Şimdi Ara

Muharrem İnce 'Yeniden Cumhurbaşkanı Adayı Olacağım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muharrem İnce "Yeniden Cumhurbaşkanı Adayı Olacağım" Deyip Erdoğan'a Çağrı Yaptı

Erzurum'da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce, önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirterek "Ben kutladım. Erdoğan'ın da beni kutlamasını beklerim" dedi.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na kazan kaldıran Muharrem İnce, sürpriz bir çıkışa daha imza attı.

"ERDOĞAN DA BENİ ARAYACAK"

Erzurum'da partililerle bir araya gelen İnce, önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirterek "Başarının yolu nerede hata yaptım demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim" dedi.

"SEÇİMİN 5 YIL SONRA OLACAĞINI KİMSE GARANTİ EDEMEZ"

Ziyarette, İYİ Partili bir kişinin "Sizi Erdoğan'a rakip olarak görüyorduk ne oldu da bizim ülkemiz elimizden kaydı gitti" sorusuna İnce şu yanıtı verdi: "Birincisi ülke elimizden kayıp gitmedi onu düzeltelim, ülke hepimizin ülkesi. İkincisi, siyaset uzun nefesli bir iştir. Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminin 5 yıl sonra olacağını kimse garanti edemez, bakarsın 2 sene sonra oluverir. Onun için hazırlıklı olmak lazım. Hepimizin cumhurbaşkanı olarak yola çıktık. CHP'nin adayıydım, tabi ki CHP"nin milletvekilleri oy birliğiyle beni aday gösterdiler ve 41 yıl sonra yüzde 30 barajını geçtik. Bunu başaracağız, hep birlikte başaracağız."

"EVET YENİDEN CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

İnce, 24 Haziran seçimlerine işaret ederek, "Ülke elimizden kayıp gitmez, ülke bizim ülkemiz, hepimizin ülkesi, ben buradayım, yani bir yere gitmedim. Bu birinci raunttu, devam edeceğiz, daha buradayım. Yeniden cumhurbaşkanı adayı mısın evet yeniden cumhurbaşkanı adayıyım." diye konuştu.

Kaynak :https://www.haberler.com/muharrem-ince-onumuzdeki-donem-yeniden-11015445-haberi/

Başarısızlık en iyi öğretmendir. Zafer hazırlanmaktır, umutlandık, güldük. İnanıyorum bir gün bir şeyler değişecek, güneş açacak ve o ışık altında toplanıp aydınlık yarınlara koşacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 12 Ocak 2019; 16:49:2 >

• Bence doğru bir hareket. ABD'de başkan adayları seçime yıllar öncesinden hazırlanıyor. Türkiye'de cumhurbaşkanı ve belediye başkanı adayları da seçime yıllar öncesinden hazırlanmalı ki güvenip oy versinler. Bu olmayınca, tanınmayan rakiplerine oy vermektense tanınan iktidardakilere oy vermek seçmenin kolayına kaçıyor. Bu da sandıktaki adaletsizliğin sahadan itibaren başlaması demek oluyor.
    Hile mi vardı da 50 bin avukatla ysk'nın kapısına gidecekti? Hile yapılan sandıklar zaten iptal edildi. Oy farkı da 500 bin değil 10 milyondu. Ne yani %49,9'la ikinci tura kalsaydı muharrem ince mi kazanacaktı :D?
    Şizofren lafını etme konusunda da gayet haklı, neymiş muharrem ince kaçırılmış bilmem ne. Chp'li kesimin de akp'lilerden bir farkı yok zeka seviyesi olarak
  • 500 binlik oy farkına 10 milyon diyip ,seçim gecesi 50bin avukatla ysk da olacağım dedikten sonra ortadan kaybolup ertesi gün öğlen sularında basın açıklaması yaparak millete yine şizofren der mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 16 Ocak 2019; 4:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

500 binlik oy farkına 10 milyon diyip ,seçim gecesi 50bin avukatla ysk da olacağım dedikten sonra ortadan kaybolup ertesi gün öğlen sularında basın açıklaması yaparak millete yine şizofren der mi acaba?
    daha salakça bir yazı olamazdı. muharrem ince, keşke sadece şizofren demekle kalmasaymış.
  • Kilicdaroglu bu adami yedi bildigin,partiyi cift basli gosterip bu adami kazanamayacagini bile bile secime surdu ve yedi, baska hic bir aciklamasi yok muharrem beyede onerim once chpdeki koltugu alsin sonrasina bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce , erdoğanı çok korkuttu ve hile olmasa her tülü ince bunu geçecekti.

Gelecek ve umut bu adamda .

Adamın konuşması bile bi güzel.
  • Umut fakirin ekmeği işte

• Bence doğru bir hareket. ABD'de başkan adayları seçime yıllar öncesinden hazırlanıyor. Türkiye'de cumhurbaşkanı ve belediye başkanı adayları da seçime yıllar öncesinden hazırlanmalı ki güvenip oy versinler. Bu olmayınca, tanınmayan rakiplerine oy vermektense tanınan iktidardakilere oy vermek seçmenin kolayına kaçıyor. Bu da sandıktaki adaletsizliğin sahadan itibaren başlaması demek oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben T.C vatadaşı değilim oy kullanamıyorum ama seçim gecesi yaptıklarından sonra güven kazanabileceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 12 Ocak 2019; 23:17:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi yüzle
    ben %30 oy aldım parti başganlığı benim hakkım diyen birine güven olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adamdaki azim bende olsa nerelere gelmiştim ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen seçimdeki gibi pkk yandaşı chp den değilde bağımsız yada kendi partisini kurup çıkarsa iş görür
    akp ne kadar hainse bu devlete chp de benim gözümde odur. dersimli kürtçü alevici bir partiye asla oy vermem ben açık net !
  • Erdoğan dan tek farkı diplomalı olması. Geçiniz.

• Hahahaha geçti artık o iş bay Muharrem.Sende kilicdaroglu gibi üst üste yenilgiler mi istiyorsun?

• Kendisini çok yüksek lanse ediyor. Ecevit 77 seçimlerinde CHP'ye %43 aldırmıştı. Tabi o zaman seçim barajı yoktu iktidar olamadı 13 vekil eksikle.
  • RTE bey şöyle konuşuyordu :

"Ahdim olsun doları düşereceğim, ahdim olsun enflasyonu tek haneye indireceğim, ahdim olsun faizi indirceğim" diyerek başkanlık için oy istedi ama milyonları bir kez daha ters köşeye oturttu...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.