Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumu Öldürdüm :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bu sabah dehşete düştüm ve hayatımdaki en kötü şeylerden birini yaptım.1 yıllık bir kuşum vardı ve çok tatlıydı.İçime kapanık biri olduğum için benim tek arkadaşımdı.Sıkılınca oynardım,konuşurdum.Ama hastaydı ve ailem veterinere götürmeye razı değildi kuşçunun vitaminlerinden ver birşeyi olmaz deyip geçiyorlardı(veteriner oturduğum yere uzak olduğu için kendim gidemedim).Geçen ay kuşu veteriner yerine aldığım kuşçuya götürdüm ve ciğerlerinde problem olduğunu ve çok durgun olduğunu söyledi.Öleceğini anlamıştım.Aradan 1 ay geçti ve olan oldu.Akşam kuşumla beraber TV izliyorduk.Battaniyemin altına girdi sanırım üşümüştü.Sonrada işte biraz uyukladım ve uyuya kalmışım.Sabah kalktığımda kuşun yanımda olduğunu unutmuştum evde aradım aradım bulamadım battaniyemi bir kaldırdımki hayvancağızın ölüsünü buldum.Sanırım ezmişim ama ezdiğime dair bir iz yoktu annem havasızlıktan ölmüştür dedi ama hep kendimi suçladım.Vicdan azabı beni yiyip bitiriyor.Hayvancağızı nasıl öldürürüm ben nasıl bir insanım düşüncesi beni öldürdü gözümden yaş eksik olmadı.Ama gerçekten niyetim kötü değildi istemeden oldu.Arkadaşlar acaba kasıtlı öldürmüş kadar günahım var mıdır ? Allah ve kuşum beni affetsin...

• _____________________________
  • burda bunu paylaşmanın anlamı neki?
  • İç dökmek bilirsin işte dediğim gibi içime kapanık bir insanım bu bölümün adıda "Konu Dışı" ve hayvanlarla ilgili olduğu için bende yazdım.Birtek ben değil çoğu konuyu görüyorum kuşum-kedim-köpeğim öldü vs. gibi konuları.
  • Geçmiş olsun, hassas hayvanlar zaten yorganın altında ölmese tütekde ölürdü yapacak birşey yok elinizden geleni yapmışsınız sonuçta, birdaki sefere daha bilinçli hareket edersiniz. yeni bir yavru alın kısa zamanda alışırsınız.
    Muhabbet Kuşum Çok Yabani
    9 yıl önce açıldı
    Deli muhabbet kuşum(!)
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence siz ailecek kuş beslemeyin

Orijinalden alıntı: eski acik

bence siz ailecek kuş beslemeyin

Vallahi haklısın ne diyeyim Ama ben aileme nazaran bu yaptığımdan önce aldığımız kuşlara daha iyi bakıyordum ailem arada bir yemini suyunu değiştirirdi ben daha çok ilgiliydim ama işte bu olandan sonrada inanması güç oluyor

Orijinalden alıntı: rebelmummy

kanatlarını makasla falan kestilerse uzamaz, ama kanadını çekmişlerse uzar. Makasla çekilen kanatları hafta 2 tanesini çekersiniz, yerine gelen kanatlar uzar kuşunuz rahatlıkla uçar.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Bu kuşta daha dikkatli olurum artık

Orijinalden alıntı: DarkWarlock15

Bu arada yarın bir akrabam bize yeni bir muhabbet kuşu verecekmiş ama kanatlarını kısaltmışlar.Hayvan yavru ve şimdilik uçamıyormuş.Acaba kanatları geri uzar mı ?

Yok artık.Ölür ölmez yenisimi beslemeye başlayacaksın...Sevgilin vefat ettikten bir gün sonra yenisini bulmak gibi bir şey bu..Ben de 2008'de kuşuma 2 gün yem vermeyi unuttum..Daha da beslemiyorum.Muhabbet kuşu görünce bir garip oluyorm.

Orijinalden alıntı: eski acik

bence siz ailecek kuş beslemeyin

adamin kusu olmus

ustelik haksiz yere yuklenmenin anlami ne?
    diger konulardaki mesajlarindada boyle senin derdin ne!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ölümle eğlenen tunç yürekli Türkleriz!...
  • muhabbet kuşu 25 liraya satılıyor diye değersiz bir hayvan değildir kuşlar alıpta kafese tıkılıp ömür boyu orada beslenmez uçma hakkı engelmmeze kuşların kanat kesmek ne demektir senin mantıgına ne kadar uyuyor veya yorganın altına almak ne demek sence sağlıklı uçan bi kuş yorgan altına gelir mi bu işi biliyosan zaten beni anlarsın
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.