Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben elektrik yapamadığımdan dolayı bilgisayara geçerdim hocam yurtdışı imkanı devlet ünilerinde kısıtlı ama tabi yok değil biraz takip etmen gerek bürokratik işlemleri biraz not ortalaması her şey olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine elektrik bikgisayar inşaat 4 ana mühendislikdie diğerkeri bu ana mühendisliklerin yan dallarıdır.

İş olanaklarına göre veya potansiyele göre diğer ara mühendislikler çok hypelasalar bile bu 4 mühendislik işi götürür.Endüstri mühendisliği istisna hocam onunda nedebini merak ediyorsanız açıklarım

• Emirates_23 E kullanıcısına yanıt
    Sektörü sende az da olsa biliyorsundur borsada en çok kaybeden hava şirketleeş fiyatlarının artmasınve uçak sayılarının azalması bunu gösteriyor he ama ikerşde ne olur açıkcası bilnçmiyorım ben açıkcası çok parlak görmüyorum ancak yer edinebilenler çok memnunlar ünüversite hakkında bilgim yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Keşke okuldaki bölüme sorsaydın tanıtım günlerinde bu prgoram ile ilgili ne diyecekler kaç öğrenci bundan ayrarlandı şu anda neredeler diye onlar daha iyi bir şekilde bilgi verirlerdi.Umarım hacettepe otomotiv gibi çıkmasında :))

hacettepe otomativde ne oldu ki ?
  • hocam abdullah gül inşaat hakkında bi yorum yaparsanız çok sevinirim

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Benim girdiğim yıllarda çok popüler olmuştu yok işte almanca eğitim veriyor direk mercedesle anlaşmalı direk işe alım yapıyorlar 6 yıl okuyacan filan diye iyi reklma yaptılar adamlar daha racing takımı kurmayıp bırak katılmayı bile düşünmediler hepsi mercedesin rahatına mı kavuştu diye böyle oldu bilinmez ama ben pek önermiyorum böyle yerleri özellikle işiniz hazır diyen yerlere uzak durun bir kişi size işe bağlıyorsa burada bir sıkıntı var demektir sizi kurumsal köle yapar en iyi ihtimalle

• Limongillerdengelen kullanıcısına yanıt
    Enerji Şirketlerinin Satın Alma, Dış Ticaret ya da Pazarlama departmanlarında tecrübe kazanırsan sektörü görürsün. Ayrıca çevrede bu şekilde edinebilirsin.
  • Hocam okulu kısa zamanda çok popüler yaptılar ben bu olaya karşıyım tabi her okulumuzun kendisini göstermesi gerek ama bunu bilimsel anlamda öğrencileri eğitme anlamında mezunlarıyla reklam yapması en doğru seçenek ne yazıkki bizde bazı kişilere yaranmak için kullanılan yöntem okullarda da kullanılıyor ama unutulmamalı altı boş zemin gibi düşünebilirsin böyle yerleri tutan bir kaç kolon yıkıldı mı ortada bir şey kalmıyor ha gerçi inaşaat mühendisliği demişsin ben hep inşaat.mühendisliğini okuldan bağımsız olduğuns inanıhorum zaten nerdeyse en dğşük puanla alan ana mühendislik diyebilirim yani bana göre biraz girişimcilik daha önemli okuldan inşaat.mühendisliğinde

• Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    sıralamama yıldız inşaatta geliyor makinede yıldızda makine okunur diyorsunuz ilgi alanım ne bilmiyorum ama yıldız inşatta okuyan yurtdışında çalışabilir mi?

• İnşaat her yerde okunur ya yıldızdan bağımsız inşaata özellik vereyim yurt dışı olarak rusya azerbaycan kırgızistan gibi ülkelerdr çalışan çok fazla kişi var yurtdışında çalışmak için üniversitenin bi önemi yok ha amerikada yada avrupa için durum farklı olabiliyor ama inşaat mühendislerimiz çoğu rusyada azerbaycanda çalışıuor onlarda bizim okullarımıza pek bakmıyorlsr zaten

• Sıkıntı değil ben sizlerin nickleri hatırlamakta zorlanıyorum sen rahatsız etmeyecem söz dediğin zaman baktım hatırladım demesen seni ilk defa yazdın sanacam yani sıkıntı değil yollayın siz zaten ben boş zamanlarımda sizi cevaplıyorum.

Bilgisayar mühendisliğinde evet hocan doğru söylemiş ama tabiki iş yükünün hepsi bitmedi yani yazılım mühendisleri iş yükünü aldılar biraz bilgisayar mühendisliğinin işinin bitebilmesi için daha çok yol var he neden böyle oluyor dersen yazılım sektörü okul yada bilgiye gerek duymaz yani yanlış olduda söyle düzelteyim okuma fırsatı bulamayıp yazılım işine giren bir çok kişi var ve bu kişiler ütopik seviyeye gelen kişiler oluyor o yüzden yazılım işini biraz şey olarak görebilirsin sadece diploma alınarak yapılabilen meslek olarak görme çoğu makine mühendisi mezun olduktan sonra yazılım işine giriyor bir nedenide artık günümüzdeki girişimlerin çoğu bilgisayar ortamında gerçekleştiğinden dolayı diyebilirim.

Son tercihe ben normalde endüstri mühendisliğini seçerdim ancak o dediğin ilde okumayı istemediğimden gazi imalatı seçebilirdim diyebilirim ama gene düşünürüm imalat mühendisliğinin ben makine mühendislerinden fazla bir bölüm koparacağını sanmıyorum o yüzden endüstri mühendisliğini seçerdim kendimi geliştirmeye odaklanırdım

• itü inşaatın iniglizcesi mi türkçesi mi inglizcede tek sınıf açılıyor türkçede birden fazla sınıf açılıyor hoca seçme imkanın var ve ingilizceden de ders alabiliyorsun ama yurtdışı düşünüyorum o yüzden pek bir eksisis olur mu
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağolun.
  • Küçük illeri sevmiyorum hocam üniversiteyi büyük illerde okuyacan vizyon katmalı üniversiteler yoksa bir odaya 6 kişi koyarlar hadi okuyun derler oda diploma buds diploma derler okul vizyon katmalı o yüzden şehiride özel olmslı

• antinikuntini A kullanıcısına yanıt
    Okukun verdiği ingilizceyi fazla düşünme yurtdışı için kendi ingilizce seviyen iyi olmalı ha okul olarak okuyabikiyorsan ingilizce oku terimleri ingilizce vilmen senin yararına ama türkçelerindende uzaklaşmayacak kadarda türkçesini bilmen sana artı özellik

• Koreli01 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

• Valla hepinizi cevapladım diye biliyorum kusura bakmasın cevaplamadığım varsa gözden kaçırmışımdır özel mesaj içinde geçerli bu

• Tercihler bitti galiba bende yavaş yavaş otomobil sayfalarına doğru geçiyorum arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olur inşallah

• Gençler ne yaptınız sonuçlar açıklanmış umarım istediğiniz gibi olmuştur

• Önceden soran olmuş ama ben yinede metalurji ve malzeme mühendisliği hakkında bilgi almak istiyorum.

Hocam bu mesleğin türkiyede ki değeri tam olarak ne ? İnternette çok fazla bilgi kirliliği var, geneli kapsayan düzgün bir bilgi maalesef yok. Sizin çevrenizden kaç kişi, hangi koşullarda iş bulabildi ? İşsizlik oranı, sizin gözleminize göre hangi seviyelerde ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.