Şimdi Ara

muhendis olup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhendis olup 6bin+ kazananiniz var mi? Yurdisina gitmek icin ne yapilmali. Sartlar ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi bir yerde okuman lazım.

• mühendislik sayılır mı bilmem ama deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyorum.ömrün yurt dışında geçiyor(okyanuslarda ).Yeni mezun biri 6 bin lira ile başlıyor.bildiğin kaptanlık.ayrıca gemi makineleri işletme mühendisliği var onlarda aynı parayı alıyorlar hemen hemen ama mühendislik yapıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Navigator -- 27 Aralık 2014; 17:09:03 >
  • bi ton tanıdıgım var kendini geliştir tahmin edemeyecegin kadar kazanırsın bu her meslekte böyle zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: emra456

Çok iyi bir yerde okuman lazım.

Mühendisliğin içinde olmayanların konuşmaları bu şekilde olacaktır. Şuan çok iyi yerde okuyup 5 kuruş para kazanamayan ve çok kötü ünilerde okuyup çok paralar kazanan o kadar çok örnekle iç içeyim ki anlatamam.
  • parası iyide düzgün bir aile hayatın olmaz işte. ama diyorsan ben yalnızlığı severim aile kurmayı düşünmüyorum okyanuslarda aylarca kalmak isterim ozaman mükemmel bir iş.
  • mümkün değil o söylediğin mebla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mühendislik ögrencisinin 3. 4. sınıftayken yolunu dogru çizmes, lazım.kendini iyi tanıyıp dogru sektörde calısırsan 5-6 binler cok da büyük para degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

parası iyide düzgün bir aile hayatın olmaz işte. ama diyorsan ben yalnızlığı severim aile kurmayı düşünmüyorum okyanuslarda aylarca kalmak isterim ozaman mükemmel bir iş.

şuan denizci tanıdıklarımın çoğu evli ve çocukları var.doğru kişiyi bulursan neden olmasın.ha şöylede bir durum var ben de şimdilik evlenmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavgala Bey

mümkün değil o söylediğin mebla

Ama cogu kisi size katilmiyor. Muhendis misiniz?

Bu arada konuya yorum atanlar muh.olup olmadiklarini yazarsa daha iyi olur.

• Her hafta düzenli olarak açılıyor bu konu.

• Oku toktor ol evlat mühendislerin açlıktan ağızları kokuyo bu devirde. Sana bi abi tavsiyesi. Türkiyede mühendise eskisi gibi rağbet yok.

• Bütün mühendislik öğrencileri bunun hayalini kurar ama özel sektör hayalleri yıkmak için elinden geleni yapar.
  • Torpil olduktan sonra bunları kafana takma. Dayın varsa 6 bin liran cepde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayslee Collins

mühendislik sayılır mı bilmem ama deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyorum.ömrün yurt dışında geçiyor(okyanuslarda ).Yeni mezun biri 6 bin lira ile başlıyor.bildiğin kaptanlık.ayrıca gemi makineleri işletme mühendisliği var onlarda aynı parayı alıyorlar hemen hemen ama mühendislik yapıyorlar...

Aynen.Bende DUİM okuyorum.

• Bir mezun olarak arkadaslarim ee endustri makina yazdi. Gida yazan arkadasim vardi. Bunlar sizce hata mi yapti? Gidacinin isi zor. Ama eeci cukurovada universite baya bir katkida bulunmaz mi?

Bir de yorum yapanlar lutfen muhendis olup olmadigini belirtsin ki isin icindeki adamdan alalim tavsiyeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavgala Bey

mümkün değil o söylediğin mebla

Degil mi?

• Kazanamazsın birikimin ve aile desteğin yoksa.
  • Herkes hakettiğini kazanır, kimin ne kadar kazandığını sormak boşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

Orijinalden alıntı: emra456

Çok iyi bir yerde okuman lazım.

Mühendisliğin içinde olmayanların konuşmaları bu şekilde olacaktır. Şuan çok iyi yerde okuyup 5 kuruş para kazanamayan ve çok kötü ünilerde okuyup çok paralar kazanan o kadar çok örnekle iç içeyim ki anlatamam.

Hocam ama şöyle birşey var iyi bir yerde okuyup 5 kuruş kazanamayan çok azken, çok kötü ünilerde okuyup çok para kazanan da bir o kadar azdır.

..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.