evet arkadaşlar öneceki bayramlarda olduğu gibi (sadece 2 bayram ) D sımart bütün kanalları şifresiz veriyordu sanırım bu bayramda da bu gelenegini sürdürecek tesadüf ya Galatasaray Macıda bayrama geliyor hemde D zımpırtıda bu da oluyorki macı şifresiz izliyeceğiz not: uefa kupası macı belki bilmeyen arkadaşlar olabilir bu ne macı diye
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
başlık icin özür yanlış yazmışım isterim olacaktı ve değiştir butonumda yok malesef
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
başlık icin özür yanlış yazmışım isterim olacaktı ve değiştir butonumda yok malesef
ilk ben açayım heyecanıyla oldu galiba.
yok hocam bazen böyle yok yok genelde böyle hatalar yapıyorum şuan dükkandayım hem müşterilerle ilgilenıyorum hemde buraya giriyorum birde nezaman yemek yesem yada nezaman pc basına otursam dükkan müşteri kaynıyor
boşver efsane başlıklar arasına girdi buda işte
Bende kendi müjdemi siterim..
İyi haber oldu bu.Peki uydu üzerinden mi yoksa herhangi bir kanala mı devredecek maçı?
altı üstü bir haber vereceksin. neden küfür ediyorsun ki?
başlıkla ilgili herkes birşey yazmış ben kusur kalmayım.
diğer yayınları belki şifresiz verirler ama uefa kupası maçını bilmiyorum. zaten bu yayınlardan para kazandıklarını düşünürsek biraz zor gibi. yine de umudu kesmeyelim. maç izlemiş oluruz.
Müjdenin gazozounu mu açıcan
Elinize düştük tamam ben birşey istemiyorum ne haliniz varsa görün
Bi yönetici el atsa şu başlığa
başlık
Müjde ?
şaka bi yana inş. dediğin gibi olur
Haberde güzel başlık da.
Herkes böyle müjdesini siterse işimiz var valla
Müjde kim abi?
Aydın doğan öyle birşey yapmaz. Maç saati şifre koyacaktır. O zaman başlık anlam kazanır