Şimdi Ara

Muharrem İnce basın toplantısında TRT'yi böyle kovdu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla sen ne kadar uyduruktan önemsiz şeyler dersen de. Önemini gördük 24 haziranda.

Muharrem İnce :"Adam Kazandı!" NOKTA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Hocam valla sen ne kadar uyduruktan önemsiz şeyler dersen de. Önemini gördük 24 haziranda.

Muharrem İnce :"Adam Kazandı!" NOKTA.
    Asimile olmuş arap hayranı yobaz konyalı çok dikkat çekiyorsun, dikkat et.
  • Muharrem İnce tavrıyla birlikte kimseyi kırmadan tepkisini gösterdi. Tebrik ederim kendisini kaliteli bir insan.
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Kaybetmesinin sebebi onların hiçbiri değil kardeşim, gayet tabii haklıyım, eğer çok hassas
    olsaydı bu seçmenler gidip Erdoğan'ı desteklemezdi, yukarıda saydığım sebeplerden ötürü.

Kaybetmesinin sebebi ideolojik saplantı, ülkedeki.

Bugün dinliyorum, iki Ak Partili seçmeni diyorlar ki, Allah izin vermedi Erdoğan'ın düşmesine.
    Allah onun yanında diyor, kafayı sıyırmışlar.

Sordum, dedim ki, bu seçim süresinde Erdoğan'ın vaatleri ne biliyor musun, hiç dinledin mi?
    Hiçbirini bile bilmiyorlar. Hiçbir şeyi takip bile etmemişler, çoğu da böyle.
    Muhalif seçmenlerde de var benzerleri.

Asıl sorun seçmenlerin zihnine 7/24 sürekli pompalanan o hain bu hain lafları işte, yazık bu memleketin haline...
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın işte..

Bende yukarıda buna benzer şeyler anlattım. Rte 16 yıldır farklı birşey yapmadı. CB mitingleri bile standarttı. Ona seçim kazandıran şey karşısındakinin eksiklikleri. Bu sadece ince için değil, KK için de öyle bahçeli için de öyle.

• Sen böyle devam et koç.

Senin gibi insanlar oldukça, daha kendinizi çooook paralayacaksınız çooook. Hahahaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Hiç de öyle bir şey demedi. Gayet sakince ve esprili bir biçimde gönderdi.

Milletin parasıyla yanlı yayın yapan ve adamın üç tane büyük mitinginin
    1 dakikasını bile yayınlamamış tetikçilerin orada işi yok.

Zaten emekçilere karşı bir şeyimi yok, dedi. Onlara kahve ikram edeyim, dedi.
    Erdoğanın hatalarını da saydı ama demokrasi gereği tebrik etti ama trt yi dışarı aldı demokrasi de çelişki olmaz bizler koyun değiliz her yaptığını onaylıyalım tapalım bizler laik insanlarız bir hata yaptığında direk söylemeliyiz , heeeey hüüüy diye bağırdı demedim bağırana benzedi dedim sadece o karar için onun dışında Türkiye nin kurtuluşu İnce dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 27 Haziran 2018; 15:9:23 >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Evet, adam demokratik hakkını kullandı ve kendisinin bir haberini bile yapmayan trt yi dışarı çıkardı. Gayet de klas bir şekilde yaptı. TRT'yi Ahaber'den, ATV'den ayıran şey doğrudan milletten aldığı vergilerle halka değil, sadece Ak Parti için çalışan boş bir kurum olmasıdır.

Bence yanlış değil. Haber alma hakkı diyorsanız içeride 90 tane haberci var zaten. Sağır sultan duymuştur okumuştur konuşmasını.

Bunun tartışmasını yapmak bile saçma...

• quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

81 milyonun cumhurbaşkanı olacaktı di mi bu adam? basın özgür olmalı susturulmalı di mi? klasik chp anlayışı. işine gelmeyince hemen ötekileştir.
    Keşke diğer basın mensuplarıda tepki koyup onlarda çıksaydı dışarı, ne şahane olurdu.
  • Özel kanallar basın özgürlüğü çerçevesinde istediği şekilde taraflı yayın yapabilir(A Haber , HalkTV , ATV v.s..)
    Ancak TRT neticede devlet televizyonu ve TRT payı bütün halktan alındığına göre seçimler için ayrılan yayın süresinin tüm adaylara/partilere eşit şekilde dağıtılması gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi climanjero -- 27 Haziran 2018; 16:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bos konusmayin, oy vermekle habercilik yapmak ayni objektiflikte olmayi gerektirmez. devlet degil hukumet televizyonu olursa kovmakla az bile eder.

Alıntıları Göster
    Sen onu boşver taciz ettiği kadının 8 bin lirasını vermişmi asıl o önemli. Adamın kendi köyü sizin kadar arkasında durmadı. Birini tanımak istiyorsanız gidin komşusuna köylüsüne bi sorun önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Çok anormal karşılamıyorum tepkisini de yaptığı yanlış. Kucaklayan Başkan istiyor ancak TRT'i yok sayıyor. Tamam TRT bariz hükümet yandaşlığı yapıyorda hangi kanal taraf tutmuyor ki ? Keza TRT birçok kere de mitingleri haber olarak gösterdi (mitingi komple veya canlı değil.).

İnce iyi bir siyaset yürütüyor ama bazı konularda dikkat etse oy oranını bir sonraki seçimlerde ciddi arttırabilir. Buna kendi engel olmamalı.

Özellikle Apolet, demirtaş, trt, yerli oto önemli oy kırdığı noktalar.
    TRT özel kanal değildir. Aynı şekilde devletin kanalı olması ona seçim kanunları çatır çatır çiğneme hakkı vermez.
  • benim oy verdiğim adamı yayınında göstermeyen bir kanala neden vergi ödüyorum ki ?

40 milyon oy atıldıysa akp ye oy verenlerden alın vergiyi

banane ?
  • Az bile böyle yalakalara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bosgezen B kullanıcısına yanıt
    5 mesajli aktrollmus :)

• Çocukluğumun Trt'sini geri istiyorum;rahmetli Kenan Onuk'la Olimpiyatları yayınlayan,öğleden sonra lig maçlarını canlı yayınlayan,Susam Sokağı,Barış Manço'lu Adam olacak çocuk,Pazar günleri öğlen rahmetli Hikmet Şimşek ile klasik müzik veren,aynı gün öğleden sonra Erkan Yolaç'lı evet hayırlar,Pazar stüdyosundaki rahmetli Cenk Koray,Devekuşu Kabare...uzar gider bu liste

Benden kestikleri vergiler at gözlüklü propaganda için kullanılıyor,saçma sapan 3 kuruşluk dizilere cahil cukelayı gazlamak için kullanılıyor,esas ona üzülüyorum.
  • trt'ninde umurundaydı gitsin partisini terör örgütlerine verdiği desteğe iki laf etsin. Ağzından ne çıktıgı belli olmayan adamı televizyonda kim canlı çıkarır allahını seversen. Utanmasa Apoya özgürlük diyecek kadar ileri gitti geçen ramazanda içki içip alem yapan adam bu ramazan şeçime denk geldi diye camiden çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Umutsuzlugu kapilmak cok daha kotu arkadaslar. Icinizde umutla yasamalisiniz ki yarina uyanmak isteyesiniz. Elbet bir seyler duzelmek zorunda, surekli kotuye gidis diye bir sey yoktur. Mecliste 8 parti aktif gorev aliyor artik. Bu ne kadar degerli bir sey. 8 farkli gorusun fikirleri tartisilicak ve ortak paydada kararlar alinacak. Evet tek kisilik yetki cok tehlikeli gozukuyor ama bu halk ulkesini felakete surukleyecek bir durumda 15.temmuz'u nasil durdurduysa bu halk bunada engel olacaktir. Bizler ulu onder Mustafa Kemal Ataturk'un emanite sahip cikacak gencleriz. Isyan edip umutsuzca beklemekten cok daha fazlasini yapabiliriz.
    Hocaaaam bu neyin kafası, yazdıklarının hepsini okudum, fikir çatışması hat safhada
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Erdoğan da benim demokratik hakkım diyip onu bunu yasaklıyo :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.