Bildirim
Deli muhabbet kuşum(!)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erkek ve yaşlı gözüküyor. Benimkisi de tüy dokme doneöini bitirdi yeniden canlı ve neşeli oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Bir tane mavi dişi kuşum vardı çok güzeldi bağrımda uyurdu hep ama doğunca hastalıklıymış sanırsam kuşa özel takviyeler aldım fayda etmedi kuruluk hastalığına sahıpmiş.. Ne üzülmüştüm ama ya bunu da yeni aldık 3 4 ay oldu jumbo kuş ödüllü ankaradan getırtırdım bunada ozel mama ve takviyeler verıyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bizim kuş 6 yaşında genckız gibi cilveli ve oyuncu. Hiç takviye vermem. Arada daldarı veririm. Yem markasını her paket bittiğinde değiştiririm başka marka model alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Bizim kuş kafeste takla atıyor durmadan bir yerleri kemiriyor dişi kuş alsam mı acaba abi ne dusunuyorsun bu sefer de dişe kuşa zarar verir diye korkuyom
Gaga taşı aldım ama nafile tazmanya gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D6ADC009 -- 26 Ekim 2025; 0:29:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyun yapıyor işte. Onu cıkartacaksın dışarı biraz enerjisini atsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı