|
Arkadaşlar son zamanlarda muhalefet partilerinin amaçları hakkında ciddi şaşkınlık içine girmeye başladım. Altılı masadakiler; bu ülkenin zaten hali ortada, biz de iyi kötü meclise girelim kafamıza göre sorumluluk olmadan iyi kötü takılalım, zaten kazansak da hiçbirşeyi düzeltemeyiz diye düşünüyorlar sanırım. AKP yine kazansın biz de arada atarız tutarız yine yolumuza bakarız mı diyorlar. Ben artık davranışlardan öyle anlamaya başladım. Seçim kaybetmek için, AKP'ye puan yazmak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. Başörtü meselesinin ortaya atılması alakasızlığın dikalasıydı. Halen adayın söylenmemesi. Neyin kafasını yaşıyorlar anlayamıyorum. Seçim kazanmak isteyen bir topluluk böyle davranmaz. Muhalefet kesinlikle seçim kaybetmek istiyor. Ve ben buna çok üzülüyorum. Kendi geleceğim, çocuğum olursa onun geleceğinden çok şüpheliyim. Kahve içmenin bile lüks hale geldiği ülkede nasıl bir gelecekten söz edeceğiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 12 Kasım 2022; 11:46:11 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt