< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Muharrem İnce Nerelerde?

-
-
chp başına gecmek için kafa yoruyor
-
Hocam trolleme be valla ciddi soruyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gercekten öyle :D
-
Adam parti kurdu hocam. :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
m.ince sıfıra sıfır...bitmiştir....
-
En son iki gün önce sanırım tekirdağ örgütü istifa etti. Sebebi toplantıda chp'nin başına geçeceğim demesi. Bugünde Kuşadası teşkilatı komple istifa etti
İnanılmaz yazık etti kendine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi ya yeni duyuyorum sağ ol hocam.
-
Adamın özel gücü kritik anlarda arazi olmak herhal.
-
Bırakıp Yalova'da organik tarım işine başlasın artık ya da emekliliğin tadını çıkarsın.
-
ince chp yönetımıne karşı son derece saygısızca davranmıştır. affedilir bir olay degıl....çelebiyı de yanına göturdu,kandırdı diyelım, çelebiden partıden ayrıldı.çelebi bile chp yöetımıne haince davranmıştır.chp yönetimi çelebiye her turlu destegı vermıştır. asker insan biraz mert olmalı mmert...
-
muharrem ince zafer partisi ile 3. bir ittfak kurmazsa tarihten silinecek çok pasif kaldı
-
en son çiğköfte işine girmedi mi o? çiğköfte satmıyor muydu? (Şener Şen züğürt ağa filmi geldi aklıma, ağalıktan düşünce en iyi yaptığı işe giriyordu, sokakta çiğköfte satıyordu)
-
Kendimi bildim bileli Özdağ'ın demografi üzerine muhabbeti vardı, zaten kaç sene önce buna dair kitap da yazdı ama İnce'nin en azından Özdağ gibi bir mesele üzerine yoğunlaşması ve iddiası da yok. Bence tarım işlerinden yürüyüp tarım bakanlığını kovalasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 6 Mayıs 2022; 4:30:50 > -
En Beğenilen Yanıtlar

m.ince sıfıra sıfır...bitmiştir.... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X