Şimdi Ara

Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bir parti kursa oy verir misiniz? [Anket]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bir parti kursa oy verir misiniz? [Anket]

(En Son Oy Tarihi: 21.11.2020)
Giriş
  • Evet soru açık. Ben verecek çok insan görüyorum çevremden. HDP ile anayasa yapılması, "Atatürk" diyemeyen il başkanı falan derken çevremdeki birçok Millet İttifakı seçmeni böyle bir parti beklediğini belirtiyor. Bakalım forum ne diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 16 Kasım 2020; 21:55:47 >

• Çevre derken akp gençlik kollarındaki çevre mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

CHP'nin %70-80 arası oy aldığı bir ilçede oturuyorum. Kendim de 8 yıl CHP'de siyaset yaptım boş yapma.

PKK ve FETÖ'ye karşı kim varsa muhalefet partileri tarafından tasfiye edilmeye çalışılıyor.

• vermem

• İnce'ye bir kere verdik, attığımız oya bile sahip çıkamadı. Bu saatten sonra rakı arkadaşlarıyla siyaset yapar anca. İmamoğlu ve Yavaş'a baktıkça, kıskançlığından ne yapacağını şaşırdı garibim.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

Kurduğu seçim sistemi çöken, İnce'nin altını oyan CHP Genel Merkezi'ne ve 72 yaşındaki genel başkanına 11.seçimini kaybetmesi için oy vereceksin ama. Seni twitter'da da görüyorum, ekşide de varsın galiba. CHP'nin hangi belediyesinde çalışıyorsun merak ettim Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bir parti kursa oy verir misiniz? [Anket] 

• Partinin ismi de Adam kazandı partisi olsun
    Muharrem İnce ye bir kere şans verildi. Ikinci şans sadece hakedene verilir bence haketmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızgınjapon K kullanıcısına yanıt

Allahtan "ermeni soykırımını savunma partisi" ya da "Sakine Cansız Partisi" vs. değil Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bir parti kursa oy verir misiniz? [Anket] 

İnce Yalova seçimlerini sandıkların üzerinde uyuyarak kazandırmıştır. Ümit Özdağ'ın ise referandumda oylara sahip çıkışı dün gibi aklımızda. O sırada Kılıçdaroğlu genel merkezde oturuyordu...

• Niye olmasın? Ychpden daha umut verici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Kurduğu seçim sistemi çöken, İnce'nin altını oyan CHP Genel Merkezi'ne ve 72 yaşındaki genel başkanına 11.seçimini kaybetmesi için oy vereceksin ama. Seni twitter'da da görüyorum, ekşide de varsın galiba. CHP'nin hangi belediyesinde çalışıyorsun merak ettim  

Bunlar hep yalancıya bir şey yapmadıklarından oluyor işte. Twitter'ım yok, ekşi'de de yazmıyorun. Sabah akşam muhalefeti karalayıp iktidarı yalama görevini yerine getirmeye çalıştığına göre senin paranı veren birileri var.

Millet İttifakı, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Muğla gibi ülkenin en büyük şehirlerini kazandığına göre gayet iyi yönetiliyor. Tabii ki oyumu Millet İttifakı'na vereceğim.

• nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Burada akp propagandası yapanlar hep ceğabede yöneticiymiş. Sonra doğru yolu bulmuşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ümit oDag işin içine girdimi o iş yaş

• İnce boş konuşmaktan başka birşey yapmadı. Tutturdu bir kuantum vb. anlamadığı şeyler, millet kanacak zannetti.

• önüne gelen parti kuruyor memlekette tabiki de vermem bu ikisi parti kurarsa bunlara oy vermekle akp'ye oy vermek arasında fark olmayacak

öyle parti kurmak kolay bir şey değil ayrıca bu iki isim o parayı nerden bulucak bilmiyorum bu iki isim parti kurarsa ben işkillenirim her türlü

bunların ikiside gündem değiştirmek için kullanılan kuklalar benim gözümde

• Yıl olmuş 2020 hala tek şahıs partilerinden medet umuluyor.

Türkiye tek bir şahsın öne çıktığı 40 tan fazla parti var.

bir partinin başarılı olması için kadro hareketi şart.

akp bir kadro hareketiydi, iyi parti de öyle.

bir partide tanınmış 20 tane isim sayamıyorsanız o partiden bir cacık olmaz.

örnek deva partisinde Ali Babacan dışında tanınmış kişi var mı?yok. o halde bu partiden bir şey beklemek mantıklı değil.

• alacakları oy toplamı: 0,00000000000001

• Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bir parti kursa oy verir misiniz? [Anket]

Abdulkadir Selvi'nin mazisini yazmaya gerek var mı? Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bir parti kursa oy verir misiniz? [Anket] 

• sonuna kadar ümit hoca

zaten onun için iyipe oy verdim pişmanım

• Vaatlerine bakmak lazım, hakikaten ülke çıkarına yönelik içeriklerde neden olmasın

• Anket tutmadı ya. Şöyle bir 500 kişi katılsaydı da görseydik. Şu an itibariyle katılanların %37'si kesin veririm ya da verebilirim diyor. %63 de vermeyeceğini belirtmiş. Ben forumda katılım yükselirse Kesin veririm+Verebilirim toplamının %45 civarı olabileceğini düşünüyorum. Geçenlerde sadece Muharrem İnce için ekşi sözlükte yapılan bir ankette %50 civarı çıkmıştı Kesin veririm ve verebilirimler. Belki Ümit Özdağ ismi negatif bir etki yaratıyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.