Şimdi Ara

Mucizevi kurtuluş: 47. kattan düştü, ölmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mucizevi kurtuluş: 47. kattan düştü, ölmedi

ABD'de geçen ay 47. kattan düşerek komaya giren bir temizlik işçisi 9 ameliyat sonrasında hayata döndü. Doktorlar ''Mucizelere inanıyorsanız, bu onlardan birisi" diyor

ABD'nin New York kentinde, geçen ay bir binanın camlarını silerken 47. kattan düşerek komaya giren bir temizlik işçisinin hayatta kalmayı başarması ve yeniden konuşmaya başlaması "mucize" olarak yorumlandı.

Basındaki haberlere göre, 7 aralıkta Manhattan'daki Upper East Side'da bir binada temizlik işçisi olarak çalışan Ekvadorlu Alcides ve Edgar Moreno kardeşlerin üzerinde bulunduğu iskele çöktü.

150 metre yüksekten yere düşen kardeşlerden genç olan Edgar öldü, komaya giren 37 yaşındaki Alcides Moreno ise hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, 9 kez ameliyat geçiren ve kendisine 11 litre kan verilen Moreno'nun komadan çıktığını ve bunun "mucize" olarak yorumlanabileceğini belirtti.

New York Times'ın haberinde, Moreno'nun eşinin, ''Noel günü, bana döndü ve (Ne yaptım ben?) dedi" sözlerine yer verildi. Doktorlar, birkaç ameliyat daha geçirmesinin ve rehabilitasyon sürecinin ardından Moreno'nun yeniden yürüyebileceğini söyledi.

Moreno'nun tedavi gördüğü Cornell hastanesi Yoğun Bakım Servisi Başkanı Philip Barie, ''Mucizelere inanıyorsanız, bu onlardan birisi" dedi. Barie, ''3 katlı bir binadan düşmek, genellikle ölüme yol açar. 10 katlı ve daha yüksek binalardan düşenleri genelde biz görmeyiz, çünkü onları doğrudan morga götürürler'' diye konuştu.

• ohaa 7. katta oturuoruz biz ordan düşsem kemiklerim birbirne girer.. bu adam 47. kattan düşmüş... Kalınmış bununki baya
  • yiyeceği lokma varmış
  • Allah korumuş.

bizim de bir akraba 7. kattan düşüp kurtulmuştu.

düzeltme: bir de 30 sene önce ölüp de dirilen akrabamız vardı ölümünden 1 gün sonra dirilmişti
    bizim ailede var bir gariplik çok şükür 90'dan önce giden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELITTURK -- 4 Ocak 2008; 23:33:39 >
  • Yahu harbiden çok ilginç. 150 metreden yere çakılınca kemikmi kalır iç organmı kalır. Kafa üstü düşmesen bile mutlaka çok sert bir biçimde kafayıda çarparsın... ilginç...
  • Direk yere çakılmış olmasına imkan yok bence. Mutlaka düşüşü hafifletici bir etken vardır. (Sponge Bob izleyenler bilir. Poponun üstüne düş, düşüşünü yavaşlatır.)
  • Olayın ayrıntıları belli değil. Bu tarz haberleri oldum olası sevmem Aşağı düşerken kimbilir ne kadar sürtündü hızı kesildi veya düştüğü yer beton mu Bu tip ayrıntılardan yoksun haberler ilgiöi çekmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim 3.kattan düştü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haberin ilgi cekıp cekmemesi söz konusu değil
    bir kere ayrıntıya gerek yok hersey ortada ayrıntı dedin nedirki kaç km hızla düştüğünü kaç kilo ağırlıkla yere çakıldıgınımı yazması gerekıyordu
    yere düşen iki kişi diğeri kardeşi zaten o ölmüş bu yasıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Olayın ayrıntıları belli değil. Bu tarz haberleri oldum olası sevmem Aşağı düşerken kimbilir ne kadar sürtündü hızı kesildi veya düştüğü yer beton mu Bu tip ayrıntılardan yoksun haberler ilgiöi çekmiyor.

• Köprüden atlıycaktım vaz geçtim.
  • yalan
  • zaten 9 ameliyatın 7 sinde kemikleri anca yerine getirmişlerdir heralde...Bu basit bişey değil..adamın düştüğü binanın resmine bakılırsa düşüşünü yavaşlatacak çıkıntı vs. yok gibi gözüküyor...
  • geçen haberlerde gördüm adam 1. kattan atlamış az daha ölüyomuş yani ölümden dönmüş bu adam uzaydan atlamış ama bişey olmamış ilginç

ordan paraşütle atlasan yine kurtulaman ama
  • bilimsel olarak rüzgar etkisi kurtarabilir ; paraşütü açılmayıp 2000metreden düşen kurtulanlar var.
    diğer konu eceli gelmemiş , ne bir sn sonra ne bir sn önce tam zamanında olacak.
    yolda taşa takılıp düşer ölürse şaşırmayın
  • Yok artık Lebron James
  • öldürmeyen Allah öldürmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Olayın ayrıntıları belli değil. Bu tarz haberleri oldum olası sevmem Aşağı düşerken kimbilir ne kadar sürtündü hızı kesildi veya düştüğü yer beton mu Bu tip ayrıntılardan yoksun haberler ilgiöi çekmiyor.

Katılıyorum.
  • adam zaten düşüp de ayağa kalkmamış.Bir sürü ameliyat geçirmiş yani haber doğru olabilir
  • iskele tam yere düşerken adam zıplayıp az hasarla kurtuldu desem adamın havada şoktan ölmesi gerkiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 6 Ocak 2008; 15:50:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

yiyeceği lokma varmış

çok iyi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

Direk yere çakılmış olmasına imkan yok bence. Mutlaka düşüşü hafifletici bir etken vardır. (Sponge Bob izleyenler bilir. Poponun üstüne düş, düşüşünü yavaşlatır.)

popomun_üstüne_düşsem_omurgam_beynime_girer_47._kat_nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.