Bildirim
muhabbet kuşumun gözleri şişti yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
veteriner lazım çok kötü olmuş geçmiş olsun _____________________________ ... -
salı günü götürebilirim ancak sizce birkaç gün daha dayanabilirmi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aksamyildizi
salı günü götürebilirim ancak sizce birkaç gün daha dayanabilirmi
Kuşun durumu iyi gözükmüyor. En kısa zamanda veterinere götürülmeli.
Saygılar._____________________________ -
Alem adamsınız vesselam. Burada konu açacağınıza götürsenize bir veterinere. -
noldu götürdünmü vete. ? merak ettim nası bi hastalık ki o.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Alem adamsınız vesselam. Burada konu açacağınıza götürsenize bir veterinere.
üstad mesajı yazdıgım saate bakarmısın 00:42 pazartesi günüde izin alamadım işyerinden salı günü erkenden götürdüm veterinere doktor vitaform verdi günde suyuna 4-5 bugday tanesi kadar koy dedi ama kesin tedavi olacak diye birşey söyleyemem dedi çünkü bu virüsler dirençli olabiliyormuş 4-5 gün kullan gelişme olmazsa ilacı degiştirelim dedi kafesinide ayırdık bulaşıcı bi hastalıkmış ilacı verdik ama geç kaldık heralde bugün fındık vefat etti boncuk (eşi) bekar kaldı

-
Başınız sağolsun.
Saygılar._____________________________ -
başınız sağolsun.
quote:
Orijinalden alıntı: aksamyildizi
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Alem adamsınız vesselam. Burada konu açacağınıza götürsenize bir veterinere.
üstad mesajı yazdıgım saate bakarmısın 00:42 pazartesi günüde izin alamadım işyerinden salı günü erkenden götürdüm veterinere doktor vitaform verdi günde suyuna 4-5 bugday tanesi kadar koy dedi ama kesin tedavi olacak diye birşey söyleyemem dedi çünkü bu virüsler dirençli olabiliyormuş 4-5 gün kullan gelişme olmazsa ilacı degiştirelim dedi kafesinide ayırdık bulaşıcı bi hastalıkmış ilacı verdik ama geç kaldık heralde bugün fındık vefat etti boncuk (eşi) bekar kaldı
üzüldüm.muhabbetlerimiz hastalandığı zaman düzelmesi pek mümkün olmuyor maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 21 Temmuz 2011; 12:15:38 >_____________________________ ...
-
siz sağolun arkadaşlar gerçekten kuş deyip geçilmiyo insanın alıştıgı birisinden ayrılması gibi zor oluyo _____________________________ -
yeminle gözlerim doldu ağlayacağım herhalde ben hayvanlar konusunda çok duygusalımdır
benim muhabbet kuşununda gözü kapandı ne yapcam bilmiyom -
bnm muahbbet kuşumda öyle 1 gözü şiştii nerdeyse az bişey kaldı gözleri kapandıı ve birisi duvara cam attı ve onun duurdurğu yere acaba camdan mı şiştii geldide _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler