Şimdi Ara

Müdür, şort giyen öğretmenlerii seminere almadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her konuda olduğu gibi bu konuda da iki yüzlüce yapılan yorumları görüyorum. Orası dingonun ahırı değil dahası senin özel yaşam alanın değil orası bir iş yeri yani senin çalışma alanın orda istediğin gibi giyinemezsin belirlenen kurallara uymak zorundasın. Sırf kendi yaşam tarzına uygun diye şortla gelenleri savunanlar olmuş eğer şortla gelenler çarşafla gelseydi bu kişiler ortalığı ayağa kaldırırlar çarşafla gelenlere demediklerini bırakmazlardı.

• Haber her zaman ki gibi ALGI haberi.

Olması gereken şeyleri sanki koşun insanların yaşam tarzlarına giyinişlerine karışıyorlar gibi lanse etmeye çalışan bazı cins insanlar var. Yolda sokakta evinde istediği gibi giyinsin engelleyen yok. Ama İl Milli eğitim müdürü ve bir sürü yetkili isim gelmiş seminere hepsi takım elbiselim. Öğretmenler şort ile gelmiş. ( Ben burada şort ile gelenlerin erkek olduğu kanısındayım yoksa kadın olsa üstüne basa basa belirtirlerdi. )

• Kardeşim siz şaka mısınız? Bugün biri çıkıp özel sektörde bile şortla işe gidemiyor, kamu bu kamu.Belirli kuralları ve kanunları yasaya tabi

Tabi siz alıştınız rahatlığa, her yerde köşeye geçip ühühühüh diye ağlamaya bunu bile kendinize lehinize çeviriyorsunuz.Siyasal islamcilar 28 Şubat sürecini nasıl biri bine katarak anlatıyorsa sizde bugün aynı şeyleri yapıyorsunuz, gram farkınız yok

Mağdurluktan nefes alamayacaksınız yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz gerginlik ve dikkat çekme çabaları . Sorsan birisi eğitim adına kılını kıpırdatmaz ama böyle şeylere gelince en önde koşarlar .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

İşe şortla gitmek; özel sektörde yapanı kovarlar.

Sahibinden e her gün şortla geliyor çalışanlar. Ben de hafta sonları şortla gidiyorum.

• 6 öğretmen nasıl aynı anda nasıl şortla gelmiş, o kısmı anlamadım. Bence kasıtlı yapılan bir hareket. Hemde Artvin Ege, Akdeniz gibi sıcak bir bölge de değil.

• Kıyafet özgürlüğü vardır bazıları kendini tatmin edecek diye gereksiz bir hareket olmuş. İş hayatında böyle olur diyenler bu dünyanın çalışmaya gelen köleleridir. Böyle bir şey, bireysel tercihten önemli olamaz.

• Ondan sonra niye gelişmiyoruz

• Tatile ve yatmaya alışmış bir meslek grubundan beklenebilecek bir hareket. Seminere bile gitmemek icin rapor alip, 7 aylik çalışmadan yatarak maas alan ve bu yatış süreçlerini uzatmak isteyen ogretmenlerin tatil modundan cikamayip sortla işe gitmesi aslında onlarin suçu degil, onlari bu sekilde tembellestiren sistemin suçudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 29 Ağustos 2020; 14:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Bu ülke 80'lerde, 90'larda böyle değildi. (O zamanlarda da başörtülüler dışlanıyordu, orası ayrı biz ona da karşıyız)

Bu ülke liberal demokrasiden çok uzak, sağcısı da solcusu da başa geçip kendi ideolojimden olmayanları ezeyim derdinde bu kafayla da bir adım ilerlenmez.

Bürokrasiyet bitmeden sorunlar çözülmez, bürokrasiyet bitmeden zenginleşilmez.

Bunu sağ ve solla alakası yok. Resmi bir kuruma öğretmen statüsüne sahip birisi kılık kıyafet yönetmeliğine uymalıdır. Saygısızlıktır şortla gitmek. Herkes nasıl isterse gitsin diye bi mantık yok, öyle olursa çıplak gidecek sapıklar çıkar lakin bu zihniyet onu da kabul eder.

• Biz bar işletiyoruz bak insanların en rahat hissettikleri yerlerden biri. Eğlence sektörü, alkol filan bizim dükkanda bile kıyafette belirli kurallar var. Barmen önlüksüz bar arkasına geçemez. Garsonların eşortman vb. kıyafet giymesi kesinlikle yasak özellikle kışın. Yazın kot veya kanvas şort öyle spor şortla giy gel yok. Kısacası belirli kurallarımız var.

CİNSİYET FARKETMİYOR BUNLAR ÖĞRETMEN VE SEMİNERE ŞORTLA GİDİYOR ŞAKA MISINIZ? KADIN ERKEK FARKETMEKSİZİN KOVACAKSIN Kİ MÜDÜR DOĞRU YAPMIŞ.

Havalar sıcak eyvallahta kıçına bir yazlık canvas pantolon bir ince gömlek giy git. Şort tişört seminer mi olur?

• Muhakkak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-596C9B846

Bu mesaj silindi.

Seni askerde çok merak ediyorum? Cem Yılmaz'ın skeci gibi bir sahne oluşuyor kafamda.

-Anti militirisim bin

+EFENDİM!!!

-Ee uiyy

• Defileye mı geliyorsun seminere mı??

Yavrum tatilden yeni gelmiş herhalde karıştırmış konumları =))

• Gerçek çağdaşlık ve uygarlık bilimle yapılırken bizde durumlar biraz farklı.

• Milli egitim mudurunun bulundugu bir seminere sortla gidebilecek kadar kafasi calismayan insanlari seminere almamak az bile. Ben olsam tutanak tutarim. Resmen saygisizliktir bu kiyafetine dikkat etmeden seminerde mudurun karsisinda oturmak. Herkes gittigi yere uygun giyinmeyi bilmeli. Denize mi gidiyor sanmislar kendilerini ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay burda kalmamalı illaki yaptırım olmalı. 6 aydir yata yata para aliyolar, üstüne bi de kılık kıyafete uymadan şortla gelecekler seminere. Yani antalya olsa hadi bişey daha diycem. Bunlarin kendileri kurallara uymuyor eğittikleri nasil uyacak acaba?

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Bilgin olmayan konularda konuşmamalısın. Sendikaların kıyafet serbestliğiyle ilgili ortak aldığı bir karar var. Sendikal bir eylemden öğretmene ceza verilemez.

Ha şahsen şortla gidilecek kadar serbestlik olmasını da kabul etmiyorum. Fakat olayın aslı astarı nedir öğrenmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Bilgin olmayan konularda konuşmamalısın. Sendikaların kıyafet serbestliğiyle ilgili ortak aldığı bir karar var. Sendikal bir eylemden öğretmene ceza verilemez.

Ha şahsen şortla gidilecek kadar serbestlik olmasını da kabul etmiyorum. Fakat olayın aslı astarı nedir öğrenmek lazım.

Sendikaların kıyafet serbestliği

Don

Boxer

Şort

Olduğunu gösteren yönetmeliği senden öğenelim

Şortun olduğu yerde Don Boxer olur

Mühendis olarak ben resmi iş ve eğitim seminerde şort giyildiğini görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Ağustos 2020; 21:5:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.