Şimdi Ara

gg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
30.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2 gun sonra 22 yasima girecegim hayatimda ilk kez zabitanin bir ise yaradigini gördüm helal olsun baskana da zabıtlara da

    Araplar ve sevicileri arabistana lütfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bu adamlar Mudanya’yı falan nasıl buluyor. Ülkede 500 kişiye Mudanya’yı göster desen %70’i gösteremez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.
    Adamlar deve getirmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

    Çok Önceden Söylemiştim

    Ülkeye Düşman Askeri Girmiş Ülkeyi Almış,Ha Bunlar Her Yeri İstila Etmiş Hiç Farkı Yok


    Dünyanın Hiç Bir Yerindeki Devlet İşgale Göz Yunmaz, Bunun Acısı Çok Kötü Çıkacak Bizden Sokakta Yürünmez Oldu Artık, Asıl Beka Sorunu Budur ,Devlet Büyükleri Hiç Mi Konuşmaz Yada Hepsi Susar Bu İşgale Nasıl İçimizden Temizliycez Bunları İlerde Şu An Dur Demessek.
    Sorunun cevabı çok basit dostum. BM’den 30-40milyar dolarmı ne geliyor bunlar için (rakamdan tam emin değilim) birilerinin cebi doluyor, o birileri zaten seni beni düşündüğü yok! Krallar sultanlar gibi yaşayıp ejderli meyveli kokteyl içiyorlar bide mercedes makam araçlarını beğenmeyip yenisini istiyorlar! Biz yakıtı nasıl alıcaz diye düşünürken! Ha bide yeni bi din geliyor kıyamdan sonra secdeye varılıyor rukü kaldırılıyor kısa kesiyorlar namazı hadi iyi forumlar daha fazla yazıp silivriyi göz önüne alamam deymez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zamanında cihadtan kaçanlar kafir sayılırdı. İslam aynı İslam değişen yok! Bunların da sözde İslam yandaşı fikirlerce ülkelerine dönmeleri şarttır. Ne ensarlık bize düşer ne muhacirlik onlara. Kaçaklardan başka bir hükümleri yoktur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AKP'nin sonunu rezil mülteci politikası hızlandırdı. Suriyelilerden 3 oy alıyorsa Türklerden 5 oy kaybediyor ancak ne hikmetse bunun farkındq değiller.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke AB para vermese de REİS kapıları açsa.
  • Hepsinin eli ayağı tutuyor hatta birbirlerini kesip biçecek kıvamdalar. Daha geçen gün haberlere çıktı satırla kovalayanlar. Savaştan kaç gel tatil yap mis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Görmez olur mu?
    Emir neyse onu uyguluyorlar.
    Size şu yazıdan bi bölüm paylaşayım.

    “Emperyalizmin Suriyeli sığınmacıların Türkiye’de kalmasını istemesinin iki nedeni olduğunu yazmıştık. Burada tekrar altını çizelim. Birincisi, Suriye’nin kuzeyinde kurulması hedeflenen PKK-İSTAN için coğrafya oluşturmak amacı ile etnik temizlik gerçekleştirmektir. İkincisi ise önümüzdeki on yıllarda Türkiye’de çıkarılması hedeflenen iç savaş için Suriyeli Araplar aracılığı ile etnik sosyoloji oluşturmaktır. Emperyalizm, Suriyeli sığınmacıların Türkiye’de kalmasını bu nedenler ile isterken Erdoğan da Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık vererek Türkiye’de kalmalarını sağlamak istemektedir.”

    https://odatv.com/erdogan-suriyelileri-neden-turkiyede-tutmak-istiyor-30031934.html


    Eskiden komplo olarak gördüklerimiz ve gülüp geçtiklerimiz bir bir gerçeğe dönüştüğü için artık bu tarz söylemlerin bariz şekilde doğruyu anlattığını düşünüyorum.




  • Adamlar için savaşacak insanlar var niye kendi canlarını tehlikeye atsınlar ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim açtığım ve diğer açılan tüm Suriyeli konuları adminler tarafından kural dışı diyerek kapatılıyor. Neresi kural dışı söyleyin de bilelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede mülteci sorunları için çaba sarf eden tek parti CHP'dir.
  • umarim devlet idlip operasyonu sonucu gelecek yeni multecileri bursa,trabzon ve konyaya yiğar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin başına birşey gelmesi yakın ama durun bakalım
  • konuyu üste çıkaralım
  • Adam ülkenden içeri girmiş kardeşim sahilinede girer istediği gibide kültürünü yaşar sen gitsen almanyaya evinden dışarı çıkmayacakmısın bu yaptığın resmen ırkçılık sen o insanın hiçbirşeyini kısıtlayamazsın çünkü ülkende yaşama hakkı kazanmış şu yaptığın milleti provake etmek napalım suriyeli gördüğümüz yerde öldürelimmi yani
    Bana sorarsan bende ülkemde bu insanları istemiyorum rahatsızım ülkeye alınmalarına karşıyım ama gidip adama sen suriyelisin bu sahil türk milletine aittir deme hakkım yok olamaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.