E

Teğmen
08 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Avrupadan dönen arkadasın misarifin olursa Vitakfart ısmarlayabilirsin yoksa suanda Türkiye de satılan en iyi yem Verse Legadır
--F--O-- arkadaslar bu kelimeyi bulmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz information değil cevap
Sevgili dostlarım facebook üzerinden champion pete kuslarım için numune istiyorum yazarsanız size geri dönüş yapıyorlar adres ve telefon bilgilerinizi yazdıgınızda size kus için yem kraker gönderimi yapıyolar herkes yararlanabilir güzel bir kampanya
Arkadaşlar bu kuşların sağlık durumu nasıl bunlardan yavru alabilirimyiim dişi kuş niçin ufak diğerine göre sizce yasca mı küçük yoksa ırk olarak mı dişiyi yeni aldım beslenmeye baglı olarak ufak kalmıs olabilir mi?
hobi amaçlı kuş bakıyoruz kuşlarım eş oldular yuvalık taktık bu kuşlar uçmaya odada dolaşmaya alışık kuşlar yavru almak istiyorsam bunları kafeste mi tutmalıyım sürekli kafesleri açık olsalarda yavrulayıp yavrulara bakım yaparlar mı ?
konuşan kızgın erkek muhabbet kuşumun yanına kızgın dişi alsam kuşumun konuşmasında değişme olur mu? konuşur mu gene bildiklerini kuş unutabilir mi?
bugun canım kuşum sabah uyandığımda ölmüştü gerçekten çok üzgünüm hiçbir neden yokken akşam neşeliyken sabah ölü buldum onu gercekten üzgünüm
Eminönünde kuş fiyatları çok ama çok ucuz bugun gittim gezdim muhabbet kuşu 10 lira neden bu kadar fark var sultan 100 liraydı kafesler falan gercekten uygundu 40 liraya dev gibi kafesler vardı eminönünde neden kuş fiyatları bu kadar uygun ?
arkadaşlar muhabbet kuşu yemini nasıl yetiştirebilirim kuş yemi olarak aldığımız tohumlar nedir? bunu eksek kuş yemi otu çıkar mı?
arkadaşlar dişi muhabbet kuşum 2 yaşında aldığım zamandan beridir yem döküyor gagasıyla alıp yere döküyo yemi hep kuşu ilk aldıgımızda vitakfrakt kullandık yem biara piyasada yoktu piyasada yokken bonnie bi arada döküyor diye açık yem alıp verdim suan gene vitakfard ve acık yem karsıtırıp veriyorumm sizce kusum neden yem döküyor
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.071
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.118 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Evcil Hayvanlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.