Şimdi Ara

muhabbet kuşu aldım hasta gibi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuş iyileşti kakası normale döndü yemek de yior yanımda kalabilir artık sabaha kadar düzeldi bende anlamadım sadece yavru diye çok yaramaz kafasını her yere sokuyor .

arkadaşlar yeni muhabbet kuşu aldım kuş çok durgun normalde yeni kuş alınca elini uzatınca parmaklıklardan ısırması saldırması gerek bu tepki vermiyor ya da kaçıyor dışkısını da ishal olarak yapmış hasta mıdır iade etmeli miyim beklemeli miyim düzelir mi yeni aldım diye ürkek midir anlayan varmı ? neden böyle hasta mıdır .

kuş ishal bugün 6 da aldım kuş sadece ishal sıçıp duruyor yemek yemiyor kaçmıyor da normalde yeni kuş alınca elini ısırır uzatınca bu ısırmıyor tepki vermiyor ya da kaçıor kendi haline bırakınca da oturuyor sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 26 Kasım 2017; 19:24:12 >

• iade etmeyi cidden düşündünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Leopold -- 25 Kasım 2017; 21:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

iade etmeyi cidden düşündünmü

iade değil hasta ise götürüp sağlam kuş vermesini isteyeceğim daha bugün saat 6 da aldım .

Orijinalden alıntı: break the cycle

iade etmeli miyim diyor ya şaka gibi insanlardaki hayvan sevgisine bak. umarım daha beterini olursunuz.

ben doktor muyum alıp eğitmek için kuş aldım daha bugün saat 6 da bana hastalıklı kuş verdiyse satanın suçudur ben sağlam kuş istedim .
    Daha Fazla Göster
  • facebooktaki muhabbet kuşu gruplarına bak kardeşim

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • Alışmamış henüz . Üzerini ört ve Işık’ları kapat 1-2 gün öyle dursun . Yem su ver sonra yavaş yavaş alıştır

Orijinalden alıntı: Yasir3

Alışmamış henüz . Üzerini ört ve Işık’ları kapat 1-2 gün öyle dursun . Yem su ver sonra yavaş yavaş alıştır

kuş ishal bugün 6 da aldım kuş sadece ishal sıçıp duruyor yemek yemiyor kaçmıyor da normalde yeni kuş alınca elini ısırır uzatınca bu ısırmıyor tepki vermiyor ya da kaçıor kendi haline bırakınca da oturuyor sürekli

• İade etmek yerine suyuna katılan vitaminli damlalardan al düzelir 1-2 güne. Aldığın yere geri götürürsen alır atar kafese uğraşmaz hiç yazık olur hayvana.
    Bilinmez neleri götürür zaman.
  • Kömür içeren kum al yedir, ishali muhtemel geçirecektir

http://www.hepsiburada.com/eurogold-kus-kumu-350-gr-p-PTM451-3009

Orijinalden alıntı: em2018

sıcak bbiyere koy dışkısı sertleşmesse geri ver. kuş bu ayda alınırmı havalar soğudu. kuş nisanda alınır ve yavru kuş alınır kardeş.

sağlam kuş olduktan sonra ısıtıcı yanmayan odaya koy orda da yaşar üşümez hasta olmaz ama bunlar rüzgarda mı bıraktı ne yaptı ceyran yer ise hasta olur normal soğuk etkilemez.
    Bilinmez neleri getirir zaman.
  • Geri vermek ne ya malmı bu hayvan !bozukmu çıktı ? Değişimmi talep ediceksiniz ?patates haşla,ez, ufak ufak yedir. İshali düzelmesse veterinere götür bi zahmet. Gerçi veteriner parasıyla iki kuş alırsın dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerry Way -- 25 Kasım 2017; 23:45:45 >

Orijinalden alıntı: em2018

ısıtıcı olmayan odada olmaz kuş. üşür ve resimdeki gibi dışkısını yapar.ben o işleri 1993-1998 arasında yaptım kardeş.

ben 2011-2012 de 2 sene muhabbet kuşunu çatıda odaya koydum hiçbir ısıtıcı olmadan kapalı alanda ceyran falan olmadan yaşadı hiç bir şekilde hasta olmadı yemini yedi suyunu içti tek başına kalmasına rağmen hiç küsmedi salınca omzuma kondu oynadı sonra eş aldım ona eşi yumurtaların üstünde öldü bu da eşi ölünce bunalıma girdi 3 ay sürmedi öldü eş almasam hala yaşardı .

Orijinalden alıntı: Kerry Way

Geri vermek ne ya malmı bu hayvan !bozukmu çıktı ? Değişimmi talep ediceksiniz ?patates haşla,ez, ufak ufak yedir. İshali düzelmesse veterinere götür bi zahmet. Gerçi veteriner parasıyla iki kuş alırsın dimi ?

param yok param kendi aç karnımı zor doyuruyorum şu zevksiz hayatıma eğlence olsun diye kuş alıyorum o da hasta çıkıyor eşşek gibi değiştirecek ben hasta kuşu ne yapayım bakıcam iyileştirmeye çalışacam en olmadık yerde ölecek yok ya ben kuşa bağlanıyorum ölünce üzülen ben oluyorum sonra en başından ayrılmak en doğrusu .
    Bilinmez neleri getirir zaman.
  • Evimde 4 kuşum var, hasta olduklarında benimde canım gidiyor. Sen gelmiş iade etmekten söz ediyosun? Ulan siz hayvan falan almayın bi zahmet, fakir olman bir şey değiştirmiyor. Bu durumun insanlıkla alakası var fakirlikle değil.

Yukarıdaki arkadaşlar yapılabiecekleri söylemiş, vitamin alıyosun olay bitiyor. Alışmamış kuşa bozuk muamelesi yapmak nedir.. Ki canlı alıyosun te Allahım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.