oyunu eski versiyonları olma ihtimali varmı ?? varsa çok kötü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 27 Ağustos 2007; 20:35:08 >

• evet arkadaşım sanırım öyle versionun eski olmasından kaynaklanıyor....
    bende sonunda flashgetle indirmeyi başlata bildim 2 saatde falan 700mb oldu ama şimdi gene 15kb falan düştü dowload umarım hızlanır gene
  • ya beyler bende kayıt olamıyorum :Dböle bi hata veriyor

There was an error when trying to add a new account, support staff have been notified

ne iş bi el aatarsanız sevinirim!!!
  • evet sonunda indirdim ve yükledim ........
  • beyler bi sorularıma cevap verseniz "millet oyunda w,a,s,d ile hareket edebiliyomuyuz? ve sizce hızlı bi oyunmu, yavaş oyunları sevmiyorum çünkü bayıyor. bu arada savaş durumları nasıl sürükleyici bi savaş mevcutmu." demiştim
  • ben daha yeni başladım savaşlarla alakalı bişey söyleyemem.....
    a,s,d,w tuşlarıyla hareket ede biliyosun oyun hız olarak herşyiyle KO nun aynısı diye bilirim sana
  • wasd ile hareket var ama lotro daki gibi
    biraz zorlanırsın yani...
  • lvl 4 elf ranger nick Eriha

bise sorucam elf elementalist lerin yaninda summon lar gördüm lvl 4 ve lvl 10 olanlarını gördüm acaba bu 2moons summoner daki ler gibi yoksa süreli büyüler mi??

eğer 2moons gibiyse elementalist açabilirim bu yüzden sormak istedim
    ayrıca stat puan larını biz dağıtmıyoruz sanırım kendi kendine dağıtılıyo karakterine göre yanılmıyorsam
  • sumonnlar 4 ve 10 da ve diğerleride lvl i gelince açılıyor burumhart serverinde en sonunda elemantalist elf açtım archer knight denedikten sonra bu bana rahat geldi :)) summonları lvl atabiliyorsun sana dalan olursa ona karşılık veriyor hemen benden yüksek vurduğu için:)ilk ona dalıyorlar koruyamazsan çabuk ölüyor 2 tane 4 ve 10 lvl de açılan summonum oldu biri bitince diğerini açıyorum rahat oluyor kesmesi onlarla:)) belli süreleri var 5dk vs duruyorlar diyelim sonra gidiyorlar biraz bekleyince yine active oluyorlar ondan 2 tane açınca biri dolana kadar birini açıyorum hızlı kasmama yardımcı oluyorlar. birde ruh gibi beyaz bi hatun çıkartan bir skill var etrafında durunca hp ve mp çabuk doluyor.

dün 2 platinium chest düştü 300k ya sattım 2sini 350k para yaptım rahatladım:)) 11lvl mor renkli bi weapon staff mı asamı ne düştü iyi vuruyor çok rahat oldu.

şimdi ben hala skilerini ve itemlerini aldım halde skinleri veya etleri yaratıktan nasıl çıkarcağımızı bulamadım..

birde skill reset var resetlersek nolur yani bazı oyunlarda tek 1 kerelik reset hakkı oluo ya bunda durum nasıl istediğimiz zaman resetleyip istediğimiz skilli artırabilirmiyiz.

bir cevaplarsanız iyi our şimdiden teşekkürler.

geçen sorumu yanıtlayan arkadaşlara da ayrıca çok teşekkürler sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude -- 28 Ağustos 2007; 10:43:57 >

• arkadaşlar bende size benim canavarın resmini gösteriim:)

• arkadaşlar bende 1. serverdayım archer range nick: Ivictory dün akşam 3 4 saat oynadım bitane türk yoktu yaa :(
  • yaf pm atın bana da
    hep almancı türklerle takılıom
    saolsunlar çok yardım ettiler.
    memleketi sorup duruyo bi tanesi
    öslemiş ya
  • ya arkadaşlar deli etti beni bu oyun 1 saat filan oynayıp bişey satın almaya kalktığımda oyun donuyor bilgisayarı donduruy daha doğrusu hiç bir işlem yapılmıyo reststart amak zorunda kalıyorum uyuz oldum bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen plssss..............
  • bilen birisi item satmayı , upgrade yapmayı , bu gibi şeyleri bir rehber altında toplsa çok iyi olur hiç bişeybilmiyoruz bilgilendirin bizi........
  • Biri gercekten bu oyunla ilgili bir rehber hazırlasa çok iyi olucak
  • Zodd mesela sen ?
  • ya lütfen arkadaşlar item satmayı falan nasıl yapıcaz anlatın item doldu inventory plsssss
    bide şu öldürdüğümüz yaratıkların etlerini almayı plsss
  • ya ben kayıt oldum ama oyuna giremiyorum yazıyorum acayip 2 satırlık bi hata veriyor neden?
  • arkadaşlar ben brumharta açtım takıldığım konular var nicklerinizi ve girdiğiniz saatleri verirseniz size pm atıp yardım alabilirim sizin içinde sorun olmazsa?
  • ya arkdaşlar bu oyunu bien yokmu bu upgrade olayını , item satmayı , etleri almayı falan kimse bilmiyomu şimdi ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.