Şimdi Ara

Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
7
Favori
24.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor



    Nvidia’nın bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now, çok yakında Türkiye sunucuları üzerinden hizmet sunacak. Nvidia ve Turkcell iş birliği ile GeForce Now sunucuları Turkcell’in Türkiye’deki sunucuları üzerinden hizmet verecek.



    GeForce Now’ın Türkiye sunucularına https://gameplus.com.tr/ adresinden ulaşılacak. GeForce Now powered by GAME+ ismiyle hizmet verecek platform için ön kayıtlar alınmaya başlandı. Sunucular kullanıma açıldığında ilk olarak ön kayıt yapanlar oynama fırsatı elde edecek. Önümüzdeki aylarda lansman yapılıp kullanıma açılacağı belirtiliyor.



    Ön kayıt için: https://gameplus.com.tr/giris



    GeForce Now powered by Game+’ta aylık ve uzun dönemli abonelik seçenekleri olacak. Abonelik ücretleri henüz açıklanmadı.



    Ayrıca Bkz.2si1 | GeForce Now ön inceleme | Güçlü ekran kartı dönemi bitti mi?



    NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ile oyuncular sahip oldukları oyunları donanım yeterliliği gözetmeksizin istedikleri Windows, MacOS, Android ve iOS cihazlarından 1080P çözünürlükte ve 60 FPS ile oynayabilecekler.



    GeForce Now nedir?



    GeForce Now, bulut teknolojisini kullanarak düşük donanımlı PC’nizde ve mobil cihazınızda yüksek grafikli oyunları akıcı bir şekilde oynamanızı sağlıyor. Tıpkı YouTube’dan bir video izler gibi uzaktaki bir sunucuya bağlanıyor ve oyunları düşük donanımlı sisteminizde oynuyorsunuz. Bugüne kadar GeForce Now sunucuları yurt dışında olduğu için akıcı bir deneyim sunamıyordu ancak GeForce Now powered by GAME+ ile gecikme hissi en az şekilde akıcı bir deneyim yaşanacak. Özellikle de online olmayan oyunlar rahatlıkla oynanabilecek.



    Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed serisi, The Witcher serisi, Fortnite, CS GO, League of Legends, Apex Legends gibi 650’den fazla oyunu kataloğunda bulunduran NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+, sürekli güncellenen kataloğu ile en yeni ve popüler oyunları kullanıcıların hizmetine sunacak.



    GeForce Now powered by Game+'ta hangi oyunlar var?



    Şu anda platformda 900'e yakın oyun bulunuyor. Bu oyunları PC, Mac ve mobil cihazlarınızda oynayabileceksiniz. Platformdaki tüm oyunlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



    https://gameplus.com.tr/oyunlar









  • Her şeye olumsuz tarafından bakmaktan vazgeçmek lazım arkadaşlar.
    Birkaç yıl önce Netflix geldiğinde de kotalı internetle Türkiye’de stream servis olmaz. 3 film 5 dizi izleriz internetimiz biter, 4k zaten hayal deniyordu. Ama geldiğimiz noktada Netflix’in milyonlarca Türk kullanıcısı var. Tv kanallarını takip eden, film izleyen kalmadı artık. Amazon Prime, BluTv, Exxen de cabası.

    Özetle bu servis ilk yıl olmasa da 2-3 yıla oturur. Hedef kesimine ulaşır siz merak etmeyin.

    Oyunu oynayabilmeniz için steam veya epic’den halihazırda satın almış olma şartı büyük dezavantaj sadece.
    "Turkcell işin içindeyse o iş olmaz" gibi laflar bana çok komik geliyor. Türkiye'de şuan en iyi operatör ağına sahip firma turkcell'dir, ayrıca fiber internetin Türkiye'ye gelmesinde öncü firma olan superonline'da turkcell bünyesi altındadır. Ne turkcell kullanıyorum ne de turkcell'de çalışıyorum, fakat turkcell iş teklif etse ağlaya ağlaya koşarak kabul edecek kişiler gelmiş burada kör eleştiri yapıyor, çünkü üretim değil tüketim odaklıyız, yazık. Sonra da Türkiye neden gelişmiyor, neden döviz yüksek... Sen ne ürettin de üretene laf ediyorsun???
  • Bulut servislerinin başarılı olabilmesi için 3. Dünya ülkelerine yönelmesi lazım. ABD vatandaşı çok cüzi miktara donanımını zaten alabiliyor.
  • Sıçtık arkadaşlar, pc başından kalkamayız artık
  • Direkt Geforce Now üzerinden bunlara giriş yapamıyor muyuz? Ayrı hesap mı açmak gerekiyor?

  • İşin içinde Turkcell varsa, o iş yaş. Demedi demeyin.

    Ekleme; Yaş dememin sebebi Turkcell'in fiyat politikası. GeForce Now hizmetine ek, bir de Turkcell'e ekstradan para bayılırsak, kimse şaşırmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 19 Ocak 2021; 15:4:22 >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Sence yönelmemiş gibi mi duruyor 🤣🤣 Bence geç bile kaldılar.
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Servis 'Ler'.
  • KinyasKara kullanıcısına yanıt
    Ayrı hesap ve ayrı abonelik lazım.

  • KinyasKara kullanıcısına yanıt
    ilk başlangıç için sanırım bende inceledimde, sonra klasik olarak ulaşabilicez, lansman reklam etc yapıcaklar işte

  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Yani? Bu ülkemizdeki internetin ve fiyatlarının rezalet seviyede olduğu gerçeğini değiştiriyormu?
  • Şu tarz bir servisi bir ekran kartı üreticisinin açması garip geliyor bana.

  • İnternet alt yapısı iyi olmadığı sürece bu servislerin işi zor, nasıl her mahallede elektrik kabloları var aynı şekilde fiber optik kablolar döşenmesi şart.
  • 8, 10 ve 12 megabit hızlara sahip olan çok kişi varken bu iş pek tutmaz. Bu hızlarda interneti olup da üzerine 5 kişinin modeme girmesinden bahsetmiyorum bile

  • Oyunları Download ederek oynayabiliyor muyuz yoksa illa ki stream mi gerekiyor ?

  • Puhahahaha oyunlar arasında sadece witcher 3 var kayda değer. Zaten onu bile GTX 970 full ayarlarda 60 fps kaldırıyor.

  • Şu anda platformda 900'e yakın oyun bulunuyor. Bu oyunları PC, Mac ve mobil cihazlarınızda oynayabileceksiniz. Platformdaki tüm oyunlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Aşağıdaki bağlantı nerde ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $corpi10 -- 19 Ocak 2021; 14:36:15 >
  • smalsrol S kullanıcısına yanıt
    oyunları yüklemene gerek kalmıyor,oyuna sahipsen oynayabiliyorsun.
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Belkide, ben altyapı hız yeterlilik sandım hocam iş yaş deyince, turkcell bu konuda en iyisi olsa da evet fiyat konusu sıkıntılı. Bakalım nasıl bir fiyatlandırma ile gelecek göreceğiz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.